Jan Eminger

Komplexní klempířské a pokrývačské práce zahrnují pokládku střech, opravy a rekonstrukce střech, výměny střešních krytin, hydroizolace a zateplení, instalace hromosvodů, montáže okapů, oplechování střech, montáže venkovních parapetů, zákryvek, říms a lišt.

Restr CZ s.r.o. - realizace a rekonstrukce střech
Dovolte nám seznámit vás s firmou Restr CZ s.r.o., která se již více jak 10 let zabývá realizacemi a rekonstrukcemi střech. Zaměřuje se jak na šikmé tak i ploché střechy a svým zákazníkům nabízí vždy komplexní řešení od A do Z. Jejich zaměstnanci se neustále vzdělávají a díky tomu mohou nabídnout zákazníkům kompletní řešení.
Restr CZ s.r.o. - realizace a rekonstrukce střech
Komplexní řešení v oblasti střech: - šikmé střechy - ploché střechy - rekonstrukce střech - zateplení střech - střešní okna - osazení střešních oken - střešní materiály - dřevěné konstrukce, krovy - technické poradenství - střechy Olomouc - speciální plechové krytiny - chladivé krytiny - střechy BRATEX Klempířské, pokrývačské a ...

Práce: - pokrývačství - klempířství - tesařství - izolace - rekonstrukce - novostavby.

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování. Dodávka a montáž dřevostaveb. Oprava střech.

Práce: - klempířské - pokrývačské - realizace a rekonstrukce šikmých i plochých střech

Činnost: - klempířské práce - pokrývačské práce - tesařské práce.

Klempířství, pokrývačství a hydroizolace plochých střech a teras.

Práce: - tesařské, pokrývačské, klempířské - montáž sádrokartonů - montáž střešních oken - stavba pergol.

Kompletní dodávky střech pro rodinné domy i průmyslové haly. Práce: - klempířské - tesařské - pokrývačské - hydroizolace a zateplení plochých střech.

Práce: - klempířské - tesařské - pokrývačské.

Naše firma z Olomouce je na trhu od roku 1990 a nabízí komplexní klempířské a pokrývačské práce. Zabýváme se vším okolo střech. Provádíme montáž střešních krytin, výrobu a montáž klempířských prvků, realizace nových střech, provádíme opravy a rekonstrukce střech, osazení střešních oken a mnohem víc. Hlavním cílem je uspokojit každého zákazníka.

Práce: - klempířské - pokrývačské.

Řemesla, služby: - stavby nových střech i rekonstrukce stávajících - klempíř - pokrývač - tesař

Nabízíme pokrývačské, izolatérské, klempířské práce a montáž střešních oken (Dakea, Fakro, Roto, Velux). Provádíme odbornou pokládku střešních krytin (Rukki, Satjam, Bramac, Mediterran, KM Beta, Tondach) a podstřešních folií (Jutadach, Dörken, Tyvek).

Stavební činnost: - bytová výstavba - průmyslová výstavba - zateplování budov - sanace lodžií - izolace střech - půdní vestavby s použitím sádrokartonu - výstavba sedlových střech.

Klempířské, pokrývačské práce: - pro rodinné domy, pergoly, zahradní domky a další - zajistíme zpracování cenové nabídky, a také vám dokážeme poradit s nejvhodnějším řešením vaší nové střechy - možnost realizace včetně dodání materiálů.

Návrhy: -technického řešení plochých střech včetně tepelných izolací (zateplování). Kalkulace, rozpočty: -nové střechy, sanace a nebo opravy značek FATRA, ALKORPLAN, SIKA, BAUDER, SARNAFIL, VEDAG. -záchytné systémy TOPSAFE Dodávky na klíč: -sanace plochých střech -výstavba nových střech -montáž klempířských prvků včetně ...

Pokrývačství, tesařství, prodej krytiny, střechy, altány, Výroba euro oken, dveří, plastová okna a dveře, schody, vnitřní dveře s obložkou, kuchyně a jiná výroba ze dřeva, lamina.

Tesařské práce Klempířské práce Pokrývačské práce Prodej - střešní krytiny Montáž a prodej - střešní okna

O střechu nad hlavou se svým zákazníkům staráme již od roku 1992. Naše firma je zdravá, dynamicky se rozvíjející společnost, kladoucí důraz na dlouhodobý rozvoj. V oboru máme dlouholeté zkušenosti. Z počátku jsme pracovali na rekonstrukcích menšího rozsahu, ale postupem času se činnost rozšířila i na větší celky, a tak dnes působíme jako ...

Realizace střech. Tepelné izolace. Zateplování objektů.

Hydroizolace střech: - ploché střechy - rodinné domy - panelové domy.

Stavební firma: -zateplování fasád -opravy a nátěry fasád -stavební a natěračské práce ve výškách -klempířské -rekonstrukce střešních krytin, balkonů, lodžií - rozvody vody, plynu.

Izolatérství Klempířství a oprava karoserií Zednictví