VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
PRVNÍ HORNOSLEZSKÁ STAVEBNÍ spol. s r.o.
Radev s.r.o.
František Horský

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
PRVNÍ HORNOSLEZSKÁ STAVEBNÍ spol. s r.o.
Radev s.r.o.
František Horský

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
Hledáte instalatéry a nevíte na koho se obrátit? Potom je firma HRUBINSTAL s.r.o. pro vás tím pravým řešením. Naše firma provádí kompletní instalační práce. Zajišťujeme rozvody vody, montáže kotlů, ústřední a podlahové topení, rekonstrukce koupelen a bytových jader, Jsme profesionální společnost a zakládáme si na kvalitě odvedené práce.
HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
Činnost: - kovoobrábění - kovovýroba - strojní zámečnictví

Geodetická kancelář Jaroslav Lízner poskytuje komplexní služby v oblasti geodézie a kartografie. Provádíme veškeré vytyčování z oblasti inženýrské geodézie, geometrické plány, geodetické zaměření skutečného provedení staveb a také polohopisné a výškopisné plány. Pomůžeme Vám i při dalším jednání s katastrálním úřadem. Naše kancelář sídlí na adrese ...

Jsme geodetická firma zabývající se službami v oblasti katastru nemovitostí a výstavby. Specializujeme se na vytyčování vlastnických hranic lesních pozemků.

Sanace a reprofilace železobetonových konstrukcí.

Nabízíme dřevěné hračky podporující psychomotorický vývoj dítěte a dětská hřiště na zahradu, houpačky i skluzavky pro soukromý i veřejný sektor. Vše splňuje normy pro výrobu hraček EN 71 a má potřebné certifikace.

Práce: - pokrývačské - klempířské - tesařské - izolace izolační PUR pěnou - montáž střešních oken. Služby: - autodoprava.

Stavební firma: - výstavba rodinných domů - rekonstrukce, revitalizace objektů - zateplování budov - inženýrská činnost - návrhy interiérů.

Služby: - zapisovatelka, písařka - strojová stenografka - přepisy.

Stavební práce: - fasády, omítky - pokládka zámkové dlažby - obkladačské práce - rekonstrukce objektů - demoliční práce - zakládání staveb.

Stavební práce: - výstavba rodinných domů - hrubé stavby - rekonstrukce budov - fasády - ploty - zámková dlažba - montáž obkladů, dlažeb.

Návrh, dodávka, montáž, orpavy: - TV antény - satelitní antény - antén pro příjem pozemního vysílání DVB-T - společné TV antény - elektronické zabezpečovací systémy - domovní telefony, zvonky - datové rozvody. - elektroinstalace.

Práce: - pokrývačské - klempířské - tesařské - montáž střešních oken - sádrokartonářské práce.

Ruční výroba dýmek - výroba a prodej - dýmky na přání.

Fládrování - lakýrnická technika napodobující imitaci přírodního dřeva.

Hydroizolace a zateplení střech, staveb, teras a balkonů - kotvení a klempířské prvky - rekonstrukce střešních plášťů - hydroizolace proti zemní vlhkosti, proti tlakové vodě a radonu - izolace balkónů a teras - hydroizolace bazénů a jezírek.

Truhlářství Padevět. Výroba - kuchyně - nábytek na míru - vestavné skříně - dětský nábytek - koupelnový nábytek - dveře. Dílna: Mírová ul. 257 41 Týnec nad Sázavou

Kominictví, kominické práce - vložkování, čištění komínů a revize - kominická pohotovost.

Klempířské a pokrývačské práce - realizace plochých i šikmých střech - tesařské práce - hydroizolace - montáž střešních oken - zámečnické práce.

Porovádíme veškeré práce v oblasti voda, topení, plyn: - topenářské práce - vodoinstalatérské práce - plynařské práce - rozvody ústředního topení včetně rekonstrukcí - rekonstrukce kotelen - montáž tepelných čerpadel - montáž solárních panelů - rozvody studené i teplé vody včetně rekonstrukcí - rekonstrukce koupelen.

Umělecká činnost - kresba, ilustrace pro děti - grafika - návrhy

Služby: - elektroinstalační práce - montáž hromosvodů

Služby: - elektroinstalace - elektromontáže - oprav a údržba veřejného osvětlení - zemní práce

Činnost: - zemní a výkopové práce - nákladní autodoprava - bourací práce, demolice - řezání betonu, asfaltu Stavební činnost, výstavba: - zednické práce - rodinné domy - zakládání staveb Půjčovna, pronájem: - stavební stroje - plošiny - nářadí

Zakázkové truhlářství, výroba: - kuchyně - vestavné skříně - koupelnový nábytek - zahradní nábytek - dveře - ploty, pergoly