Komplexní klempířské a pokrývačské práce zahrnují pokládku střech, opravy a rekonstrukce střech, výměny střešních krytin, hydroizolace a zateplení, instalace hromosvodů, montáže okapů, oplechování střech, montáže venkovních parapetů, zákryvek, říms a lišt.

Restr CZ s.r.o. - realizace a rekonstrukce střech
Dovolte nám seznámit vás s firmou Restr CZ s.r.o., která se již více jak 10 let zabývá realizacemi a rekonstrukcemi střech. Zaměřuje se jak na šikmé tak i ploché střechy a svým zákazníkům nabízí vždy komplexní řešení od A do Z. Jejich zaměstnanci se neustále vzdělávají a díky tomu mohou nabídnout zákazníkům kompletní řešení.
Restr CZ s.r.o. - realizace a rekonstrukce střech
Provádíme kompletní rekonstrukce, opravy a realizace nových střech a fasád, jejich zateplování a výškové práce. Nabízíme střechy na klíč i konkrétní pokrývačské a klempířské práce.

Opravy, rekonstrukce: - střechy Práce: - pokrývačské - montáž střešních oken - nátěry klempířských prvků.

Činnost: - rekonstrukce plochých střech - izolace a zateplení plochých střech.

Činnost: - zateplování fasád - půdní vestavby - střešní konstrukce a pokládka krytin - montáž klempířských prvků - izolace - hromosvody včetně revize - výškové práce stavebního charakteru - mykologické ošetření starých krovů.

Práce: - klempířské - pokrývačské - tesařské - zednické. Prodej: - řezivo - klempířské a pokrývačské díly. Služby: - autodoprava.

Práce, služby: - klempířské - pokrývačské - tesařské.

Montáž, práce: - klempířské práce - pokrývačské práce - zateplení střech - montáž střešních oken - montáž palubek - tesařské práce.

Výroba, montáž, prodej: - klempířské prvky - výroba střešní krytiny. Montáž, práce: - střešní okna - klempířství - pokrývačské práce - opravy a nátěry - sádrokartonové půdní vestavby - zateplení domů - zednické a obkladačské práce.

Činnost: - klempířské práce - falcované střechy - okapy - oplechování komínů.

Nabízí práce: -tesařské -pokrývačské BRAMAC -klempířské. Vše s kompletní dodávkou materiálu. -montáž střešních oken VELUX.

Práce: -zámečnické -klempířské.

Kompletní zhotovení nových a rekonstrukce stávajících střech. Provádění klempířských a výškových prací pomocí horolezecké techniky a kácení stromů.

Práce, služby: -malířské -lakýrnické -pokrývačské

Práce: - zednické, - pokrývačské, - klempířské, - tesařské, - bagrování. Prodej: - písek, - štěrk, - kačírek.

Činnost: - kompletní střešní práce - pokrývačství - klempířství - tesařství - izolace střech, zateplení podkroví včetně podbití palubkami - prodej materiály pro střechu Stavíme komíny a provozujeme drobné zednické úpravy potřebné při stavbách střech.

Práce, služby: -klempířství.

Služby: - pokrývačké a klempířské práce.

Prodej: -klempířské prvky, výrobky. Práce: -klempířské -pokrývačské -tesařské -stavební.

Služby: - tesařské, klempířské a pokrývačské práce.

Práce: - pokrývačské. - klempířské.

Provádíme: - stavební práce - rekonstrukce na klíč - klempířství - zámečnické a potrubářské práce - zemní práce.