VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
PRVNÍ HORNOSLEZSKÁ STAVEBNÍ spol. s r.o.
Radev s.r.o.
RH-PROZEM s.r.o.

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
PRVNÍ HORNOSLEZSKÁ STAVEBNÍ spol. s r.o.
Radev s.r.o.
RH-PROZEM s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
Hledáte instalatéry a nevíte na koho se obrátit? Potom je firma HRUBINSTAL s.r.o. pro vás tím pravým řešením. Naše firma provádí kompletní instalační práce. Zajišťujeme rozvody vody, montáže kotlů, ústřední a podlahové topení, rekonstrukce koupelen a bytových jader, Jsme profesionální společnost a zakládáme si na kvalitě odvedené práce.
HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Kovošrot. Výkup, zpracování: - kovový odpad. Zemní a výkopové práce.

Stolařství, truhlářství. Výroba: - nábytek - kuchyňské linky - skříně.

Stavební práce: - rekonstrukce staveb - koupelny - půdní vestavby - sádrokartony - obklady, dlažby - plovoucí podlahy - sanační systémy - sanace vlhkého zdiva.

Geologické i zeměměřičské práce, průzkumy, sanace a rekultivace. Soudně znalecké posudky. Sídlo firmy: - Na Sídlišti 820, Zlaté Hory.

Truhlářství: - repliky a repase dřevěných oken a dveří, špaletová okna, dřevěné dveře, protipožární dveře.

Výroba, prodej, E-shop: - nábytek na míru - školní nábytek, nábytek pro počítačové učebny, odborné a jazykové učebny, vybavení kabinetů a šaten. Truhlářské práce.

Sklenářství Jitka Sklenářské práce. Rámování obrazů. Výroba vitráží. Zhotovení paspart. Prodej: - polykarbonátových desek - trapézových desek - prosvětlení střech a plášťů z PVC - Marvec PVC SHEET - Marlon ST® Longlife.

Strojírna. Strojírenská a kotlárenská výroba z materiálu: - třída 11 - nerez - hliník - titan. Zakázková výroba: - tlakové nádoby (zařízení), výměníky, kolony - bezucpáková čerpadla řady ZVS. Svařování. Zakružování plechů. Ohýbání trubek. Soustružení. Vrtání, frézování. CNC řezání.

Stavební práce: - kanalizace, vodovody, plynovody - zemní práce - úprava toků a hrazení bystřin - stavba rybníků a nádrží.

Truhlářské a stolařské práce.

Práce: - izolační, zateplovací. Tepelné izolace.

Malířské a natěračské práce. Řemeslo: - malíř - natěrač.

Truhlářské a stolařské práce.

Stolárna. Stolařství. Stolařské, truhlářské práce. Výroba: - stavebně truhlářské výrobky ze dřeva.

Výroba, prodej: - zemědělská technika (návěsy, valníky, nosiče kontejnerů, přepravníky zvířat, kontejnery). Kovovýroba: - korby, bočnice a nástavky na vozy TATRA a LIAZ - stavební, dopravní a ocelové konstrukce, zábradlí. CNC obrábění. Svařování. Povrchové úpravy kovů. Soustružení. Frézování.

Práce: - autojeřáb AD 20 - autojeřáb LIEBHERR 1025 - autojeřáb DEMAG AC 50. Autojeřábnické práce.

Řemeslo: - malíř - natěrač - tapetář. Podlahářství.

Malířské a natěračské práce. Zednické práce.

Střešní práce, izolace: -pokrývačské práce -klempířské práce -opravy a údržby střech včetně nátěrů -izolace (vodotěsné i tepelné) -montáž střešních oken v podkroví -výpočty a poradenská služba.