VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
PRVNÍ HORNOSLEZSKÁ STAVEBNÍ spol. s r.o.
Radev s.r.o.
RH-PROZEM s.r.o.

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
PRVNÍ HORNOSLEZSKÁ STAVEBNÍ spol. s r.o.
Radev s.r.o.
RH-PROZEM s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
Hledáte instalatéry a nevíte na koho se obrátit? Potom je firma HRUBINSTAL s.r.o. pro vás tím pravým řešením. Naše firma provádí kompletní instalační práce. Zajišťujeme rozvody vody, montáže kotlů, ústřední a podlahové topení, rekonstrukce koupelen a bytových jader, Jsme profesionální společnost a zakládáme si na kvalitě odvedené práce.
HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Tesařské a truhlářské práce. Výroba - chaty, altány - přístřešky, pergoly - kuchyňský nábytek - okna a dveře - schodiště, zábradlí

Stavební firma - realizace staveb - výstavba rodinných domů, průmyslových staveb - rekonstrukce budov - zateplování objektů - montáž keramických obkladů a dlažeb.

Veškeré zednické práce - izolace, přestavby a rekonstrukce bytových jader - obkladačské práce

Stavební firma. Práce: -zednické -zateplení objektů -obkladačské -sádrokartonové konstrukce -půdní vestavby -rekonstrukce bytových jader a koupelen -stavby na klíč -rozvody vody, kanalizace-vodoinstalace -montáž a dodávka zařizovacích předmětů -elektroinstalační práce -revize elektro -hromosvody -dodávka a montáž ...

Práce: - malířské - natěračské - tapetářské

Prodej: - pevná paliva - uhlí Nákladní autodoprava. Zemní práce.

Stavby: -rodinné domy - i projekce -rekonstrukce -obnova a zateplení fasád.

Středisko Jindřichův Hradec. Stavby-stavební práce: -bytová, občanská, průmyslová výstavba -stavby na klíč -rekonstrukce objektů -inženýrské sítě -zemní práce.

Projekce: -venkovní a kabelové sítě VN a NN -trafostanice VN/NN -domovní a průmyslové elektroinstalace. Práce: -geodetické -zaměření inženýrských sítí -geometrické plány -elektromontáže. Půjčovna: -elektrické ruční nářadí HILTI. Prodej: -elektrozboží a elektroinstalační materiál.

Řemesla, služby - topenářské práce - vodoinstalační práce - vodo topa Montáž - kotle, radiátory - bojlery - potrubí - vany, sprchové kouty

Geodetická firma: -geodetické práce -měřičské práce.

Služby: -správa počítačových sítí. -správa v oblasti IT. Práce: -výkopové. -zemní.

Rámařství: -rámování obrazů. -obrazové lišty. Sklenářské práce, zasklívání: -lodžie. -terasy. -zimní zahrady. Výroba: -hliníkové pergoly.

Specializace na výrobu honáckých bičů i z klokaní kůže, výrobky z kůže westernového charakteru - holstry na zbraně, kalhotové opasky, pouzdra na nože a sečné zbraně...výukové kurzy a westernová show s biči, lasy, revolvery, noži a tomahawky, zajišťování programů pro firemní a společenské akce, poskytování westernových zážitků.

Prodej, servis, montáže: -místní rozhlasy, veřejné osvětlení -elektronické zabezpečovací zařízení -kamerové systémy -audio, video, antény, satelity -hudební a ozvučovací technika Soudní znalec: -ekonomika, ceny a odhady elektroniky

Dodávka a montáž: -bezpečnostní zámky, bezpečnostní a protipožární dveře, interiérové dveře, obložkové zárubně, čalounění dveří, otvírání dveří čipem, elektroinstalace.

Galvanické zinkování, fosfátování a práškové lakování dílů do 6 metrů délky.

Kovovýroba, stojírenství - CNC obrábění - svářečské práce provozovna Na Návsi 3 252 19 Drahelčice - Rudná u Prahy

Malířství-natěračství. Práce: -malířské -natěračské.

Elektroinstalace a revize elektrických zařízení.

Řemesla, služby - umělecké kovářství a zámečnictví - puškařství Výroba, opravy - palné zbraně