Hudební divadlo v Karlíně
Bionaut s.r.o.

Hudební divadlo v Karlíně
Bionaut s.r.o.

Kina, divadla, společenské události, ale také různé zábavní podniky, bary či kluby jsou tou nejjednodušší možností, jak si užít zábavy i kultury. Vyberte si podnik a neváhejte jej navštívit, popřípadě zakupte své vlastní vybavení a uspořádejte něco svého.

DW Agentura, s.r.o. - dabing a filmové titulky
Společnost DW Agentura, s.r.o. se zabývá dabingem a filmovými titulky. Naše služby nabízíme již od roku 1990. Dabing a titulky realizujeme ve třech nahrávacích studiích, které jsou vybaveny tou nejmodernější technikou. Postaráme se o celý proces vzniku zvukové stopy s českým dabingem. Máme velký tým překladatelů, titulkářů a korektorů.
DW Agentura, s.r.o. - dabing a filmové titulky
Vydavatel. Šumperský občasník. -reklamní noviny Šumperska.

Inzertní noviny Oáza jsou distribuovány zdarma v měsíčním nákladu více než 150000 výtisků. Distribuce je prováděná společností Mediaservis s.r.o. .

pořádání firemních večírků, zvučení akcí, pořádání svateb, diskotéky

Taneční skupina. Připravíme Vám předtančení na Váš ples, firemní akci, hody, ............ Jsme moderní taneční skupina, tančíme moderní styly country s prvky amerických tanců, kankán. Provádíme i výuku tanců pro návštěvníky Vaší akce.

Zážitkové programy: - outdoorové a indoorové - dětské dny - dětské tábory - paintball, lanové aktivity, lukostřelba - výlety - výuka lyžování, snowboardingu.

Pronájem: - víceúčelový sál (konání kongresů, plesů, módních přehlídek, koncertů - tenisový kurt (tartanový povrch, umělé osvětlení) - loutkové divadlo - místnosti pro školení, prezentace firem, oslavy.

Prodejní galerie - umělecká díla, obrazy, olejomalby, malby na hedvábí.

Hlavní činností je podporovat rozvoj tance, organizovat sportovní a kulturní činnosti, především formou pořádání tanečních přehlídek, soutěží, festivalů a organizovat další činnost s tím související, včetně poradenské činnosti v této oblasti. Pronájem kulturního domu Lola - plesy, školení, oslavy.

Služby: - hudební produkce - hudební skupina

Komplexní zabezpečení kulturních a společenských akcí.

Reklama, propagace, marketing. Pořádání kulturních, společenských a sportovních akcí. Zajištění: - příprava a celková realizace akcí - návrh a výroba originálních reklamních předmětů - zpracování, tisk a výroba propagačních materiálů.

Audiovizuální centrum - tvorba dokumentárních videopořadů s lesnickou, zemědělskou, přírodovědnou a vlastivědnou tématikou

Vydavatelství lékařských odborných časopisů: - interní medicína pro praxi - pediatrie - urologie - neurologie - klinická farmakologie a farmacie - zdravotnické právo v praxi. Pořádání: - kongresy a semináře pro lékaře.

Swingový orchestr. Pořádání - swingové koncerty - jazzové festivaly.

Maloobchod: - noviny - časopisy - tabák.

Památník Adolfa Kašpara v Lošticích je umístěn v domě, ve kterém od roku 1911 do roku 1932 trávil léto se svou rodinou významný český knižní ilustrátor, rodák z Bludova, Adolf Kašpar. Poprvé navštívil Loštice v roce 1910. Zdejší kraj se mu zalíbil, koupil v Lošticích pozemek a nechal si zde vystavět dům. V šedesátých letech 20. století rozhodl ...