Hudební divadlo v Karlíně
Bionaut s.r.o.

Kina, divadla, společenské události, ale také různé zábavní podniky, bary či kluby jsou tou nejjednodušší možností, jak si užít zábavy i kultury. Vyberte si podnik a neváhejte jej navštívit, popřípadě zakupte své vlastní vybavení a uspořádejte něco svého.

DW Agentura, s.r.o. - dabing a filmové titulky
Společnost DW Agentura, s.r.o. se zabývá dabingem a filmovými titulky. Naše služby nabízíme již od roku 1990. Dabing a titulky realizujeme ve třech nahrávacích studiích, které jsou vybaveny tou nejmodernější technikou. Postaráme se o celý proces vzniku zvukové stopy s českým dabingem. Máme velký tým překladatelů, titulkářů a korektorů.
DW Agentura, s.r.o. - dabing a filmové titulky
Činnost: - kompletní technické zabezpečení společenských a kulturních akcí - ozvučení, osvětlení.

Zajištění provozu: - Kulturní dům - Městské informační středisko - Městská knihovna Rudolfa Zubera - městské kino - Městské muzeum.

Kulturní institut, budova Kolektivního domu: - prostor ke kulturním, vzdělávacím i společenským aktivitám.

Služby: - 3D kino - promítání filmů.

Akciová společnost ČSAD autobusy Plzeň zajišťuje pravidelnou linkovou autobusovou dopravu v rámci Plzeňského kraje. Mezi naše služby patří také mezinárodní zájezdová doprava, provoz cyklobusů, městské hromadné dopravy ve vybraných městech i zvláštních autobusových linek. Máme moderní vozový park s autobusy značek KAROSA, SOR a NEOPLAN. Naše ...

Činnost: - digitální malonákladový tisk - digitální velkoformátový tisk - výroba novin, časopisů, plakátů, průkazů pro potřeby filmu.

Fotografické práce Videoslužby - natáčení filmů - malonákladová duplikace CD a DVD - převody videí do DCP formátu pro digitální kina DTP studio - skenování - grafické práce - typografie

Činnost: - full service agentura v oblasti eventů

Služby: - antikvariát - galerie - nakladatelství.

Služby: - produkce akcí - hostesky a promotéři - tlumočnice po celé ČR i zahraničí - nabídka programů, hudby, cateringu - fotodokumentace - výzdoba - doprava a vše další.

Služby: - výroba televizní a rozhlasové reklamy, natáčení dokumentů, instruktážních filmů a prezentací - produkce - produkce a organizace kulturních a společenských akcí, prezentací firem a konferencí.

Firma realizuje známé únikové hry v Brně, které můžete využít jako příležitost pro stmelení firemního a školního kolektivu, rozlučky či příjemně strávený čas s rodinou. Vyzkoušejte únikovky Precrime, Kukaččí hnízdo, Dědictví a Labyrint. K dispozici jsou také dárkové poukazy k zakoupení.

Služby: - věž s vyhlídkou - zvonkohra - výstavy - prostory jsou vhodné i pro společenské akce.

-Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, výstav, veletrhů, přehlídek, prodejních a obdobných akcí -Překladatelská a tlumočnická činnost -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti -Provozování cestovní agentury a průvodcovská činnost v ...

Činnost: - zastupování hudebních skupin - profesionální a spolehlivé služby v oblasti bookingu, PR a produkce - doprovodné programy pro nejrůznější typy akcí.

Činnost: - herecká agentura - filmová a televizní produkce - kulturní a společenské akce na klíč.

Taneční škola: - kurzy tance - kurzy pro veřejnost - sportovní tanec.