VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
PRVNÍ HORNOSLEZSKÁ STAVEBNÍ spol. s r.o.
Radev s.r.o.
RH-PROZEM s.r.o.

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
PRVNÍ HORNOSLEZSKÁ STAVEBNÍ spol. s r.o.
Radev s.r.o.
RH-PROZEM s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
Hledáte instalatéry a nevíte na koho se obrátit? Potom je firma HRUBINSTAL s.r.o. pro vás tím pravým řešením. Naše firma provádí kompletní instalační práce. Zajišťujeme rozvody vody, montáže kotlů, ústřední a podlahové topení, rekonstrukce koupelen a bytových jader, Jsme profesionální společnost a zakládáme si na kvalitě odvedené práce.
HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Zateplování - fasády - panelové domy - ZELENÁ ÚSPORÁM Stavební činnost, výstavba: - domy na klíč Klempířské prácevýstavba - střechy na klíč

Truhlářství, stolařství. Pilařská výroba.

Alternativní truhlářství: - design a výroba uměleckého nábytku - ruční výroba uměleckého nábytku - ruční výroba doplňků ze dřeva - ruční práce se dřevem - kvalitní ruční práce - originální dřevěné doplňky - zakázkové truhlářství - nábytek z masivu - alternativní truhlářství - kuchyňské desky - truhla - věšáky - postel ...

Kompletní realizace topení, voda plyn pro rodinné domy, panelové byty, jádra, oprava a výměna plynových spotřebičů, vodovodních baterií.

Výroba, montáž: - nerezové potrubí a nádrže. Zámečnictví. Nerez výroba na zakázky. Zařízení pro gastro provozy (stoly, digestoře, atypické dřezy). Svařování nerezové oceli metodou TIG. Ocelové konstrukce.

Zateplování: - montované haly. Dodávka: - stavební systémy HARD, KORD, DORD, ASTRON, ZAMIL STEEL. Výroba, dodávky a montáže: - ocelové konstrukce HARD, KORD a DORD. Montáže: - střešní pláště.

Zemní výkopové práce. Práce v těžko dosptupných terénech. Oprava a údržba: - vodní toky - potoky.

-Velkoobchod a maloobchod Natěračství Truhlářství, podlahářství Hostinská činnost

-Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Velkoobchod a maloobchod -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce

Lakýrnické práce. Povrchové úpravy materialu metelickými barvami. Restauratorské práce - opravy novostaveb interiér, exteriér, fasády.

Klempířství – Pokrývačství JaNaŠ - klempířské práce - pokrývačské práce.

Masáže. Numerologie. Parní bylinná lázeň. Detoxikační ozdravné kůry.

Stavební projekce. Zajištění průzkumných a geodetických prací.

Prodej, výroba: - nábytek český, polský. Prodej: - nábytkové kování.

Kominické práce. Kamnářské práce. Pobočka: - Adolfovice 99 - tel.:584401839.

Interiérové studio. Výroba: - nábytek. Truhlářské, stolařské práce.

Drobná stavební činnost, úprava zeleně, úklidové služby, údržba nemovitostí. Ruční mytí vozidel. Pneuservis.

Montáž, oprava: - elektrické zařízení. Projektová činnost ve výstavbě.

Služby: - vodoinstalatérské - plynařské.

Stavební činnost. Výstavba: - pozemní a vodohospodářské stavby. Kanalizace. Demolice. Rekultivace. Silnice. Mosty. Objekty na vodních tocích. Regulace, revitalizace vodních toků.

Základním předmětem podnikání: - kovoobrábění - zámečnictví, nástrojařství - výroba strojů a zařízení pro všeobecné účely - maloobchod provozovaný mimo řádné provozovny - výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků.

Sklenářství. Sklenářské práce.

Maloobchodní prodej: - koberce - podlahové krytiny: - PVC, linoleum - plovoucí podlahy - parkety, mozaiky, korek - bytový textil: - záclony, závěsy - dekorační a potahové látky - tapety - garnyže - polštáře, přikrývky, deky. Pokládka, podlahářské práce. Sídlo společnosti: - Teslova 873/2, Ostrava - ...