Komplexní klempířské a pokrývačské práce zahrnují pokládku střech, opravy a rekonstrukce střech, výměny střešních krytin, hydroizolace a zateplení, instalace hromosvodů, montáže okapů, oplechování střech, montáže venkovních parapetů, zákryvek, říms a lišt.

Restr CZ s.r.o. - realizace a rekonstrukce střech
Dovolte nám seznámit vás s firmou Restr CZ s.r.o., která se již více jak 10 let zabývá realizacemi a rekonstrukcemi střech. Zaměřuje se jak na šikmé tak i ploché střechy a svým zákazníkům nabízí vždy komplexní řešení od A do Z. Jejich zaměstnanci se neustále vzdělávají a díky tomu mohou nabídnout zákazníkům kompletní řešení.
Restr CZ s.r.o. - realizace a rekonstrukce střech
Služby: - klempířské a pokrývačské práce.

Naší hlavní činností je kompletní realizace střech, včetně oprav a rekonstrukcí.

Provádíme hrubé stavby, rekonstrukce staveb, střech, střechy na klíč, vestavby, dřevostavby, pergoly, ploty, výškové práce za pomocí horolezecké techniky.Zdarma provedeme : Zaměření, rozpočty, poradenství. V rámci smlouvy Podnikatelská pojistka pro případ škod zaviněných naší činností na stavbě, pro případ živelných pohrom, zcizení a pod.

Stavební firma. Specializace na montáž střešních krytin, klempířské práce, montáž elektro a zednické práce. Montáž střešní krytiny. Rekonstrukce střechy. Přestavba střechy. Oprava střechy. Dodávka, realizace, provádění, výstavba, montáž, rekonstrukce, přestavby, opravy, oprava, návrhy, realizace, izolace.

Komplexní dodávky střech na klíč. - tesařské, pokrývačské, klempířské práce - ploché, šikmé střechy - střešní krytiny - střešní okna - střešní systémy - štukatérské práce na památkových budovách.

Naše služby: - pokrývačské, klempířské práce.

- tesařské práce - pokrývačské práce - pergoly - krovy - montáž střešních krytin - montáž střešních oken - sádrokartonové konstrukce - nátěry střech - zámková dlažba

Klempířství, pokrývačství: - klempířské práce - pokrývačské práce

Tesařské, klempířské a pokrývačské práce.

Práce: -klempíř, -tesař, -pokrývač.

Práce: - klempířské - pokrývačské - montáž střešních oken.

Služby: - práce ve výškách - opravy a nátěry fasád - klempířské a pokrývačské práce - prořezy a kácení stromů.

Práce: -truhlářské -tesařské -pokrývačské.

Práce: - klempířské

Práce: - tesařské práce, - klempířské, - pokrývačské, - výroba pergol.

Služby: - klempířství - pokrývačství - rekonstrukce střech, realizace nových střech