VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
PRVNÍ HORNOSLEZSKÁ STAVEBNÍ spol. s r.o.
Radev s.r.o.
RH-PROZEM s.r.o.

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
PRVNÍ HORNOSLEZSKÁ STAVEBNÍ spol. s r.o.
Radev s.r.o.
RH-PROZEM s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
Hledáte instalatéry a nevíte na koho se obrátit? Potom je firma HRUBINSTAL s.r.o. pro vás tím pravým řešením. Naše firma provádí kompletní instalační práce. Zajišťujeme rozvody vody, montáže kotlů, ústřední a podlahové topení, rekonstrukce koupelen a bytových jader, Jsme profesionální společnost a zakládáme si na kvalitě odvedené práce.
HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
Naše firma se specializuje na veškeré zemní práce : úprava terénu, vodoteče, svahy, výkopy, hloubení bazénu, kanalizace, výkopy pro plyn a elektriku, hloubení základů pro domy, bazény, jezírka atd. Zemní práce provádíme bagrem : Caterpillar M315, Caterpillar M312 S příslušenstvím: tvarovací, naklápěcí, svahovou lžící, velikost lžicí ...

Tesařské práce Hydroizolace střech Klempířské práce Pokrývačské práce Dodávka, montáž -střešní okna ROTO, VELUX.

Stavební firma. Demolice. Odstraňování staveb. Výstavba, realizace: - stavby. Přípravné a dokončovací stavební práce. Poskytování technických služeb.

Stavební práce, kontaktní zateplovací systémy, protipožární nátěry na dřevo a kov, anti-grafiti prevence a odstranění, fasádní a interiérové malby a nátěry.

Společnost je certifikována v managementu jakosti ISO 9001:2001, enviromentální audit ISO 14001/2005, certifikace svařování ISO 3834-2:2006 Opravy, rekonstrukce a revize vyhrazených plynových zařízení. Výstavba, stavba: -výstavba OHSAS 18001 -produktovody -plošná plynofikace -zemní práce: buldozer CAT 6 2ks, autobagr s příslušenstvím, ...

Ekologické lakování. Služby, práce: -plastových a hliníkových oken a dveří (tyčí, profilů, panelů, doplňků) -průmyslové lakování (plastů, kovů, MDF, dřeva, skla) -auto-moto lakování. Lakovna, autolakovna.

Práce: -stavební -rekonstrukce -poradenství.

Výroba, prodej, opravy čalouněného nábytku. Výroba matrací na míru (zdravotní, pružinové, sendvičové). Čalounění restauračních a vinárenských boxů. Opravy starožitného nábytku klasickým způsobem. Opravy interiérů aut i veteránů. Čalounění pro specifické profese (dentální, masážní, kadeřnické atd.)

Služby, práce: -zámečnictví -svařování.

Projekce, projektování: - elektro - elektroinstalace

Hodinový manžel, služby: - opravy v domácnosti - malování - instalatérské práce - zednické práce - údržba zahrad...atd.

Stavební činnost: - rekonstrukce domů, bytů - obklady, dlažby - izolace - zateplování - zámečnictví Dodávka, montáž: - plastová okna Dodávková autodoprava.

Výroba: -vrata -schodiště -zábradlí.

Elektromontáže, elektroinstalace. Rozvody elektrické energie. Zabezpečovací systémy. Televizní a datové rozvody

Prodej stavebního materiálu. Kompletní stavební - realizační činnost.

Kompletní dodávky veškeré klempířské, tesařské a pokrývačské práce: -klempířství: -výroba klempířské prvky do 10-ti metrů v tloušťce 0, 63cm k opláštění staveb, sendvičových panelů, trapézových plechů, výplně otvorů-okna, okenní pásy, lemování kolem světlíků, dveří a vrat -dodávka veškerých klempířských prvků -ohraňování plechu do ...

Zabýváme se: - realizací novostaveb - rekonstrukcemi rodinných domů a bytů - nebytových či průmyslových staveb. Nabízíme tyto služby: • pokládka zámkové a žulové dlažby • zednické práce • obkladačské práce • malířské a natěračské práce • sádrokartonářské práce • elektroinstalační práce.

Práce, řemeslo: - zámečník, zámečnictví - drobné obrábění kovů, frézování, soustružení - výroba brány, branky, vrata, ploty

Činnost: - zemní a výkopové práce - terenní úpravy - demolice - výstavba a rekonstrukce komunikací, kanalizací - výstavba pakovišť - zámková dlažba