VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
PRVNÍ HORNOSLEZSKÁ STAVEBNÍ spol. s r.o.
Radev s.r.o.
RH-PROZEM s.r.o.

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
PRVNÍ HORNOSLEZSKÁ STAVEBNÍ spol. s r.o.
Radev s.r.o.
RH-PROZEM s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
Hledáte instalatéry a nevíte na koho se obrátit? Potom je firma HRUBINSTAL s.r.o. pro vás tím pravým řešením. Naše firma provádí kompletní instalační práce. Zajišťujeme rozvody vody, montáže kotlů, ústřední a podlahové topení, rekonstrukce koupelen a bytových jader, Jsme profesionální společnost a zakládáme si na kvalitě odvedené práce.
HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
Kovovýroba, výroba: - ocelové konstrukce. Řemeslnické práce: - zámečnické - kovoobráběčské.

Studio plovoucích podlah, dveří a zárubní. Služby: - pokládka podlah - montáž sádrokartónu - dodávka a montáž dveří a zárubní Prodej: - podlahé krytiny - dveře, zárubně - dveřní kování.

Přípravné práce pro stavby. Zemní a výkopové práce, bagrování: - terénní úpravy svahů a rovin - inženýrské sítě (plynovody, vodovody) - výkopy základů staveb, rodinných domků - zahrnovací práce, obsyp potrubí - hloubení bazénů, jezírek, sklepů apod.. Demoliční a bourací práce.

Truhlářství. Podlahářství. Práce: - truhlářské - podlahářské.

Výroba: - díly do strojů a aut - náhradní díly - odhlučňovací panely pro plynové turbíny - přívodní vzduchové potrubí pro plynové turbíny - rámy pro uchycení motoru autobusů - technologické díly pro výrobní linky - palety pro automobilový průmysl - zemědělské stroje - ostatní výrobky dle výkresů ...

Pila, pilařská výroba. Prodej, výroba: - stavební řezivo - dřevo - desky - hranoly - fošny - prkna - střešní latě - železniční pražce - paletové přířezy - parketové vlisy - nábytkové hranoly - dřevěný obalový materiál (obaly, bedny) - palety. Kompletní dodávka krovů (krovy) střech. Impregnace řeziva. Sušení ...

Vodoinstalatérství, vodoinstalatérské práce, instalace vody. Topenářství, topenářské práce, rozvody topení.

Práce: -truhlářství -podlahářství

Pokrývačství, pokrývačské práce. Tesařství, tesařské práce. Klempířství, klempířské práce. Výškové práce - práce ve výškách s horolezeckou technikou. Výstavba i rekontrukce: - střechy. Montáže, opravy a nátěry: - střešní krytiny. Revize, opravy a montáže: - hromosvody.

Práce: - veškeré řemeslnné práce a drobné opravy v domácnosti - řezání motorovou pilou - instalatérské práce - pokládka plovoucí podlahy - obkladačské - obklady a dlažby - elektroinstalace - zapojení domácích spotřebičů - montáže i demontáže zařízení a nábytku - sklenářské opravy - zednické, zednictví - sádrokartonářské, ...

Elektromontáže, elektromontážní práce: - zapojení - nové elektrické rozvody v koupelně, kuchyni, v celém domě - zapojení - zásuvky, vypínače, osvětlení. Slaboproudé elektroinstalace. Elektrorevize, revize elektrických zařízení.

Ruční výroba, prodej: - bižuterie. Zakázkové krejčovství. Výroba, šití, prodej: - dámské, pánské a dětské oblečení, konfekce - oděvní doplňky.

Internetový obchod, eshop, e-shop, prodej: - přírodní stavební materiál - ušlechtilý kámen žula - výrobky ze žuly: - dlažební kostky - štípané, řezané - obkladové haklíky - silniční krajníky - schodišťové stupně - řezaná dlažba - chodníkové obruby. Stavba, výstavba, realizace: - zídky, plotové sloupky.

Domovní instalatérské práce, instalace v domácnosti: - připojení, výměna - umyvadel, WC, vodoměrů, baterií, sifonů v plastu, mědi, oceli, pozinku a litině - připojení - bojlery, pračky a myčky - montáže ústředního a podlahového vytápění, kotlů na pevná paliva.

Veškeré kominické práce. Revize - komíny, spalinové cesty. Revizní zprávy o stavu komínů, spotřebičů a spalinových cest.

Malířské práce, malířství. Natěračské práce, natěračství. Izolatérské práce, izolace. Drobné stavební práce.

Kamenické práce. Montáže: - prvky z kamene: - obklady a dlažby - parapety - schody - kašny a zídky

Truhlářství, Truhlářské práce. Podlahářství. Podlahářské práce. Zakázková výroba: - eurookna a eurodveře - okna a dveře - vrata - schodiště - atypické interiéry - kuchyně - zahradní pergoly, přístřešky. Malířství, malířské práce. Lakýrnictví, lakýrnické práce. Natěračství, natěračské práce.

Stavební firma. Stavební práce. Realizace, výstavba: - rodinné domy na klíč. Rekonstrukce, přestavby: - bytová jádra - koupelny - sádrokartonové příčky, sádrokartony. Zednictví, zednické práce. Vodoinstalatérství, vodoinstalatérské práce. Topenářství, topenářské práce.

Pokrývačství, pokrývačské práce. Tesařství, tesařské práce. Realizace: - střechy na klíč včetně dodávky materiálu - údržba a nátěry střešní krytiny. Výroba. - klempířské prvky. Montáže: - střešní okna.

Elektromontáže, elektromontážní práce. Montáže, instalace, údržba, opravy a revize: - elektrické zařízení do 1000V - hromosvody.

Naše firma s dlouholetou tradicí se zabývá výrobou a prodejem nábytku do Vašeho domova. V oblasti výroby se specializujeme na sedací soupravy rozmanitých druhů. Nabízíme Vám nepřeberné množství nábytku, kterým si můžete vybavit Váš domov, přesně podle Vašich představ, např. nábytek do obývacího pokoje, dětské pokoje, ložnice, sedací soupravy ...

Stavební a zednické práce. Výroba: - kamenobetonové bloky. Terénní úpravy. Zemní a výkopové práce. Výkopy pro inženýrské sítě - vodovod, plynovod, kanalizace. Prodej: - písek - štěrk - zemina - mulčovací kůra. Bourací a demoliční práce. Likvidace sutí a odpadů. Nákladní autodoprava - vnitrostátní: - stavební, sypký materiál.