Geometrické plány, vytyčení hranic pozemku i základů stavby, zaměření přípojek inženýrských sítí, dokumentace realizace stavby a předprojekční zaměření pozemku. Bez těchto důležitých geodetických a geologických služeb se neobejde takřka žádná stavba.

Geodetická kancelář Geo JK sídlící v okrese Český Krumlov nabízí komplexní geodetické a zeměměřičské práce v regionu jižní Čechy pro soukromé i firemní zákazníky, obce a města. Geodetická kancelář, geodetické práce, geodézie: - geometrické plány - vytyčování inženýrských sítí - geometrické plány budov - účelové mapy velkého měřítka ...

Projekční kancelář Služby: -projekční práce -projekce staveb -projektování občanských staveb -rodinné domy, bytové stavby -projektování průmyslových staveb -výrobní haly -obchody, provozovny -zaměřování -stavební dozor -inženýrská činnost.

Činnost: - hydrogeologie - vrtné práce (vrty pro tepelná čerpadla, průzkumné vrty...) - dodávka montáž tepelných čerpadel.

Výkon zeměměřických činností: - geometrické plány, vytyčení pozemků, zaměření pro projekt, vytyčení a dokumentace stavby.

Veškeré geodetické práce: - geodézie v katastru nemovitostí: - geometrické plány - vytyčování hranic pozemků - inženýrská geodézie: - tvorba polohopisných a výškopisných podkladů pro tvorbu projektové dokumentace - výkon funkce odpovědného geodeta - vytyčení stavebních objektů a tvorba protokolů - zaměření ...

Projekce a inženýrská činnost, výstavba - bioplynové stanice Služby - geologický průzkum - využití biomasy a biodpadu jako obnovitelný zdroj energie

Kompletní zeměměřické služby v oblasti stavební geodézie - vytyčovací práce v průběhu stavby - tvorba bodových polí a vytyčovacích sítí včetně stabilizace - podklady pro projektovou dokumentaci - podklady pro kolaudační řízení - kontrolní měření stavebních objektů - dlouhodobé sledování posunů a deformací stavebních objektů - dokumentace ...

Geodetické práce, vytyčování hranic, zaměřování staveb, podklady pro projekty, poradenství v katastru nemovitostí.

Služby: -geodetická kancelář -práce geodetické.

Služby: -projektování dopravních staveb -inženýrská činnost v oboru dopravních staveb -zajištění realizace dopravních staveb -geodetické práce.

Geodetická kancelář -kompletní geodetické práce -geometrické plány a vytyčování hranic pozemků -zaměření staveb pro kolaudaci -vytyčování sítě a vytyčení staveb -mapové podklady pro projekt -digitální technické mapy -zaměření inženýrských sítí.

Projekce: -venkovní a kabelové sítě VN a NN -trafostanice VN/NN -domovní a průmyslové elektroinstalace. Práce: -geodetické -zaměření inženýrských sítí -geometrické plány -elektromontáže. Půjčovna: -elektrické ruční nářadí HILTI. Prodej: -elektrozboží a elektroinstalační materiál.

Služby: - geodetické a geologické práce

Geodetická firma: -geodetické práce -měřičské práce.

Služby: -geologie -geotechnika -průzkum pro zakládání staveb -kontrola provádění zemních prací -rozbory zemin -radonový průzkum.

Zednictví Přípravné a dokončovací stavební práce.

Služby - geodetické práce - vytyčovací práce - geometrické plány

Stavba, výstavba, práce: -inženýrské sítě -vodohospodářské stavby -zakládání staveb -zemní práce Geologický průzkum.

Služby: - geodetické práce - vytyčování staveb - mapové podklady

Služby: -geodetické práce. -geometrické plány -ke kolaudacím staveb -hypotékám -kupním smlouvám -restitucím apod. Zaměřování inženýrských sítí.

-Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v dopravě -Sklenářské práce, rámování a paspartování -Zastavárenská činnost a maloobchod s použitým zbožím Zednictví