Jan Eminger

Komplexní klempířské a pokrývačské práce zahrnují pokládku střech, opravy a rekonstrukce střech, výměny střešních krytin, hydroizolace a zateplení, instalace hromosvodů, montáže okapů, oplechování střech, montáže venkovních parapetů, zákryvek, říms a lišt.

Restr CZ s.r.o. - realizace a rekonstrukce střech
Dovolte nám seznámit vás s firmou Restr CZ s.r.o., která se již více jak 10 let zabývá realizacemi a rekonstrukcemi střech. Zaměřuje se jak na šikmé tak i ploché střechy a svým zákazníkům nabízí vždy komplexní řešení od A do Z. Jejich zaměstnanci se neustále vzdělávají a díky tomu mohou nabídnout zákazníkům kompletní řešení.
Restr CZ s.r.o. - realizace a rekonstrukce střech
Tesařství: - výroba a montáž krovů - rekonstrukce a výměna krovů. Pokrývačství. Klempířství. Podhledy. Práce ve výškách horolezeckou technikou.

Rekonstrukce a opravy střech Ploché střechy: - mechanicky kotvené - hydroizolační střešní systémy - výpočty tepelných odporů. Šikmé střechy: - krytiny - asfaltové šindele - zateplení podkroví.

Klempířské, pokrývačské a izolatérské práce.

Střešní práce: - pokrývačské, klempířské, tesařské, zednické - stavba nových střech - opravy a rekonstrukce starších střech.

Návrh, dodávka a montáž střešních krytin Práce: -klempířské -pokrývačské -tesařské -rekonstrukce střech -montáž střešních oken -lepené střechy -nátěry střech a klempířských prvků.

Klempířství, pokrývačství, izolatérství. Střechy - všechny typy.

Výškové práce. Služby: - pokrývačství - zednictví - zámečnictví - klempířství - natěračství - hydroizolace - zateplování.

Klempířské a pokrývačské práce.

IVAJ: - údržba zeleně - realizace: - zakládání zeleně - terénní úpravy - založení trávníků - zahradní architektura, projekce: - zahrady - maloobchod, prodej: - okrasné dřeviny - stavební činnost, rekonstrukce, oprava - pokrývačské a tesařské práce.

Práce: -klempířské -pokrývačské -izolace plochých střech. Montáž: -střešní okna Velux.

Stavební firma: - inženýrské sítě - novostavby rodinných domů - rekonstrukce - půdní vestavby - demolice - fasády včetně zateplovacích systémů - střešní konstrukce.

Stavební výroba: -výstavba rodinných domů -celková rekonstrukce staveb -stavební práce -renovace a zateplení fasád -tepelné izolace objektů i střešních plášťů -klempířské a pokrývačské práce -tesařské práce při opravách nebo zhotovení krovů.

Práce, montáže: -střešní systémy a krytiny -ploché a šikmé střechy včetně zateplení -asfaltové pásy a fólie -střešní tašky a šablony -bitumenové vlnité desky -plechová tašková krytina. Tesařské práce Klempířské práce

Stavební činost. Montáž: - sádrokartony - obklady - dlažby - omítky - podlahy.

Montáž: - střešní systémy na klíč - sádrokartony - plovoucí a dřevěné podlahy - obklady, dlažby.

Tesařství Hromosvodářství včetně revize Izolatérství - tepelné - hydroizolace Klempířství Pokrývačství

Tesařské práce Izolace - tepelné - hydro Klempířské práce Kompletní realizace střech - pokrývačské práce - poradenství a konzultace

Montáž - okna VELUX Klempířské práce Pokrývačské práce ze všech druhů materiálu

Klempířské práce Pokrývačské práce

Nátěry fasád a střech Mytí oken - čištění fasád - odstraňování ledu a sněho ze střech - odstraňování grafiti Výškové práce pomocí horolezecké techniky Opravy - střechy

Tesařské práce - dřevostavby Kompletní stavební činnost Kompletní rekonstrukce - střechy

Výstavba: - rodinné domy na klíč - střechy na klíč - bytová jádra a koupelny - pergoly a altánky. Veškeré stavební práce

Klempířské práce Pokrývačské práce