Hudební divadlo v Karlíně
Bionaut s.r.o.

Hudební divadlo v Karlíně
Bionaut s.r.o.

Kina, divadla, společenské události, ale také různé zábavní podniky, bary či kluby jsou tou nejjednodušší možností, jak si užít zábavy i kultury. Vyberte si podnik a neváhejte jej navštívit, popřípadě zakupte své vlastní vybavení a uspořádejte něco svého.

DW Agentura, s.r.o. - dabing a filmové titulky
Společnost DW Agentura, s.r.o. se zabývá dabingem a filmovými titulky. Naše služby nabízíme již od roku 1990. Dabing a titulky realizujeme ve třech nahrávacích studiích, které jsou vybaveny tou nejmodernější technikou. Postaráme se o celý proces vzniku zvukové stopy s českým dabingem. Máme velký tým překladatelů, titulkářů a korektorů.
DW Agentura, s.r.o. - dabing a filmové titulky
Audiovizuální, filmová a reklamní produkce: - kompletní produkční a postprodukční servis - natáčíme filmy, televizní spoty, online spoty, firemní prezentační filmy, rozhlasové spoty, komponujeme hudbu, fotografujeme, tvoříme tiskové vizuály a kreslíme.

Profesionální divadlo ve Zlíně bylo založeno v srpnu 1946 s názvem Divadlo pracujících. Od tohoto roku nepřetržitě spoluvytváří historii českého divadla a patří k jeho nejprogresivnějším scénám. Umělecký kredit zlínského divadla oceňuje odborná kritika i divácká veřejnost, je institucí, na jejíž půdě se setkávají čeští a slovenští ...

Nové rodinné dětské centrum Kiki klub, s.r.o. poskytuje krásné a kreativní prostředí pro Vaše děti přímo v centru Zlína. Naše soukromá školka nabízí jak celodenní režit, tak půldenní či hodinové hlídání dětí. Jesle mohou navštěvovat i děti mladší 3 let. Každý den se Vaše děti můžou těšit na pestrý program, který zahrnuje pohybové, hudební i ...

FOTO A VIDEOSLUŽBY -svatby - profesionálně natočené a zpracované -videopřepisy - starších 8mm filmů -videoportréty zajímavých osobností -školení pro začínající kameramany a fotomodelky -natáčení - videozáznamy všech společenských, kulturních a sportovních akcí (křtiny, výročí, promoce, kurzy, zájezdy, večírky, atd.) ...

AGENTURA KOBEREC MUSIC - zastupování hudebních skupin - zastupování kapely Deep Purple Revival.

Služby - produkce a organizace kulturních akcí - pronájem techniky - pořádáme kulturní akce, koncerty, taneční párty.

Internetový magazín, zprostředkovatelské služby a obchod

Interiérové doplňky, šperky - bytové doplňky - dekorace na zeď - stolování. Prodejní galerie: - obrazy - umělecké předměty - grafické listy.

Relaxační a pohybové centrum: -zaměření na orientální tanec -výuka tance -nový druh pohybu, relaxace tancem -zdokonalení pohyblivosti těla -harmonizační uvolnění -odstranění některých zdravotních potíží -východní taneční kultura -orientální taneční hudba a kostýmy.

Eshop: -satelitní technika. -satelitní paraboly. -televizní antény. Montáž: -satelitů, satelity. Služby: -pořizování videozáznamů rodinných oslav. -přepis videokazet na DVD nosiče.

Umělecká a produkční agentura. Pořádání, zajištění: - divadelní představení, koncerty, kulturní a společenské akce. Zastupování umělců: The Backwards, Kristína, Abba revival, Queen revival.

Kulturní a kongresové centrum Otrokovická BESEDA pořádá kulturní, společenské akce v regionu. Organizujeme jazykové či rukodělné kurzy, přednášky a semináře i tematické zájezdy a promítání filmů. Firmy i soukromé osoby mohou využít pronájem velkého společenského sálu pro vzdělávací, společenské, kulturní akce, kongresy, školení, firemní akce - ...

Stálá expozice Princip Baťa nabízí tři témata - historii firmy Baťa včetně obuvnického muzea, filmový kabinet s profily slavných tvůrců zlínského filmového studia a expozici moderního cestovatelství věnovanou především inženýrům Hanzelkovi a Zikmundovi. V průběhu roku jsou nabízeny různé krátkodobé výstavy, doprovodné programy nebo programy ...

Základní umělecká škola, ZUŠ. Studijní obory: -výtvarný -hudební.

Filmová, produkční a realitní společnost. Služby: - Kompletní realitní služby - Natáčení a zpracování filmových záznamů - Modeling - Reklamní a zprostředkovatelská činnost

Komplexní výroba videopořadů, firemní video, veletržní videoprezentace, svatební video, tvorba responsivních www stránek, fotobanka staré pohlednice.

Zajištění akci na klíč: - catering - dětské dny - hudební programy - plesy - firemní akce - teambuilding - večírky - workshopy.

Muzeum: -expozice regionálního lidového umění: -modrotiskové formy, hrnčířské výrobky a fajánse, zařízení interiéru, lidové kroje, obrazy na skle, polychromované plastiky a zvykoslovné předměty -lidová architektura a kroje -expozice lázeňství: -historie a vývoj lázní i města.