VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
PRVNÍ HORNOSLEZSKÁ STAVEBNÍ spol. s r.o.
Radev s.r.o.
František Horský

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
PRVNÍ HORNOSLEZSKÁ STAVEBNÍ spol. s r.o.
Radev s.r.o.
František Horský

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
Hledáte instalatéry a nevíte na koho se obrátit? Potom je firma HRUBINSTAL s.r.o. pro vás tím pravým řešením. Naše firma provádí kompletní instalační práce. Zajišťujeme rozvody vody, montáže kotlů, ústřední a podlahové topení, rekonstrukce koupelen a bytových jader, Jsme profesionální společnost a zakládáme si na kvalitě odvedené práce.
HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
Výroba pergol, dveří, schodů a saun.

Stavební práce se zaměřením na půdní vestavby.

Truhlářství, podlahářství.

Pokládka dlažby zámkové a zatravňovací. Úprava podloží.

Prodej a montáž zabezpečovacích zařízení Elektroinstalační práce. Revize, měření a regulace hromosvodů.

Malířství, lakýrnictví, natěračství.

Rekonstrukce bytů, malování a štukování.

Malířství, lakýrnictví, natěračství.

Instalace topení, montáž plynových a tepelných rozvodů.

Topení-voda-plyn. Instalatérské, topenářské a plynařské práce.

Údržba, návrhy a realizace zahrad. Zahradnické práce. Návrhy zahrad, úpravy zahrad. Práce kolem domu. Drobné zednické práce. Odklízení sněhu. Zahradní nábytek.

Technické služby: - nákladní doprava tuzemská - prodej písků, drtí - údržba zeleně, opravy místních komunikací - pokládání zámkové dlažby, živice - sběrný dvůr, nebezpečné odpady.

Povrchová úprava kovů: - tryskání - nanášení nátěrových hmot a kovů žárovou metalizací. Prodej svářecí techniky Nákladní autodoprava. Výroba výbojových elektrod pro ozonizátory vzduchu.

Průmyslová elektronika a elektrotechnika. Automatizace výrobních a manipulačních technologií. Komplexní dodávky elektroinstalací.

Geodetické a kartografické práce.

Stavební a zemní práce. Rekonstrukce vozovek a chodníků.

Doprava a komunální služby, stavební a projektová činnost.

Služby: - montujeme, prodáváme a provádíme servis tepelných zařízení Buderus - dodáváme solární systémy, tepelná čerpadla a solární kolektory Viessmann - montáž a plynová instalace, podlahové vytápění - provádíme měření a regulaci.

Soustružení v kusové a malosériové výrobě.

Dodávka - dřevěné, masivní, vinylové a laminátové podlahy všech rozměrů - terasy - dveře.

Tesařské a klempířské práce Šalování schodiště.

Natěračské, malířské a tapetářské práce.