VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
PRVNÍ HORNOSLEZSKÁ STAVEBNÍ spol. s r.o.
Radev s.r.o.
RH-PROZEM s.r.o.

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
PRVNÍ HORNOSLEZSKÁ STAVEBNÍ spol. s r.o.
Radev s.r.o.
RH-PROZEM s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
Hledáte instalatéry a nevíte na koho se obrátit? Potom je firma HRUBINSTAL s.r.o. pro vás tím pravým řešením. Naše firma provádí kompletní instalační práce. Zajišťujeme rozvody vody, montáže kotlů, ústřední a podlahové topení, rekonstrukce koupelen a bytových jader, Jsme profesionální společnost a zakládáme si na kvalitě odvedené práce.
HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Projekční činnost v oblasti elektroinstalace.

Kovovýroba Jiří Florian se zabývá zakázkovou výrobou kovových schodišť, zábradlí, bran, vrat, branek, mříží i zahradního nábytku. Nabízíme i rošty pro fasádní zavěšovací obklady, včetně soklů. Najdete nás v Ivančicích. Kovovýroba, zámečnictví: - kovová vrata, brány, branky - schodiště - zábradlí - mříže - zahradní nábytek - výroba ...

Kovozpracující výrobní družstvo. Služby: -průběžné stříkání práškovými barvami maximální rozměr výrobků 2500 x 1500 x 600 mm, hmotnost 100-150 kg -svařování -lisování -strojní obrábění -zámečnické práce -příruční pokladny 265 x 195 x 110 mm -lakovna -tryskání Práce pro partnery: Zetor Brno, IVECO Vysoké Mýto, Tatra ...

Voda, topení, plyn. Voda: -montáž, rekonstrukce a oprava vodovodního a kanalizačního rozvodu -dodávka materiálu výměny boilerů, průtokových a zásobníkových ohřívačů vody. Topení: -montáže, rekonstrukce a opravy ústředního topení v kovu, mědi a plastu -rozvody podlahového topení -výměna tepelných zdrojů Plyn: -projektovou ...

Klempířství, klempíř. Pokrývačství, pokrývačské práce, pokrývač. Tesařské práce. Práce na střeše, střecha. Kompletní rekonstrukce a oprava střechy. Montáž střešních oken, okna, okno. Pokrývání střech.

Čištění domovní: -odpadní a dešťové kanalizace -odtoků od WC**, van*, umyvadel a domovních stoupaček -septiků a žump. Čištění je prováděno mechanicky. Čištění obecních a firemních: -kanalizačních a technologických potrubí -odpadní a dešťové kanalizace (vertikální i horizontální) -jímek (tukové, kalové, technologické, lapoly...) a ...

Stolařská výroba, stolařství. Dřevovýroba. Výroba a montáž interiérových dýhovaných dveří s polodrážkou i bez polodrážky, obložkových i rámových zárubní z tradičních i netradičních dýh. Výroba a montáž schodišť, obklady stěn i stropů. Výroba vestavných skříní a nábytku na zakázku.

- Zdění - obezdívání - pokládání dlažeb

Stavební firma: - výstavba, rekonstrukce rodinných domů - rekonstrukce bytů - rekonstrukce bytových jader - spodní stavby, základové desky - zemní práce.

Práce: - instalatérské - topenářské.

Práce: - zednické - obkladačské - fasády - hrubé stavby.

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské.

Práce: - elektromontážní - montáž hromosvodů - vodoinstalatérské - topenářské - jádrové vrtání - montáž klimatizací, tepelných čerpadel - zemní práce (CAT 428B).

Služby: - elektroinstalace - elektromontáže - revize - montáž hromosvodů - měření a regulace v oblasti větrání, vytápění a chlazení.

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynoinstalační

Práce, řemeslo: - elektroinstalace - elektromontáže - elektroinstalační práce silnoproudé i slaboproudé - návrhy a instalace zabezpečovacích systémů - revize.

Činnost: - stavební práce - klempířské - pokrývačské - zednické Kontejnerová doprava.

Stavební činnost: - rodinné domy - rekonstrukce - izolace - obklady, dlažby - sádrokartonářské práce - omítky

Služby: - izolace - hydroizolace - oprava a rekonstrukce plochých střech

Činnost: - elektroinstalace - elektromontáže - revize

Dodávka, montáž, servis: - systémy inteligentních budov - kamerové systémy

Práce: - pokrývačské - opravy střech - tesařské - klempířské - montáž střešních oken - izolace plochých střech, teras.