Jan Eminger

Komplexní klempířské a pokrývačské práce zahrnují pokládku střech, opravy a rekonstrukce střech, výměny střešních krytin, hydroizolace a zateplení, instalace hromosvodů, montáže okapů, oplechování střech, montáže venkovních parapetů, zákryvek, říms a lišt.

Restr CZ s.r.o. - realizace a rekonstrukce střech
Dovolte nám seznámit vás s firmou Restr CZ s.r.o., která se již více jak 10 let zabývá realizacemi a rekonstrukcemi střech. Zaměřuje se jak na šikmé tak i ploché střechy a svým zákazníkům nabízí vždy komplexní řešení od A do Z. Jejich zaměstnanci se neustále vzdělávají a díky tomu mohou nabídnout zákazníkům kompletní řešení.
Restr CZ s.r.o. - realizace a rekonstrukce střech
Klempířství a pokrývačství Olomouc Práce: -klempířské -pokrývačské -tesařské -zednické. Střechy: -kompletní dodávka -opravy, rekonstrukce -hydroizolace. Rýna, rýny: -nátěry a čištění. Fasády: -nátěry a opravy. Přívěsné montážní plošiny Půjčovna montážních plošin 16-25m

Tesařské práce: - výstavba - masivní dřevostavby roubenky, sruby - krovy - pergoly - altány - přístřešky. Pokrývačské práce. Montáž - střešní okna VELUX, FAKRO.

Stavební činnost: - výstavba rodiných domů - rekonstrukce budov - pokrývačské a klempířské práce - zateplování objektů a fasád - pokládání obkladů a dlažeb. Rekonstrukce: - panelové balkóny, lodžie a terasy v systému Schonox.

Střechy na klíč: - tesařské práce - pokrývačské práce - klempířské práce - kompletní rekonstrukce střech. Montáž: - střešní okna. Stavební a obchodní činnost.

Stavební a realizační činnost: - sanační omítky - sanace lodžií, balkónů a teras - tesařská práce - klempířská práce - rekonstrukce bytových jader - energetické audity. Inženýrská činnost. Půjčování fasádního lešení včetně montáže.

Práce: - klempířské - pokrývačské.

Služby: - stavební činnost - montáž sádrokartonů - vodoinstalace, plynoinstalace - klempířské a pokrývačské práce - rekonstrukce - zámečnické a kovářské práce Správa budov: TEL.: 585 054 066 Výroba, nákup, distribuce: - tepelná energie TEL.: 723 692 672 Projekční práce: TEL.: 585 054 467 Reality

Práce: - klempířské - pokrývačské.

Služby: - klempířské a pokrývačské práce.

Stavby a rekonstrukce na klíč: -půdní vestavby -veškeré zednické práce -obklady a dlažby -montáž sádrokartonu -zateplování fasád -podlahářské práce -montáž centrálních vysavačů -stavby krbů -pokrývačské práce.

Kovovýroba. Zámečnické, klempířské a pokrývačské práce.

Komplexní výroba, montáž: - střechy. Tesařství. Klempířství. Pokrývačství. Výroba: - pergoly - dřevostavby.

Střechy na klíč Kompletní práce: - klempířské - pokrývačské - tesařské.

Klempířství, klempíř, klempířské práce

Pokrývačské a klempířské práce - dodávka a montáž střešních krytin a oken. POKRÝVAČSKÉ PRÁCE -dodávku a krytí všemi dostupnými druhy krytin ( Bramac, Tondach, KM Beta, Cembrit, Šindel, Onduline, IKO, atd. ) -demontáž staré krytiny a její likvidace -dodávku a montáž systému LINDAB, SATJAM apod. -realizace plochých střech KLEMPÍŘSKÉ ...

Klempířství: - klempíř, klempířské práce

Výstavba: - pozemní stavby - rekonstrukce staveb. Tepelné izolace průmyslové. Hydroizolace. Komplexní dodávka šikmých střech. Pokrývačské a stavebně klempířské práce. Pronájem nemovitostí.

Práce: - klempířské, klempíř - pokrývačské, pokrývač.

Provádí: - stavební klempířské práce - pokrývačské práce - ploché střechy a hydroizolace - montáže.