VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
PRVNÍ HORNOSLEZSKÁ STAVEBNÍ spol. s r.o.
Radev s.r.o.
František Horský

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
PRVNÍ HORNOSLEZSKÁ STAVEBNÍ spol. s r.o.
Radev s.r.o.
František Horský

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
Hledáte instalatéry a nevíte na koho se obrátit? Potom je firma HRUBINSTAL s.r.o. pro vás tím pravým řešením. Naše firma provádí kompletní instalační práce. Zajišťujeme rozvody vody, montáže kotlů, ústřední a podlahové topení, rekonstrukce koupelen a bytových jader, Jsme profesionální společnost a zakládáme si na kvalitě odvedené práce.
HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Firma Imrich Šara se sídlem v Mistřicích v okrese Uherské hradiště se zabývá komplexní stavební činností. Nabízíme rekonstrukce bytů a rodinných domů v Uherském Hradišti a okolí a také jejich stavbu. Máme školené zedníky, instalatéry, elektrikáře a mnoho dalších specialistů, kteří Vám podle Vašeho projektu postaví cokoliv, co budete chtít. ...

Výstavba bytových a nebytových budov. Zednictví. Obklady, dlažby.

Instalatérské práce. Služby v oboru Voda – Topení – Plyn. Servis a výměna kotlů.

Rekonstrukce bytových jader a koupelen. Rekonstrukce celého bytu. Instalatérské práce.

Zemní a výkopové práce s minibagrem VOLVO EC25. Odvoz odpadu, suti, výkopové zeminy, ekologická likvidace. Pronájem kontejnerů. Sečení trávy. Jeřábnické práce.

Svářečské práce - metoda TIG. Zámečnické práce. Výroba v malých sériích: -ploty, brány, zábradlí.

Společnost LEVEL 02, a.s. je výrobce kamenné dlažby, obkladů se sídlem ve Zlíně. Je možná zakázková výroba kamenných atypických výrobků. Aktuálně je naší hlavní činností prodej sanitární keramiky, prodáváme kamenné, keramické, velkoformátové dlažby, obklady a další vybavení do koupelny, kuchyně. Jsme prodejci přírodního kamene a umělého kamene ...

Vodoinstalatérské, topenářské a plynařské práce. Montáž vodovodů a odpadů. Podlahové topení. Montáž, instalace, servis plynových, kondenzačních kotlů. Kaskádové kotelny. Dodávka topenářského a vodoinstalačního materálu.

Stavební firma Výstavba: - rodinných domů na klíč - hrubé stavby - pozemní stavby. Rekonstrukce. -rodinných domů, bytů, průmyslových hal, komerčních i víceúčelových prostor. Demolice. Vyřízení úvěru.

Plynoinstalace. Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení. Vodoinstalatérství, topenářství. Solární systémy. Kanalizační systémy. Rekonstrukce koupelen.

Maloobchod, prodej: -nátěrové hmoty: -barvy, laky -malířské potřeby, malby -fasádní, interiérové nátěry -MEFFERT (DÜFA), SADOLIN. Služby: -tónování barev TIKKURILA na automatickém tónovacím stroji.

Práce: -elektromontáže. Projekce, dodávka, montáž, servis, revize, oprava: -vedení vysokého a nízkého napětí - venkovní i kabelové -veřejné osvětlení. Nákup, prodej: -materiál: -elektromateriál, -kabely, -transformátory.

Stavba, výstavba, realizace: -výstavbu rodinných domů -rekonstrukce bytových jader -montáže sádrokartonů -opravy fasád, zateplení fasád -opravy a rekonstrukce střech a krovů -stavby z kamene. Stolařství, stolárna, výroba: -nábytek na zakázku -kuchyňské linky -koupelnový nábytek -vestavné skříně .

Společnost AutoDOOR Uherský Brod je výrobně-montážní firma specializovaná na privátní garážová vrata, vstupní dveře a průmyslová vrata, průmyslové vjezdové brány, požární uzávěry - dveře. Máme za sebou již 25 let praxe v oboru. Zajistíme i kompletní servisní služby pro všechny typy výrobků - reagujeme pružně, servis řešíme obratem, nejpozději ...

Stavební společnost. Veškeré zednické práce. Stavby na klíč i rekonstrukce.

Kamenictví a kamenosochařství Trtek z Nivnice je rodinná firma z regionu Uherský Brod, z 35-letou tradicí v oboru kamenické práce. Na zakázku dodáme nejen pomníky a krycí desky, ale i obklady krbů, fasády i kamenné desky do koupelny či kuchyně. Provádíme i rytí písma na pomníky a náhrobky. Veškeré kamenosochařské a kamenické práce provádíme ...

Výroba, vývoj: - poplastované plechy, profily - PVC plastisoly - plastové ochranné povlaky, nánosy - plastové ochranné lišty, krytky. Poplastování strojních dílů, kovových částí. Práce, řemesla: -povrchová úprava kovů -práškové lakování -termoplast.

Stavební firma. Kompletní výstavba na klíč, novostavby.RD na klíč, průmyslové objekty. Rekonstrukce staveb Zemní a bourací práce. Doprava stavebních materiálu. Práce. - vodo-topo - elektroinstalace - tesařské - kamenické, obkladačské práce Půjčovna stavebního nářadí.

Hodinový manžel: - montáže nábytku - čištění odpadů - montáže baterií - sekání trávy Pokrývačství, tesařství.

Sklenářství: - sklenářské práce - zasklívání - verandy, dveře, výlohy, okna - opracování skel - výroba dvojskel a trojskel - výroba akvárií a terárií. Prodej, maloobchod: - skla - čirá, bronzová, mléčná, ornamentální, lepená, drátoskla, keramická - celoskleněné přepážky - sprchové kouty - zrcadla. Zarámování obrazů: -paspartování ...

Nerezové zábradlí Sova. Zakázkové zámečnictví vyrábí a montuje zábradlí dle požadavků klienta.

Elektroinstalace. Alarmy, kamerové systémy. Instalatérské a topenářské práce. Malířské a natěračské práce.

Tesařské, Pokrývačské a Klempiřské práce. Výstavba i rekonstrukce střech. Pergoly, krytá stání. Dřevostavby - srubové stavby.

Práce: -revize, revizní -elektromontáže, elektroinstalace -slaboproud -silnoproud -revize: -elektrická zařízení i nářadí -hromosvody -měřicí a regulační technika -montáže, instalace: -zabezpečovací a monitorovací technika -GPS -ozvučení -NONSTOP servis při haváriích.

Stavební firma, výstavba, stavební práce, rekonstrukce, montáž: -montáž sádrokartonů - dělící příčky, protipožární konstrukce, zavěšené podhledy, předstěny, podkroví -sádrokartonové konstrukce - impregnované, protipožární, bezpečnostní RIGIPS -půdní vestavby -zateplení fasád -stavební práce, modernizace - bytová jádra -montáž ...