Hudební divadlo v Karlíně
Bionaut s.r.o.

Hudební divadlo v Karlíně
Bionaut s.r.o.

Kina, divadla, společenské události, ale také různé zábavní podniky, bary či kluby jsou tou nejjednodušší možností, jak si užít zábavy i kultury. Vyberte si podnik a neváhejte jej navštívit, popřípadě zakupte své vlastní vybavení a uspořádejte něco svého.

Obecní dům Praha - kultura, historie, gastronomie
Obecní dům je nejen architektonický skvost, ale také kulturní a společenské centrum, kde se konají koncerty, výstavy i svatby. Dopřát si můžete také lahodné jídlo a pití v jedné z restaurací, kaváren nebo barů, které se v Obecním domě nachází. Obecní dům je snadno dostupný veřejnou dopravou i autem. Obecní dům nejkrásnější secesní stavba.
Obecní dům Praha - kultura, historie, gastronomie
DW Agentura, s.r.o. - dabing a filmové titulky
Společnost DW Agentura, s.r.o. se zabývá dabingem a filmovými titulky. Naše služby nabízíme již od roku 1990. Dabing a titulky realizujeme ve třech nahrávacích studiích, které jsou vybaveny tou nejmodernější technikou. Postaráme se o celý proces vzniku zvukové stopy s českým dabingem. Máme velký tým překladatelů, titulkářů a korektorů.
DW Agentura, s.r.o. - dabing a filmové titulky
Služby - digitální rozhlasové vysílání.

Provoz: - sport bar a herny casinového typu

Nabízíme profesionální, kompletní produkci videoreportáží, videospotů, dokumentů. Zaměření:společenské, kulturní, sportovní, reklamní, firemní, soukromé a další akce + vícekamerové natáčení. Studiová střižna Avid Liquid 7. 2 + kompletní postprodukce. Spolupráce s ČT a kolegiálními studii. Firma pracuje od roku 1992.

Regionální internetová televize Regio TV, oblast Středního Povltaví a Novoknínska.

Industriální prostor: - galerie současného umění - showroom dánského nábytku GUBI - multifunkční prostor Kotelna.

Hvězdárna Ondřejov. Astronomický ústav akademie věd ČR.

Služby: - grafika - design - fotografické služby - moderování - realizace a tvorba firemních akcí

Výroba, stavba: - filmové a televizní dekorace, kulisy. Výstavba, rekonstrukce: - rodinné domy - nebytové budovy. Služby: - autodoprava.

Prodej přírodních doplňků stravy pro zdraví, energii, krásu a harmonii -BIO MORINGA červená z Tenerife - jediná evropská kvalita -probiotikum Bacillus subtilis proi plísním a škodlivým bakteriím ve střevě - telomeráza pro pevné zdraví a omlazení organismu -Behenový olej - pro zdravou a krásnou pleť: nejlepší zdroj hormonu ZEATINU Časopis ...

Služby: - filmová produkce - výroba reklamních a propagačních videí

Činnost: - distribuce a zdroj plně licencovaných hudebních videí

Natáčení a zpracování dokumentárních záznamů.

Služby: - činnost v oblasti marketingu - pořádání událostí na klíč

Oprava, servis: - počítače - výpočetní technika. Služby: - videoslužby - natáčení reklamních spotů, svateb - převod videokazet VHS, VHS-C na DVD.

Služby: - diskjockey, diskžokej, DJ - ozvučení, osvětlení zábavných akcí Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - montáž centrálních vysavačů zn. Husky.

Audiovizuální tvorba - dokumenty, reportáže, propagace - natáčení, produkce videopořadů.

Služby: - travesti show - moderování

Nabídka produkce kulturních pořadů a organizace kongresů, sympozií.

Taneční klub Admira Taneční sportovní klub.

Provozování obrazové a fotografické galerie a jejich prodej.