VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
PRVNÍ HORNOSLEZSKÁ STAVEBNÍ spol. s r.o.
Radev s.r.o.
František Horský

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
PRVNÍ HORNOSLEZSKÁ STAVEBNÍ spol. s r.o.
Radev s.r.o.
František Horský

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
Hledáte instalatéry a nevíte na koho se obrátit? Potom je firma HRUBINSTAL s.r.o. pro vás tím pravým řešením. Naše firma provádí kompletní instalační práce. Zajišťujeme rozvody vody, montáže kotlů, ústřední a podlahové topení, rekonstrukce koupelen a bytových jader, Jsme profesionální společnost a zakládáme si na kvalitě odvedené práce.
HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Krejčovství, výroba, šití: - oděvy na zakázku.

EWSA s.r.o. poskytuje výrobně-dodavatelské, montážní a svářečské služby v sektoru energetiky, teplárenství, plynárenství a chemickém průmyslu, se zaměřením na zabezpečování oborově-kvalifikovaných montážních profesí, výrobních a dodavatelských kapacit, koordinace a vedení stavby nebo realizace investiční a udržovací výstavby, včetně uvádění ...

Výroba, montáž: -klempířské práce -plechové krytiny-pozink, měď, titan-zinek -veškeré pokrývačské práce.

Rodinná firma STAVITELSTVÍ KAREL VÁCHA A SYN s.r.o. je spolehlivých dodavatelem veškerých stavebních prací. Provádíme výstavbu občanských, bytových a průmyslových staveb, rekonstrukce budov i restaurování historických objektů. Sídlíme ve městě Hluboká nad Vltavou. Stavební firma, stavební práce, stavitelství, výstavba: - občanské stavby - ...

Zemní práce - zemní práce strojem Caterpillar 302.5C - demoliční práce, demolice - hloubení základů staveb - terénní úpravy. Nákladní autodoprava - odvoz suti, odvoz zeminy a stavebních materiálů.

Vodo topo plyn - topenářské a vodoinstalatérské práce - montáž a servis: kotle na biomasu, tuhá paliva : plynové a kondenzační kotle : elektrokotle : tepelná čerpadla : solární systémy.

Výroba a repase památkově chráněných a historických výrobků - špaletová okna, repliky dveří, stropů - stavební truhlářství - nábytková výroba, zpracování návrhů - zakázková výroba, truhlářství.

Tesařství a truhlářství. Výroba a montáž - schodiště, zábradlí - vestavné skříně a nábytek - selský nábytek - zahradní nábytek - dřevěné podlahy. Drobné zemní a výkopové práce. Půjčovna rámového lešení.

Zemní práce - zemní a výkopové práce - kopání základů a bazénů - terénní úpravy - demoliční práce - pronájem kontejnerů.

Hodinový manžel - drobné stavební práce, opravy zdiva, pokládka dlažby, obklady - drobné elektroinstalační práce, výměna zásuvek, výměna svítidel - drobné vodoinstalační práce - úklid a čištění koberců, dlažby - údržba zahrady, sekání trávníku.

Výškové práce horolezeckou technikou - čištění fasád - rizikové kácení stromů - nátěry, mytí oken.

Vodo, topo, plyn - vodoinstalatérské práce - topenářské práce - plynařské práce - montáž teplných čerpadel.

Stavební společnost - výstavba rodinných domů - rekonstrukce objektů, bytů - inženýrské sítě - sádrokartonářské práce - zemní práce.

Prodej, e-shop, výroba: - trička s vtipnými nápisy (dětské, dospělé) - strojové vyšívání.

Zámečnictví a kovoobrábění.

Žárové zinkování kovových konstrukcí (výrobků) -velikost vany 12m x 1, 8m x 3, 5m. Odstředivé žárové zinkování drobného a spojovacího materiálu. Poradenství, přísná kontrola, příznivé ceny, vysoká kvalita dle normy DIN EN ISO 1461, ČSN EN ISO 9001:2001. Disponujeme vlastní dopravou.

Výroba, prodej, montáž: -stínící technika: -žaluzie: -horizontální, vertikální -venkovní rolety -markýzy -roletové systémy -těsnění oken a dveří -bezpečnostní mříže -domovní brány -garážová vrata -sítě proti hmyzu -shrnovací lamelové plastové dveře -pohony vrat, bran a závory -umělecké kovářství: -mříže, ploty, ...

Prášková lakovna, pískování, komaxitové lakování.

Práce: - dlaždičské - pokládka kamenné dlažby - obklady z kamene - kamenické práce.

Činnost: - pokládka betonových podlah - betonové podlahy.

Práce: - rekonstrukce koupelen - obkladačské práce.

Služby: - gastronomické poradenství - tvorba jídelních lístků včetně kalkulací - promo akce - produkční práce v oblasti cateringu.