Geometrické plány, vytyčení hranic pozemku i základů stavby, zaměření přípojek inženýrských sítí, dokumentace realizace stavby a předprojekční zaměření pozemku. Bez těchto důležitých geodetických a geologických služeb se neobejde takřka žádná stavba.

Služby: -geometrické plány -vytyčování pozemků -zaměření pro kolaudaci -práce v bodovém poli metodou GPS -technické mapy závodů -účelové mapy -činnost realitní kanceláře.

Geodezie. Geodetické práce: - zeměměřictví - geometrické plány - měření GPS - pozemkové úpravy.

Služby: -veškeré geodetické práce -geometrické plány na rozdělení pozemků včetně vyhotovení podkladů pro vklad, zápis nemovitosti do katastru nemovitostí -geometrické plány na zaměření staveb -vytyčení vlastnických hranic pozemků včetně vytyčení rozsáhlých lesních bloků -polohové a výškové vytyčení staveb -polohopisné a výškopisné ...

Vyhotovení geometrických plánů a základních map, vytyčení hranic pozemků.Měření jeřábových drah, deformací a posunů.

Služby: -výkon zeměměřičských činností -geologické práce -projektová činnost ve výstavbě -poskytování služeb v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci -provádění staveb, jejich změn a odstaňování tzv. demolice staveb -přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -zprostředkování obchodu ...

Služby: -geodetické plány, vytyčení a zaměření staveb a hranic pozemků -projekční a konzultační kancelář v oboru vodní hospodářství -výkon funkce TDI a koordinátora BOZP na stavbách.

Služby: -veškeré zeměměřické práce -zpracování podkladů pro geometrické, polohopisné a výškopisné plány, projekty a ke vkladu do katastru nemovitostí -vytýčení vlastnické hranice, zaměření staveb, oddělení pozemků -zaměření inženýrských sítí -práce odborného geodeta na stavbách. Prodej: -geodetické přístroje a potřeby.

Služby: -zaměření staveb pro kolaudaci -oddělování pozemků -vytyčování vlastnických hranic -věcná břemena -inženýrské sítě -zpracování dokumentace skutečného provedení staveb v digitální formě dle směrnic JČE, TELECOM, JČP, VAK nebo dle požadavků objednatele -dokumentace skutečného provedení objektů -polohopisné, ...

Geodetické práce: -geometrické plány -veškeré práce geodetické -zpracování v AUTOCAD, MicroStation -zaměřování inženýrských sítí -vytýčení staveb -vytýčení, zaměření liniových staveb -podklady pro projektování. Prodej: -geodetické přístroje -přístroje pro stavebnictví.

Poskytujeme komplexní služby v oblasti geodézie a kartografie, katastru nemovitosti a stavebnictví. Vytyčení základů staveb - jde o vytyčení prostorové polohy stavby a související kontrolní měření. Měření se provádí na základě projektové dokumentace, která přesně určuje jednotlivé body k zaměření. Základním předpokladem je tedy dobře zpracovaná ...

Služby: -projektová činnost v investiční výstavbě -realitní činnost -technické zkoušky, analýzy -veškeré geodetické práce.

Geodetická kancelář. Služby: -geodetické -kartografické.

Služby: -zeměměřická činnost -geometrické plány -vytyčovací práce -inženýrská geodézie -mapování. Prodej: -měřidla všech druhů a typů -vodováhy, úhelníky, stahovací latě -měřická kolečka a dálkoměry -geodetické přístoje -nivelační přístoje -rotační lasery -signalizační barvy ve spreji a ochranné pomůcky.

Zeměměřické a kartografické činnosti.

Služby: -zemní vrty -vrtané studny -hydrogeologické průzkumné vrty -vrty pro tepelná čerpadla.

Služby: -hydrogeologické průzkumné vrty -vrtané studny -monitorovací vrty -vrty pro tepelná čerpadla -vrtání v nesoudržném materiálu -předpažování zemních vrtů -vyhledání vhodných míst pro zhotovení zemního vrtu -geologické činnost.

Geodetické práce ve výstavbě a katastru, geometrické plány, vytyčování vlastnických hranic, dokumentace staveb, účelové mapy a projektové podklady.

Geometrické plány, vytyčování hranic pozemků i staveb, polohopis a výškopis pro projekt a další služby v oblasti geodézie a katastru nemovitostí.

Práce: -geodetické -kartografické -provádění veřejných dražeb -investiční činnost. Realitní kancelář.

Služby: -inženýrsko-geologický průzkum radonu -hydrogeologie-vodovody -znalecká činnost v oboru hydrogeologie -vrtané studny.

Služby: -projektové práce -geodetické.

Služby: -geodetická kancelář.

Geodetická kancelář: -geodetické práce -mapovací práce -inženýrská geodézie.

Zaměřování skutečného stavu objektů, geometrické plány, vytyčování hranic i budov, mapové podklady, atd.

Vyhotovení účelových map: -základní mapa závodů včetně podzemních sítí -jednotná železniční mapa a vlečkový plán -digitální mapa -ostatní účelové mapy. Geodetické práce: -v oboru inženýrské geodézie -zeměměřičské práce zejména na železnici -vytyčovací práce Prodej: -geodetické přístroje a pomůcky.