VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
PRVNÍ HORNOSLEZSKÁ STAVEBNÍ spol. s r.o.
Radev s.r.o.
RH-PROZEM s.r.o.

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
PRVNÍ HORNOSLEZSKÁ STAVEBNÍ spol. s r.o.
Radev s.r.o.
RH-PROZEM s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
Hledáte instalatéry a nevíte na koho se obrátit? Potom je firma HRUBINSTAL s.r.o. pro vás tím pravým řešením. Naše firma provádí kompletní instalační práce. Zajišťujeme rozvody vody, montáže kotlů, ústřední a podlahové topení, rekonstrukce koupelen a bytových jader, Jsme profesionální společnost a zakládáme si na kvalitě odvedené práce.
HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Práce: - zámečník, zámečnické - kovářské

Práce, řemeslo: - kominík - kominictví

Práce: - malířské - natěračské

Truhlářství, výroba: - kancelářský nábytek - kuchyně - bytový nábytek

Práce: - pokrývačské - klempířské - tesařské

Služby: - květinový servis - kytici pro nevěstu, korsáž pro ženicha, kytičky pro svědkyni, maminky, babičky, družičky - květinové šperky - výklad karet - Bachovy esence

Práce, řemeslo: - vodoinstalatérské - topenářské - rekonstrukce koupelen Prodej: - vybavení koupelen

Truhlářství, výroba: - dveře, vrata - nábytek - kuchyně - schody

Truhlářství, výroba: - schody - dveře - kuchyně - skříně

Činnost: - elektroinstalace - elektromontáže - montáž a revize hromosvodů

Práce: - tesařské - pokrývačské

Stavební firma - výstavba domů na klíč - rekonstrukce budov.

Kominictví. Práce: -kominické práce -revize -vložkování -měření emisí -čištění komínů

Firma Milan Sobek poskytuje komplexní služby v oblasti zemních a výkopových prací. V rámci naší pracovní činnosti provádíme výkopy základů, terénní úpravy, svahování pozemků, výstavbu a odbahňování rybníků či výkopové práce pro inženýrské sítě. Sídlíme v obci Kunžak, okres Jindřichův Hradec. Práce, služby: - zemní a výkopové - výkopy základů ...

Kovovýroba, zámečnictví, výroba - ocelové, hliníkové konstrukce - kontejnery - vrata, brány, ploty, zábradlí. Výškové práce: - pronájem, půjčovna plošin (do 30m).

Prodej: - barvy - laky - malířské a natěračské potřeby Práce: - malířské - natěračské

Zednictví, velkoobchod, maloobchod: - montáž obkladu - montáž dlažeb - 3D návrhy - poradenství - stavební chemie ( lepidla, izolace atd - vinylové podlahy - lina - balkony - terasy - sanitární vybavení, WC, vany - koupelnové vybavení - míchání interierových a exterierových barev - epoxidové barvy na beton.

Služby: - výklad karet - regresní hlubinná terapie - čakrová terapie

Zpracování, prodej: - řezivo - řeziva Výroba: - mlýnská kola - strojní zařízení menších mlýnů

Stavební firma: -dopravní stavby -inženýřské stavby -inženýrské sítě -dlaždičské a obkladačské práce -zámečnické práce -prodej a osazování kamenných prvků.

Sklenářství, práce: - sklenářské - zasklívání oken.