Komplexní klempířské a pokrývačské práce zahrnují pokládku střech, opravy a rekonstrukce střech, výměny střešních krytin, hydroizolace a zateplení, instalace hromosvodů, montáže okapů, oplechování střech, montáže venkovních parapetů, zákryvek, říms a lišt.

Restr CZ s.r.o. - realizace a rekonstrukce střech
Dovolte nám seznámit vás s firmou Restr CZ s.r.o., která se již více jak 10 let zabývá realizacemi a rekonstrukcemi střech. Zaměřuje se jak na šikmé tak i ploché střechy a svým zákazníkům nabízí vždy komplexní řešení od A do Z. Jejich zaměstnanci se neustále vzdělávají a díky tomu mohou nabídnout zákazníkům kompletní řešení.
Restr CZ s.r.o. - realizace a rekonstrukce střech
Služby: - tesařské a klempířské práce - rekonstrukce střešních plášťů. Dodávky vzduchotechniky včetně projektu a dokumentace.

Tesařství, pokrývačství.

Provádíme klempířské a zámečnické práce všeho druhu. Zámečnické práce: Posuvné a nesené brány, křídlová a posuvná vrata, mříže a kovářské ploty, ocelové konstrukce pro schody a zábradlí, svářečské práce. Klempířské práce: Oplechování komínu a balkonů, plechové parapety, montáž okapových systémů.

Práce: - klempířské - pokrývačské - tesařské - malířské - natěračské - lepení polystyrenových desek - montáž suchých staveb - stavební práce ve výškách pomocí horolezecké techniky - komplexní dodávky staveb. Specializace na střechy.

Provádění úklidu po řemeslnících (malířích): -mytí oken a výloh -úklid interiérů -protiskluzová úprava podlah. -hlídání dětí -žehlení Telefon:325614944 na záznamník. Braunstein Václav provádí práce: -zednické -pokrývačské všeho druhu včetně břidlice -pokládání linolea PVC a koberců -lepení korku -nátěry střech.

Prodej, montáž, práce: - střešní krytina(Bramac, Velux, Lindab) - klempířský výrobek - hromosvod včetně revize. Práce: - pokrývačské - tesařské - klempířské - stavební

Práce: - tesařské - pokrývačské, klempířské - sádrokartonářské Montáž střešních oken Pokládka folií pro bazény, zahradní jezírka a střešní konstrukce nejenom plochých střech. Výroba pergol a zahradních domků.

Provádíme výstavby střech na klíč, dále poskytujeme klempířské, sádrokartonářské práce. Poskytujeme záruku na práci v délce 60 měsíců. Reference od klientů.Jsme pojištěni do 10mil. na škody. Práce po celé ČR.

Klempíř, tesař, pokrývač, pokládka střešních krytin a montáže střešních oken.

Poskytujeme: - pokrývačské práce - zateplení a hydroizolace plochých střech - zemní práce - vodovodní a kanalizační přípojky - svařování PE horkým tělesem na tupo ve stroji-trubky dn 315 PE.

Zajišťujeme: - práce tesařské, klempířské, pokrývačské, zednické, obkladačské, sádrokartonářské - zateplováním budov.

Kompletní dodávky střech. Veškeré klempířské a pokrývačské práce.

Podnik služeb. Činnost, práce: - realitní činnost, správa a údržba nemovitostí - pokrývačství - tesařství - klempířství a oprava karoserií - zednictví Provádění staveb, jejich změn a odstraňování.

Stavební firma: - výstavba rodinných domků na klíč - rekonstrukce - půdní vestavby - zateplování budov - obklady a dlažby - sádrokartonové systémy - tesařské a pokrývacské práce - lité podlahy - klempířské a zámečnické práce - elektrikářské práce - voda, topení - malířské a podlahové práce - hromosvody, anténní práce

Výstavba rodinných domů a veškeré stavební práce včetně elektroinstalace, obkladů, dlažeb, sádrokartonových, zednických, tesařských i pokrývačských konstrukcí .

Kompletní pokrývačské práce: -ploché střechy -šikmé střechy -pálená i betonová taška, šindel, eternit, profilovaná i plastová krytina, asfaltové i živičné pásy. Tesařské práce: -krovy -bednění -laťování -palubky, atd. Střešní okna. Ateliérová okna.

Práce: - tesařské - klempířské a pokrývačské - rekonstrukce plochých střech - montáže střešních oken - sádrokartonářské práce a půdní vestavby.

Práce: - klempířské - pokrývačské

Práce: -pokrývačské. -klempířské.

Provádíme: - tesařské práce - pokrývačské práce.

Práce: - tesařské - klempířské - pokrývačské - natěračské.

Nabízíme: - tesařské, pokrývačské a klempířské práce.

Stavebniny - klempířství, pokrývačství. Stavebniny: - prodej, maloobchod, velkoobchod. Řemeslo: - klempíři - pokrývači. Zdivo: - Porotherm - Heluz - Ytong - KVK - porobeton.