Ostatní řemesla, jako košíkářství, kovotepectví, vypracovávání rodokmenů, sochařství, věštectví, zpracování kůže a kožešin, grafologické rozbory rukopisů a jiné manuální i rukodělné práce vyplňují mezeru mezi klasickými řemesly a průmyslovou výrobou.

Výklad karet osobně, na telefonu, Skypu - numerologické rozbory - harmonizační techniky pro tělo i duši Pořádání - semináře a přednášky

Činnost: - astrologicko-psychotronická a homeopatická poradna

Společnost a internetový portál zaměřený na ženy - testujeme, blogujeme, sdílíme recenze - cestování, domácnost, koníčky, módu a styl, vztahy a partnerství.

Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - rekonstrukce koupelen

Služby: - foodstyling - fotografování - postprodukční práce

Sližby - tvorbu titulků (podtitulků), překlady, výstupy pro DCP a televize, vytváření DVD a Blu-ray s titulky, vkládání titulků do videa - překlady a korektury - školení titulkování pro překladatele.

Antigraffiti nátěry a odstraňování graffiti

Činnost: - jazykové korektury českých textů.

Služby - letecké snímkování - termografické snímkování - revizní lety - 3D modely a výpočty kubatur.

Vyšívání U medvěda - vyšívání - nášivky, loga, znaky - obecní a státní znaky - kostelní znaky - ručně vyšívané obrazy.

Činnost: -pasportizace budov, venkovních ploch -vizualizace nemovitostí -technologické pasporty -zavedení elektronické inventarizace -outdoor pasport je vhodný např. pro správce objektů a areálů, úklidové a údržbové společnosti, nebo obce a města - plánování údržby, vytížení pracovních sil, naceňování služeb údržby, úklidových prací a sekání ...

Služby: - zapisovatelka, písařka - strojová stenografka - přepisy.

Práce, řemeslo: - železář - realizace základových a stropních desek, stěn, sloupů, průvlaků - dodávka a ukládka betonářské výztuže

Činnost: - kartářka - výklad tarotových karet - výroba talismany

Činnost: - vyhledávání studní virgulí (proutkem) - proutkař.

Služby - výsek papíru, plastu, kůže a podobných materiálů - perforace, rylování - slepotisk.

Výroba: - pekařských ošatek na kynutí těsta pro pekárny i maloodběratele z přírodního materiálu - pedigu. - oválné, kulaté, hranaté a jiné tvary - ošatky mají ATEST od ITC Zlín na přímý styk s potravinami.

Provádíme protipožární ochranu stavebních konstrukcí, protipožární těsnění prostupů, komplexní protikorozní ochranu stavebních konstrukcí, antikorozní úpravu ocelových konstrukcí, včetně tryskání a metalizace.