Udržujte starý nábytek ve výborném stavu díky restaurátorským pracím. Ty zahrnují rekonstrukce a renovace, doplnění chybějících částí nábytku, řezbářské úpravy, povrchové úpravy lakem, voskem, fermeží, ošetření proti dřevokaznému hmyzu a další úkony.

Restaurování historických omítek, děl ze štuku, sádry i umělého mramoru. Provádění umělecko-řemeslných prací v interiéru a exteriéru.

Nabízíme kompletní restaurátorské práce v oboru restaurování nábytku a umělecko-řemeslných památek ze dřeva. Doprava po Praze je zdarma.

Restaurátorská společnost Tradice zajišťuje veškeré: - restaurátorské práce - malířské - sochařské - uměleckořemeslné včetně průzkumů, expertíz, dokumentací a projektů.

Práce: - kamenosochařské - sekání a oprava písma - restaurování.

IVOKING Restaurování, práce: -renovace starožitného nábytku. Výroba replik.

Služby: -zámečnictví -umělecké kovářství -restaurátorské práce. Zakázková výroba, prodej: -okenní a dveřní kování -krbové rošty a náčiní -dekorativní předměty -zábradlí a mříže -postele -židle a stoly -svítidla.

Štukatérství. Obnova a restaurování historických objektů.

Restaurovaní nástěnných maleb. Průzkumy a konzervace omítkových vrtev. www.josefina-restaurovani.cz

Řezbářství-sochy, sošky, betlemy, loutky, řezbované dýmky z brieru, plasticky řezané obrazové rámy, reliefy-restaurování dřeva, vykládání dřevem, kovem, perletí, kostí.Zlacení.

Truhlářství, výroba, oprava nábytku. Zajištění odborných oprav historického nábytku. Prodej a výroba nábytku.

Naše firma zhotovuje repliky historického nábytku dle dohody a vašich požadavků. Dále provádíme restaurování poškozených kusů nábytku. Také Vám můžeme nabídnout zakázkovou výrobu dýhovaného a masivního nábytku s ohledem na současný moderní design.

Práce: - štukatérské - výzdoba fasád a interiérů - sádrové omítky - restaurování fasádních prvků, říms a reliéfů.

Umělecké sklenářství. Zakázková výroba, restaurování: -barevné skleněné vitráže vkládané do olova. Generální opravy: -vitráže v církevních a památkových objektech. Výroba: -umělecké doplňky pro interiéry dveřní výplně, zrcadla.

Restarátorské práce: -řezbářské -pozlacováni -polychromie -pasířské -opravy čalouněného nábytku.

Restaurování: - veškerý dřevěný mobilář všech stylů, původními technologiemi, například šelakovou politurou, včelím voskem, kostním a kožním klihem - dále se specializujeme na ratanové výplety - opravy obrazových rámů, včetně pozlacovačských prací - řezbářské a truhlářské práce - navrhujeme a vybavujeme stylové interiery - renovace ...

Nákup, prodej, restaurování historických kamen a krbů. Naše historická kamna jsou 80 až 200 let stará, renovovaná původními náhradními díly. Po rekonstrukci jsou plně funkční a určena pro topení pevnými palivy. Vhodná dekorace stylového i moderního interiéru.

Truhlářství: - repliky a repase dřevěných oken a dveří, špaletová okna, dřevěné dveře, protipožární dveře.

Kovářská umělecká dílna. Zakázková výroba: -kované brány, branky, mříže, zábradlí, točitá schodiště, lampy, vývěsní štíty -kovaný nábytek zahradní stolky a židle, sedací soupravy, postele, vitrýny -bytové doplňky zrcadla, věšáky, krbové soupravy, svícny -zbraně pro dekoraci meče, dýky, sekery, kopí, brnění -zahradní a ...

Umělecké kovářství a restaurátorství. Licencovaný restaurátor ministerstvem kultury ČR. Kovářská dílna: -kované vstupní brány, mříže, zábradlí, svítidla, krby, zbraně, vývěsní štíty.

Zakázková výroba - nábytek: - vestavěné skříně - kuchyně, kuchyňské linky - obývací pokoje - dětské pokoje - ložnice - kancelářský nábytek - bytové doplňky. Restaurování, renovace nábytku. Sídlo firmy: - Nerudova 250/39, Ostrava - Vítkovice.

Výroba, oprava, restaurování: - historická svítidla. Výroba: - atypická svítidla - doplňkové předměty z kovů, dřeva, skla a keramiky. Výroba, restaurování: - umělecké kování a zámečnictví - sakrální a liturgické předměty. Umělecké sklenářství: - vitráže - malba na tabulové sklo. Návrhy a realizace: - informační soustavy ...

Malíř obrazů, obrazy: -portréty -akty -živé modely -zvířata, myslivost -ostatní. Restaurátorské práce.

Práce, služby: - restaurátorské, restaurátorství: - opravy, restaurování nábytku a budov.

Zakázková výroba, oprava, restaurování: - nábytek z masivu - vestavěné skříně - dveře venkovní i vnitřní - garážová vrata - schody - vybavení barů a restaurací - prodej smrkového a dubového řeziva vzduchosuchého - restaurování starožitného nábytku z měkkého dřeva. Chata, chalupa, rekreační zařízení: - pronájem - atraktivní ...