VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
PRVNÍ HORNOSLEZSKÁ STAVEBNÍ spol. s r.o.
Radev s.r.o.
František Horský

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
PRVNÍ HORNOSLEZSKÁ STAVEBNÍ spol. s r.o.
Radev s.r.o.
František Horský

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
Hledáte instalatéry a nevíte na koho se obrátit? Potom je firma HRUBINSTAL s.r.o. pro vás tím pravým řešením. Naše firma provádí kompletní instalační práce. Zajišťujeme rozvody vody, montáže kotlů, ústřední a podlahové topení, rekonstrukce koupelen a bytových jader, Jsme profesionální společnost a zakládáme si na kvalitě odvedené práce.
HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Stavební společnost ŽT-STAV s.r.o. se sídlem v Kněžpoli v okrese Uherské Hradiště se již od roku 1996 zabývá stavebními pracemi, především vnějšími kontaktními zateplovacími systémy (i odvětrané), hrubé stavby objektů občanské, bytové a průmyslové výstavby, inženýrské sítě a objekty vodního hospodářství. Při stavbě rodinného domu nabízíme ...

Společnost Machala UB s.r.o. je Váš partner v oblasti realizace, rekonstrukce střech a montáže dřevostaveb. Působnost nejčastěji v regionu Zlínský kraj - Zlín, Uherský Brod. V oboru pokrývačství, tesařství, klempířství máme dostatek zkušeností, proto jsme schopni vyhovět požadavkům na kompletní dodávku střechy či dřevostavby. Realizujeme ...

Služby v oblasti strojírenství: - zpracování plechu - povrchové úpravy výrobků - montáže. CNC obrábění (frézování, soustružení) a svařování. Výroba pro: - automobilový průmysl - textilní průmysl - potravinářský průmysl - energetický průmysl - těžební průmysl.

Realizace nové střechy. Rekonstrukce střech. Výroba pergol, přístřešků a altánků. Klempířské, tesařské, pokrývačské práce. Izolatérské práce. Zednické práce. Působnost v oblasti města Uherský Brod a Uherského Hradiště a okolí.

Zahradnické služby: - realizace a údržba zahrad - zakládání trávníků - vč. pokládky travních koberců - stříhání stromů - i ovocných - čištění zanedbaných pozemků - odstranění ruderálního porostu - alejové výsadby - úpravy svahů - drenáže RD a BD vč. izolací - výkopové práce a další související činnosti.

Stavební firma. Výstavba, rekonstrukce, modernizace: -stavby na klíč -zateplení, zateplování fasády -realizace střechy - klempířské a pokrývačské práce -inženýrské sítě. Práce -demolice -zemní a výkopové -kompletní stavební práce.

Práce: -komplexní stavební, zemní, výkopové -obkladačské, obklady, dlažby. Stavba, výstavba, rekonstrukce, opravy, modernizace: -domy, byty -nástavby, půdní vestavby -stavby na klíč -koupelny, interiéry.

Stavební firma. Práce: -veškeré stavební práce na klíč. Stavba, výstavba, rekonstrukce, realizace, přestavby, oprava, opravy, odstraňování, demolice: -rodinné domky a domy, rodinných domů a domků -průmyslové stavby a budovy -inženýrské sítě + komunikace -půdní vestavby, nástavby -bytových jader, bytová jádra -koupelen, ...

Práce: - třískové obrábění na klasických i CNC strojích - všechny materiály, převážně slitiny hliníku. Výroba a konstrukce: - formy - převážně forem pro odlévání metodou vytavitelného modelu.

Práce na CO2 laseru. Gravírování a řezání za pomoci laseru - dřevo - plexisklo - plast - kůže a koženka - papír - kámen - kov - sklo - dlaždice.

Montáže, opravy, revize: - plynové kotle, kondenzační kotle, elektrokotle - tepelná čerpadla. Měření emisí.

Stavební firma. Kompletní dodávky stavebních prací - rodinné domy na klíč, novostavby i rekonstrukce budov. Zateplení objektů, fasády. Pokrývačské, tesařské, klempířské, izolaterské práce Projekční činnost. Zemní a výkopové práce - pásovým bagrem Bobcat E35. Doprava. - písek, štěrk, beton

Výroba, dřevovýroba, stolař, truhlář: -nábytek - masiv, dýha, lamino: -kuchyně, kuchyňské linky -obývací stěny, dětské pokoje, skříně -stavebně truhlářská výroba: -okna, dveře, vrata.

Stavební firma. Zateplení fasád. Zednické práce. Sádrokartonářské práce Obklady, dlažby. Malířské práce.

Stolařství, podlahářství. Výroba nábytku. Výroba schodů a dveří z masivu a dýhy.

Vývoj, konstrukce, výroba: - tvářecí nástroje pro automobilový průmysl - karosářské díly - designérské, pohledové modely. Vylisování plechového dílce. Montáž sestavy karoserie osobního vozu, designérské a pohledové modely . Prototypová výroba.

Výroba: - stroje pro potravinářství průmysl - dílce pro letectví, přístroje Práce: - CNC elektroerozivní obrábění, obrábění na CNC strojích - mechanické povrchové úpravy kovů: - CNC soustružení a frézování - broušení, laserové značení - svařování - zámečnictví.

Stolařství Smetana je rodinná stolařská a truhlářská firma, zabývající se především výrobou nábytku z masivu a lamina. Vyrobíme, dodáme a smontujeme postele, kuchyně, skříně, obývací stěny, kancelářský nábytek a prostě veškerý nábytek na jakýkoliv si vzpomenete. Sídlo máme v Podolí u Uherského Hradiště - Zlínský kraj. Stolařství, ...

Stavební a zednické práce: -montáže sádrokartonových desek a podhledů -rekonstrukce bytových jader, koupelen. -půjčovna lešení. Sídlo firmy: - Boršická 494, Dolní Němčí 687 62.

Výroba: - modulární celokovové kabiny pro VZV vozíky - panelové kabiny pro užitková terénní vozidla vyrobené z kombinace skla a tvrzeného polykarbonátu - mechanická přídavná zařízení pro vysokozdvižné vozíky - prodloužené vidlice, montážní plošiny, pluhy. Kabiny jsou dodávány do sítě prodejců po celé EU a také na severoamerickém ...

Služby: - provoz tepelných zdrojů - montáž tepelných zařízení - montáž a servis solárních ohřevů TUV a vytápění - záruční a pozáruční servis a opravy - revitalizace vytápění obytných domů - návrhy vytápění a automatických provozů kotelen - rozúčtování topných nákladů.

Prodej, dovoz: -stavební a sušené řezivo -palivové dřevo -palubky. Stolařství. -masivní nábytek -drásaný -vstupní dřevěné vrata z masivu -rustikální podlahy -rustikální nábytek - kuchyň, obyváková stěna, skříně -zahradní nábytek. Zakázkové kování: -zámky a kliky -západky, panty a závěsy na vstupní dveře nebo vrata -nohy stolů, ...

Zabýváme se lisováním a tvářením plechu za studena na lisovacích nástrojích. Certifikace: -certifikát jakosti ISO 14001:2004 -certifikát jakosti ISO/TS 16949:2002. Výroba kovových a plastových výlisků.