VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
PRVNÍ HORNOSLEZSKÁ STAVEBNÍ spol. s r.o.
Radev s.r.o.
František Horský

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
PRVNÍ HORNOSLEZSKÁ STAVEBNÍ spol. s r.o.
Radev s.r.o.
František Horský

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
Hledáte instalatéry a nevíte na koho se obrátit? Potom je firma HRUBINSTAL s.r.o. pro vás tím pravým řešením. Naše firma provádí kompletní instalační práce. Zajišťujeme rozvody vody, montáže kotlů, ústřední a podlahové topení, rekonstrukce koupelen a bytových jader, Jsme profesionální společnost a zakládáme si na kvalitě odvedené práce.
HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Firma Jiří Smirnov provádí stavební, zednické, fasádnické, obkladačské a vodoinstalatérské práce. Dále nabízím i rekonstrukce koupelen, interiérů a dokončovací stavební práce v oblasti jižních Čech. Stavební práce: - zednické práce, zedník - fasádní práce - opravy fasád - interiérové stavební rekonstrukce - rekonstrukce interiérů ...

Zámečnictví, nástrojářství. Jeřábnické práce. Pronájem, půjčovna, montáže, demontáže, opravy, servis: - jeřáby Potain. Realizace po celé ČR.

Veškeré práce týkající se teplovodního vytápění, instalatérství, domovních plynovodů a plynových spotřebičů všech výkonů.

Renovace - kamenné schody - kámen Mechanické čištění kamenných schodů, soklů a jiných kamenných prvků - kamenné schody

Firma Martin Hrubý se zabývá kompletní realizací střešních konstrukcí. Provádíme veškeré klempířské, pokrývačské a tesařské práce. Dále se zaměřujeme na výrobu a montáž stavebních klempířských prvků a izolace střech. Sídlíme v obci Hůry, okres České Budějovice. Práce, řemeslo: - klempíř, klempířské - pokrývač, pokrývačské - tesař, ...

Komplexní nabídka systémů inteligentního řízení bytů, domů a bytových komplexů, hotelů i jiných typů nemovitostí (Smart Home, Smart Flat, Smart Office, SmartThings a IoT). Jakoukoliv nemovitost naučíme šetřit náklady a komunikovat. Součástí jsou i kompletní nabídka doplňkových služeb, které nám poskytují absolutní nezávislost při realizaci ...

Projekce, realizace, montáž - tepelná zařízení, kotelny, výměníkové stanice, kogenerační a trigenerační centra, teplovody - inženýrské sítě, plynovody, vodovody, rozvodné elektrické sítě - ústřední vytápění, vzduchotechnika, zdravotní instalace.

Činnost - povrchové úpravy dílců - strojní výroba dílců.

Činnost: - zemní a výkopové práce - demolice - nákladní autodoprava

Jeřábnické práce - vykládání materiálu - přesun nákladu - manipulace s nákladem.

Zednictví, práce: - zednické - rekonstrukce bytových jader, bytů - zateplování fasád.

Autočalounictví - rekonstrukce čalounění interiérů historických i moderních automobilů, střech kabrioletů, opravy jednotlivých dílů interiéru.

Práce, řemeslo: - zámečník - zámečnictví

Činnost: - čerpání betonu - anhydritové podlahy - betonové podlahy - dodávka monolitických konstrukcí.

Služby: - hodinový manžel - zednické práce - obklady, dlažby

Projekce, projektování: - trafostanice, rozvodny VN, VVN, NN.

Prodej, montáž: - stínící i garážová technika.

Zpracování, likvidace, recyklace: - pěnový polystyren (EPS). Práce: - foukaná izolace.

Práce: - pokrývačské - tesařské - klempířské - opravy střech. Výroba, montáž: - pergoly, zahradní domky.

Služby: - hodinový manžel - montáž nábytku - drobné zednické práce...atd.