Hudební divadlo v Karlíně
Bionaut s.r.o.

Hudební divadlo v Karlíně
Bionaut s.r.o.

Kina, divadla, společenské události, ale také různé zábavní podniky, bary či kluby jsou tou nejjednodušší možností, jak si užít zábavy i kultury. Vyberte si podnik a neváhejte jej navštívit, popřípadě zakupte své vlastní vybavení a uspořádejte něco svého.

Obecní dům Praha - kultura, historie, gastronomie
Obecní dům je nejen architektonický skvost, ale také kulturní a společenské centrum, kde se konají koncerty, výstavy i svatby. Dopřát si můžete také lahodné jídlo a pití v jedné z restaurací, kaváren nebo barů, které se v Obecním domě nachází. Obecní dům je snadno dostupný veřejnou dopravou i autem. Obecní dům nejkrásnější secesní stavba.
Obecní dům Praha - kultura, historie, gastronomie
DW Agentura, s.r.o. - dabing a filmové titulky
Společnost DW Agentura, s.r.o. se zabývá dabingem a filmovými titulky. Naše služby nabízíme již od roku 1990. Dabing a titulky realizujeme ve třech nahrávacích studiích, které jsou vybaveny tou nejmodernější technikou. Postaráme se o celý proces vzniku zvukové stopy s českým dabingem. Máme velký tým překladatelů, titulkářů a korektorů.
DW Agentura, s.r.o. - dabing a filmové titulky
Činnost: - zpracování videozáznamů i audiozáznamů, - výroba dokumentů - digitalizace a přepisy audia i videa z a do všech běžných formátů - fotografické služby

Služby - pořádání firemních akcí - eventy pro zákazníky - dětské dny a oslavy.

Velkoobchod. Prodej i pro maloodběratele: -alkoholické nápoje -cigarety -dýmky a příslušenství -káva -cukrovinky -vybrané potraviny -dárková služba, dárkové balíčky -noviny, časopisy -gastro sortiment.

Pořádání firemních akcí na klíč. Půjčovna: - vybavení na firemní akce - nábytek - rekvizity - dekorace.

Poskytování tělovýchovných a sportovních služeb v oblasti tenisu

Nabídka vystoupení: -ohňová show, fireshow.

Vlastivědná expozice pro okres Praha - západ se specializací na těžbu zlata v České republice..

Služby: - profesionální realizace a technické zajištění outdoor i indoor akcí Půjčovna, pronájem: - ozvučení, osvětlení - pódia, hlinikové konstrukce a zastřešení

DTP a grafické studio - letáky, katalogy, plakáty, knihy a další.

Přinášíme informace a novinky ze světa celebrit, technologie, hudby, módy, motivace a zábavy. Vše, co potřebujete vědět, najdete na jednom místě.

Hrádek - České muzeum stříbra a středověký stříbrný důl.

Prodej: -tabákové a cigaretové výrobky -noviny.

Služby: - zajištění speciálních efektů pro film, reklamu, divadlo a zábavní průmysl - umělý sníh, papírový sníh, ledové rampouchy, sněhové námrazy, kouř, oheň - ohňostroje

Organizace, zajištění: - svatby - oslavy, výročí, vystoupení, přednášky, besídky

Hudební aktivity, pořádání koncertů.

Televize mirnetTV a nové tarify Internetu - internet - telefon - mobil - televize - eshop hot-line: 724 533 436

Služby pro kina: -efektivní přeprava filmových kopií -zprostředkování reklamy -servis promítacích technologií -pořádání společných akcí kinařů

Zakázková výroba originálních interiérů, filmových a divadelních dekorací. Výroba televizních reklam a hudebních klipů. Truhlářská výroba nábytku na zakázku.

Galerie Poděbrady, prodejní a výstavní Galerie v Poděbradech s díly předních současných českých výtvarníků. Lze zde zakoupit grafiky, originální kresby a malby, umělecký šperk a plastiky. Galerie Poděbrady V se nachází na nám. T.G.M. v Poděbradech. Autorské výstavy.

Služby: - produkční společnost - organizace eventů