VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
PRVNÍ HORNOSLEZSKÁ STAVEBNÍ spol. s r.o.
Radev s.r.o.
RH-PROZEM s.r.o.

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
PRVNÍ HORNOSLEZSKÁ STAVEBNÍ spol. s r.o.
Radev s.r.o.
RH-PROZEM s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
Hledáte instalatéry a nevíte na koho se obrátit? Potom je firma HRUBINSTAL s.r.o. pro vás tím pravým řešením. Naše firma provádí kompletní instalační práce. Zajišťujeme rozvody vody, montáže kotlů, ústřední a podlahové topení, rekonstrukce koupelen a bytových jader, Jsme profesionální společnost a zakládáme si na kvalitě odvedené práce.
HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
Zámečnické práce, kovovýroba - brány, ploty, zábradlí a mříže .

Truhlářství. Výroba - kuchyně - vestavné skříně - schody - dveře - stoly. Provozovna - Velatice 190.

Práce: - zámečnické - svářečské

Práce: - revize elektrických zařízení - elektrorevize - elektroinstalace.

Práce: - slaboproudé elektroinstalace - montáž domácích telefonů, bezpečnostních systémů.

Činnost: - lesní semenářství - arboristika - výškové práce.

Práce: - zemní - hloubení základů - úprava terénu.

Kominictví: - kominické práce - revize komínů - vložkování komínů.

Kovovýroba. Výroba, dodávka, montáž: -věžové a pozemní vodojemy v objemu 20-2000 m3 včetně stavebních prací, dokumentace, geologického průzkumu -zařízení pro petrochemický průmysl -biologické čistírny -čistírny odpadních vod -prvky pro ČOV: -česla, stavítka, hradítka, skrápěče -uskladňovací nádrže jednoplášťové i dvouplášťové ...

Práce: - instalatérské - topenářské.

Zateplování - fasády Betonářské práce Přestavba - bytová jádra - koupelnyzdění - dokončovací práce Přestavba - koupelny

Výroba: -truhlářství. Provozovna: Babice u Rosic. Zbyšov: 9. května 9. vzorkové studio.

Klempířství, tesařství, pokrývačství: - střešní a ostatní izolace - pokrývačské práce - vzduchotechnika (výroba, prodej, montáž) - zateplení střech - montáž střešních oken - výškové práce (nátěry) - prodej klempířských prvků a střešních oken - výroba a montáž okenních parapetů - ohýbání klempířských profilů do délky 6 m - práce s ...

Zinkovna. Galvanizovna. Práce-galvanické zinkování. Provádíme: -galvanické zinkování pomocí elektrolýzy -výborná protikorozní ochrana materiálu. Průměrná tloušťka vrstvy naneseného povlaku je 8-12 mikrónů (dle dohody může mít větší).Přivezený materiál může mít mírnou korozi - nesmí být však od barvy.

Firma Josef Záruba provádí veškeré elektroinstalační práce. Realizujeme domovní, bytové a průmyslové elektrické rozvody, zajistíme montáž počítačových sítí i zabezpečovacích systémů. Sídlíme v obci Hajany, okres Brno - venkov. Naše činnost: - elektroinstalační práce - bytové, domovní elektroinstalace - průmyslové elektroinstalace - ...

Stavební činnost - hrubá stavba - stropní konstrukce - obkladačské práce - zateplování - hydroizolace.

Elektromontáže, elektromontážní práce - elektroinstalace - montáže elektrokotlů, osvětlení - revize, opravy a montáže hromosvodů.

Činnost - karosářské a zámečnické práce. Zakázková výroba - zábradlí - brány, branky - regály - poklopy.

Výroba - kuchyně na míru - atypický nábytek.

Práce: - pokrývačské - tesařské - klempířské.

Činnost - montáž plastových a hliníkových oken, dveří a prosklených fasád - montáž a opravy zimních zahrad - montáž žaluzií, sítí proti hmyzu a veškerého příslušenství - montáž laminátových a dřevěných podlah.