Ostatní řemesla, jako košíkářství, kovotepectví, vypracovávání rodokmenů, sochařství, věštectví, zpracování kůže a kožešin, grafologické rozbory rukopisů a jiné manuální i rukodělné práce vyplňují mezeru mezi klasickými řemesly a průmyslovou výrobou.

Umělecké rámování obrazů, plakátů, zrcadel atd. Restaurování, čištění obrazů, paspartování a jiné.

Služby: - paspartování, rámování obrazů

Práce: - písmomalířské - malba na fasády - malované štíty, cedule - fóliová grafika - kaligrafické práce (diplomy, přání).

Činnost - strojové reklamní vyšívání. Vyšíváme - loga pro firmy, sportovce - čepice, trička, mikiny, vesty, bundy - pracovní oděvy a další.

Služby: - On-line vyhledávání pro badatele a jednotlivce - vyhledávání předků - rozšíření informací k rodokmenům z pozemkových knih - digitalizace starých knih, novin, a jiných dokumentů

Služby: - regresivní terapie - energetické obrazy - The Reconnection

Služby: - květinový servis - kytici pro nevěstu, korsáž pro ženicha, kytičky pro svědkyni, maminky, babičky, družičky - květinové šperky - výklad karet - Bachovy esence

Vodoinstalace, topení, plynoinstalace domovní a průmyslové instalace jádrové vrtání

Firma Martin Vávra se soustřeďuje na diamantové vrtání jádrovými vrtáky o průměru 18 - 300mm. Naše nabídka služeb zahrnuje řezání průmyslových podlah, řezání asfaltu a betonu a vrtací práce. Sídlo naší společnosti naleznete ve městě Plzeň na adrese Barákova 36. Práce, služby: - diamantové vrtání jádrovými vrtáky (průměr 18 - 300mm) - jádrové ...

Služby: - kartářka - výklad karet - odblokování čaker - výživové poradenství

Služby: - nahrávací studio

Obchodně poradenská činnost - práce doma, podnikání z domova.

Služby: - mezinárodní obchod - zajišťování exportu českého zboží a služeb do zemí Evropské unie, Asie a Jižní Ameriky - exportní poradenství - vyhledávání partnerů v cizině - obchodní jednání s cizinci - sportovní management.

Harmonizace člověka, prostoru, metoda Feng-Shui.

Činnost - bezvýkopová pokládka kabelů.

On line věštírna: výklad karet, astrologie, numerologie. Volat můžete po celých 24 hodin. Naše zkušené a ověřené poradkyně Vám zodpoví jakékoliv dotazy.