Svěřte ekonomiku a účetnictví své firmy odborníkům, kteří se postarají o daňovou evidenci, účetnictví, mzdovou agendu, personalistiku, o daně a jejich optimalizace a zastupování před příslušnými správními úřady. Součástí služeb je i ekonomické poradenství.

Účetnictví Praha s.r.o. Externí vedení účetnictví rychle a kvalitně
Vedení účetnictví, mzdy, daňové poradenství i zpracování daňového přiznání rychle a kvalitně poskytuje Účetnictví Praha s.r.o. Komplexnost služeb, široký záběr oborů, dlouhodobá spolupráce s klienty, praxe více než 20 let - to vše jsou důvody pro spolupráci s touto firmou. V případě zájmu se obraťte na odborníky z této společnosti!
Účetnictví Praha s.r.o. Externí vedení účetnictví rychle a kvalitně
Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence, zpracování mzdové agendy

Vedení - účetnictví - daňová evidence - mzdové agendy včetně zpracování výkazů pro OSSZ a zdravotní pojišťovny

Daňové poradenství. Zpracování a kompletní vedení účetnictví.

Služby: -vedení,kontrola,zpracování: -podvojného účetnictví -daňové evidence -mezd,mzdy,veškerá daňová přiznání -účetní poradenství -řešení daňových problémů -optimalizace daní -příprava podkladů pro finanční instituce.

Naše firma Daně v pohodě Vám usnadní Vaše podnikání. Pomáháme při zakládání obchodní společnosti, v účetnictví, v daňovém poradenství či s ukončením podnikatelské činnosti likvidací nebo konkursem. Naší hlavní činností je vedení účetnictví, daňové evidence, mzdová agenda a zpracování daňového přiznání. Služby: - vedení účetnictví, daňové ...

Zpracování účetnictví, daňové evidence, zpracování mezd, účetní a daňové poradenství.

Služby: -daňová evidence -podvojné účetnictví Mzdy: - Zastupování při kontrolách na úřadech - Odklady daňových přiznání - Zpracování statistických výkazů - Zpracování podkladů a výkazů pro bankovní ústavy - Zveřejňování účetních závěrek - Poradenství.

- daňové poradenství - účetnictví a daně obcí a jejich příspěvkových organizací - účetnictví pro podnikatele, daňová evidence - provádění staveb, jejich změn a odstraňování - stavební dozor - zpracování stavebních rozpočtů

Daňový poradce. Služby: - daňové poradenství - účetnictví a daně pro obce a jejich příspěvkové organizaci -účetnictví pro podnikatele, daňová evidence.

Externí zpracování daňové evidence, vedení účetnictví, mzdy, personalistika, daňová přiznání. Zastoupení na úřadech pro drobné podnikatele (OSVČ) a menší firmy.

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence. Činnost podnikatelských, finančních, organizačních a ekonomických poradců. Daňový poradce.

Firma Wanmos s.r.o. se zaměřuje na vedení účetnictví a poskytuje: - zpracování přiznání k dani z příjmů bez nutnosti osobní návštěvy - mzdovou agendu - platby veškerých závazků - evidenci a upomínání pohledávek - daně a všeobecné administrativní úkoly S námi neplatíte sociální, zdravotní a jiné poplatky za účetní. Platíte jen za službu, ...

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence -Ekonomická činnost

Služby: - daňové poradenství - vedení účetnictví - účetní poradenství.

Vedení účetnictví a daňové evidence, ekonomické poradenství.

Služby účetní a daňové evidence . Outsourcing služeb.

Zabýváme se převážně zpracováním účetnictví a daňového poradenství. Kancelář Třída Tomáše Bati 5267 760 01 Zlín

Účetnické a auditorské služby. Daňové poradenství.

Služby, zajištění: -komplexní správa budov -služby spojené s užíváním bytových jednotek -vyúčtování služeb (topení, TUV*, SV**) -odečty vodoměru -vedení účetnictví bytových domů, daňové přiznání -opravy, revize -projektové dokumentace -vyřízení dotací a úvěrů na opravy -registrace společenství -výpočet, zpracování ...

Účetnictví a daňové poradenství - vedení mzdové agendy - personální poradenství.