VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
PRVNÍ HORNOSLEZSKÁ STAVEBNÍ spol. s r.o.
Radev s.r.o.
RH-PROZEM s.r.o.

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
PRVNÍ HORNOSLEZSKÁ STAVEBNÍ spol. s r.o.
Radev s.r.o.
RH-PROZEM s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
Hledáte instalatéry a nevíte na koho se obrátit? Potom je firma HRUBINSTAL s.r.o. pro vás tím pravým řešením. Naše firma provádí kompletní instalační práce. Zajišťujeme rozvody vody, montáže kotlů, ústřední a podlahové topení, rekonstrukce koupelen a bytových jader, Jsme profesionální společnost a zakládáme si na kvalitě odvedené práce.
HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
Provádíme: -tesařské práce -pokrývačské práce -klempířské práce -sádrokartonářské práce -montáže střešních oken.

Martin Dvořák se specializuje na revizi elektrických zařízení, poskytuje konzultace týkající se silnoproudé a slaboproudé elektrotechniky a bezpečnosti a prodává a montuje zabezpečovací systémy.

Služby: -geodetické -zaměření budov, pozemků.

Montáž: -sádrokarton -suchých staveb -pokrývačství.

Jan Pavlíček provádí zemní a výkopové práce, zaměřuje se na kanalizace, inženýrské sítě a plynovody.

Práce: -vodoinstalační -topení -sádrokartony -zateplování budov -stavební práce ( související s oborem ) -rekonstrukce koupelen -malířské práce -elektroinstalace Dodávka a montáž solárních systémů.

Služby: -elektrorevize pracovních strojů nářadí -kontroly elektrických spotřebičů -revizní zprávy

Montáž, oprava: -elektroinstalace. Práce, služby: -elektronistalační.

Práce: - geodetické - geometrické plány - vatyčování hranic - podklady pro stavebnictví.

Montáž a dodávka: -rozvody ústředního topení -ocel, měď* -vnitřní rozvody vody -ocel, plast, měď* -vnitřní odpady -litina, plast -zařizovací předměty -keramika, armatury, ohřívače -venkovní vodovody -plast, litina -venkovní kanalizace -kamenina, plast -technologické rozvody vodárenských zařízení -vodojemy, ...

Stavební firma -bytové a nebytové interiéry -sádrokartonové konstrukce -půdní vestavby -obklady a dlažby -zateplení fasád -rekonstrukce střešních plášťů a bytových jader. - pokládání obkladů a dlažeb.

Práce: -zateplování budov. -revitalizace, opravy panelových domů. Půjčovna, pronájem: -trubkové lešení.

H-mont Nabízí práce: -zateplování fasád -nátěry fasád -malby interiéru -využití vysokotlakového nástřiku "AIRLESS" (výrobní haly, garáže) -sanační systémy -proti plísňové systémy -drobné stavební úpravy -sádrokartonářské práce, obkladačské práce.

Práce: - elektroinstalační, elektromontážní - měření, regulace. Jiří Kadlec - spolumajitel - 602 706 748.

Společnost DOLÍHAL s.r.o. se zaměřuje na zemní, výkopové a bourací práce, jedná se například o terenní úpravy, těžbu zeminy, nakládka a vykládka sypkých hmot, bourání betonu a živic.

Práce: -zámečnické: vrata, brány, ploty, balkóny, zastřešení balkonů, zahradní nábytek, krbové rošty, nářadí.... -oplocení pozemků -kovářství -kovovýroba

Topenářství: Montáže: -ústřední, etážové, podlahové topení (ocel, plast, měď - lisované a pájené spoje) Dodání, montáže: -kotle plynové, kondenzační, elektrické, na tuhá paliva -radiátory, otopné žebříky, termostatické ventily, hlavice čerpadel -zajištění projektové dokumentace. Vodoinstalace: Montáže: -venkovní, vnitřní ...

Stavba, projekce, poradenská činnost, prodej: -kachlová kamna -kuchyňské sporáky -kachlové, zděné teplovzdušné krby, otevřené krby -krbová kamna -přenosné sporáky Rekonstrukce starších kamen, krbů. Kominické služby, revize komínů a měření emisí.

Práce, výroba: -zámečnická výroba -ohýbání ocelových trubek zastudena -zakružování trubek a jeklů -kovoobrábění -zakázková výroba -moto stojánky -padací rámy na motocykly -výfuková kolena

Služby: - údržba ochranných pásem - podél elektrovodů, vodních toků, železničních tratí, silnic. - kácení náletových porostů, křovisek - likvidace dřevního odpadu štěpkovačem - údržba zeleně - nátěry železných konstrukcí - měření, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení.

Služby, práce: -inženýrské stavby -dopravní stavby -silniční motorová doprava nákladní -zemní práce -výstavba protihlukových stěn

Služby: - geodetické - inženýrská geodézie

Činnost: - stavební práce - zemní práce - úpravy pozemků - geodetické práce.

Jiří Flajšman z Velkého Meziříčí provádí kominické práce, revize komínů, vložkování a stavbu plechových komínů.