Hudební divadlo v Karlíně
Bionaut s.r.o.

Hudební divadlo v Karlíně
Bionaut s.r.o.

Kina, divadla, společenské události, ale také různé zábavní podniky, bary či kluby jsou tou nejjednodušší možností, jak si užít zábavy i kultury. Vyberte si podnik a neváhejte jej navštívit, popřípadě zakupte své vlastní vybavení a uspořádejte něco svého.

Obecní dům Praha - kultura, historie, gastronomie
Obecní dům je nejen architektonický skvost, ale také kulturní a společenské centrum, kde se konají koncerty, výstavy i svatby. Dopřát si můžete také lahodné jídlo a pití v jedné z restaurací, kaváren nebo barů, které se v Obecním domě nachází. Obecní dům je snadno dostupný veřejnou dopravou i autem. Obecní dům nejkrásnější secesní stavba.
Obecní dům Praha - kultura, historie, gastronomie
DW Agentura, s.r.o. - dabing a filmové titulky
Společnost DW Agentura, s.r.o. se zabývá dabingem a filmovými titulky. Naše služby nabízíme již od roku 1990. Dabing a titulky realizujeme ve třech nahrávacích studiích, které jsou vybaveny tou nejmodernější technikou. Postaráme se o celý proces vzniku zvukové stopy s českým dabingem. Máme velký tým překladatelů, titulkářů a korektorů.
DW Agentura, s.r.o. - dabing a filmové titulky
Služby: - realizace společenské a zábavní akce, párty, dny otevřených dveří

Činnost: - fotografické a grafické práce - filmové klipy

Taneční škola: -taneční klub -taneční kurzy -taneční soutěže.

Tiskárna. Reklamní agentura. Výroba, tisk, distribuce: - pohlednice -tisk reklamních prospektů, katalogů, kalendářů a publikací -velkoformátová reklamní fotografie -grafické návrhy -sazba, DTP*. Kompletní příprava podkladů pro tisk. Mediální reklama.

Činnost: - natáčení video - střih - svatební video - reklamy - tv spoty - kameraman - výroba audio vizualních děl.

Travesti skupina Golden Cats. Super zábava a uvolnění pro vaše akce, večírky a společenské akce. Neváhejte a přijďte se na nás podívat.

Služby: - realizace dobových historických šermířských a divadelních vystoupení - městské, hradní a zámecké slavnosti, firemní akce, rauty, narozeninové oslavy, svatby, vánoční večírky - rekonstrukce bitev....atd.

Služby: - umělecká a produkční agentura - sokolnictví

Taneční studio: - kurzy tance pro děti, dospělé.

Pořádaní hudebních i tanečních festivalů dětí a mládeže. Provozování cestovní agentury se zaměřením na kulturní turistiku

Služby IT -internetové připojení - servis PC - levné volání - optické připojení. Finanční poradenství - vedení účetnictví - úvěry, půjčky - pojištění. Služby - catering - výuka tance - organizace kulturních akcí.

Služby: - animace - vizualizace - tvorba webových stránek - grafika - postprodukce

Služby: - televizní a filmová produkce - 2D, 3D grafika, animace. Pronájem: - kamerová, filmová technika.

Kulturní měsíčník Kladenska, Rakovnicka a Slánska.

Umělecká skupina - historické a umělecké pořady - středověké a renesanční hostiny - tématické umělecké, historické a akční programy na přání.

Výroba zvukových a obrazových záznamů, TV spotů, reportáží a dokumentárních pořadů. Nabídka skladatelské činnosti a dabingu

Nabídka služeb v oblasti produkce televizních pořadů.

Pořadatelské služby - zprostředkování maturitní plesy, třídní srazy a jiné - zajištění osvětlení, projekce, vstupenek, propagace akce, moderace.