SPOROS Consulting s.r.o.
BASTO Invest s.r.o.
Ekonomia JH, s.r.o.
Ing. Hana Měrková

Svěřte ekonomiku a účetnictví své firmy odborníkům, kteří se postarají o daňovou evidenci, účetnictví, mzdovou agendu, personalistiku, o daně a jejich optimalizace a zastupování před příslušnými správními úřady. Součástí služeb je i ekonomické poradenství.

Účetnictví Praha s.r.o. Externí vedení účetnictví rychle a kvalitně
Vedení účetnictví, mzdy, daňové poradenství i zpracování daňového přiznání rychle a kvalitně poskytuje Účetnictví Praha s.r.o. Komplexnost služeb, široký záběr oborů, dlouhodobá spolupráce s klienty, praxe více než 20 let - to vše jsou důvody pro spolupráci s touto firmou. V případě zájmu se obraťte na odborníky z této společnosti!
Účetnictví Praha s.r.o. Externí vedení účetnictví rychle a kvalitně
Vedení - účetnictví E - shop, hardware. Dodávka - hardware. Poskytování připojení k internetu Tvorba www stránky, internetové aplikace. Webhosting - serverhosting. Instalace a správa - sítě.

Služby: - vedení, audit účetnictví - zpracování mezd - daňová evidence, daňové poradenství - ekonomické poradenství.

Auditoři a daňoví poradci společnosti AUDIT - DANĚ, spol. s r.o. z Brna zajišťují audit, zpracování mezd, prověření dotací a také účetní poradenství. Provádíme nezávislé audity účetních uzávěrek, přezkum hospodaření obcí a dobrovolných svazků obcí i PO. Ověřujeme dotace z dotačních programů.

Veškeré služby spojené s vedením účetnictví. Zajistí daňovou evidenci, podvojné účetnictví, ekonomické poradenství, controlling a reporting.

Hlídání insolvence, sledování registru dlužníků, CESR ratingem, nahlašování dlužníků, vyhledávání v insolvenčním rejstříku.

Služby: -daňové poradenství, daňová přiznání, daňová stanoviska, daňová optimalizace, zastupování v daňových řízeních. Vedení účetnictví a daňové evidence.

Firma Eva Durkáčová, Ing. - účetní a ekonomické poradenství nabízí služby také v oblasti financí, softwarových řešení a optimalizace výrobních procesů. Máme zkušenosti se zaváděním modulů ERP jak v průmyslových firmách, tak i ve státní správě, či rozpočtových organizacích. Poskytujeme také poradenskou činnost pro zahraniční společnosti a firmy ...

Odčitatelná položka na výzkum a vývoj, vědu a výzkum (VaV), daňové zvýhodnění výzkumu a vývoje. Poradenství v oblasti dotací z EU. Veřejné zakázky, zadávací dokumentace.

Společnost AD Economy, s.r.o. je součástí skupiny AD Group a svým klientům nabízí kvalitní know-how v oblasti vedení účetnictví, ekonomiky, managementu a finančního poradenství. Naši firmu tvoří tým zkušených odborníků s dlouholetou praxí v oblasti účetnictví a daní, ekonomiky, financování, managementu a výběrových řízení na dodávky výrobků a ...

Interiérový design: - asistence, konzultace, realizace - zpracování návrhu

Účetnické a auditorské činnosti daňové poradenství

Služby: - kompletní vedení účetnictví a daňové evidence, mzdy, zastoupení na úřadech. Více informací na našem webu www.enterprise-consulting.cz

Daňové poradenství - zpracování daňového přiznání Finanční a ekonomické poradenství Vedení účetnictví - daňová evidence - mzdy Zakládání a likvidace společností

Služby: -účetní, daňové poradenství -zpracování auditu -vedení účetnictví -odborné semináře.

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence Poskytování nebo zprostředkování spotřebitelského úvěru -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Reklamní činnost, ...

Služby: -vedení účetnictví: -jednoduché (daňová evidence) -podvojné -daňová přiznání -karty hmotného majetku -DPH -zpracování mzdy -podklady pro žádosti o úvěr -zajištění právních a auditorských služeb -poradenství: -ekonomické -účetní -organizování odborných seminářů -akreditovaná vzdělávací instituce MV.

Specializujeme se na obchodní právo České republiky, dáváme přednost individuálnímu přístupu k našim klientům. Podle současného českého práva pro vás vytvoříme společnost na klíč, můžeme také prodávat hotové firmy, přesunout sídlo firmy nebo změnit právní formu vašeho podnikání. Máme také bohaté zkušenosti s likvidací neaktivních firem. Stejně tak ...

Služby: - ekonomické - administrativní - správa nemovitostí pro vlastníky bytů, pro nájemníky, pro společenství vlastníku, pro družstvo. Realitní kancelář.

Prodej: -výpočetní technika -mobilní telefony -příslušenství Návrhy, realizace: -počítačová síť -informační systémy pro podniky a firmy. Služby: -vedení účetnictví včetně zpracování účetní závěrky -daňového přiznání.

Služby - vedení účetnictví a daňová evidence - správa a údržba nemovitostí - projekční činnost - prodej a montáž dopravního značení.

Služby: - zavedení účetnictví - vedení účetnictví - účetní poradenství - vedení daňové evidence (jednoduchého účetnictví) - zpracování DPH - zpracování daňových přiznání k DPPO, dani silniční a z nemovitostí - zpracování tabulek pro banky-součást žádosti o úvěr.

On-line účetní systémy. Vedení účetnictví: - pro firmy, živnostníky - pro bytová družstva - pro obce - pro neziskové organizace. Zajistíme pro Vás kompletní agendu spojenou s vedením účetnictví. Daňové poradenství. Zastupování před úřady.