Jan Eminger

Komplexní klempířské a pokrývačské práce zahrnují pokládku střech, opravy a rekonstrukce střech, výměny střešních krytin, hydroizolace a zateplení, instalace hromosvodů, montáže okapů, oplechování střech, montáže venkovních parapetů, zákryvek, říms a lišt.

Restr CZ s.r.o. - realizace a rekonstrukce střech
Dovolte nám seznámit vás s firmou Restr CZ s.r.o., která se již více jak 10 let zabývá realizacemi a rekonstrukcemi střech. Zaměřuje se jak na šikmé tak i ploché střechy a svým zákazníkům nabízí vždy komplexní řešení od A do Z. Jejich zaměstnanci se neustále vzdělávají a díky tomu mohou nabídnout zákazníkům kompletní řešení.
Restr CZ s.r.o. - realizace a rekonstrukce střech
Stavební firma. Práce -zateplování - fasády, budovy -výstavba rodinných domů na klíč -zakládaní staveb -ploty -zámkové dlažby -vnitřní obklady a dlažby -klempířství -hromosvody -plastová okna a dveře. Služby: -stavební dozor.

Tesařské, pokrývačské a klempířské práce. Montáž oken Velux.

Pokrývačské, tesařské, klempířské práce. Střešní krytina - Tondach, Bramac, Iko, Tegola. Výškové práce pomocí horolezecké techniky - natírání a mytí oken, ořez stromů.

Práce: - pokrývačské - klempířské - nátěry střech.

Pokrývačství. Rekonstrukce, montáže: -střechy, střešní krytiny. Výroba a montáže: -nové střechy -altány -zahradní domky.

Pronájem, půjčovna pracovních plošin. Výškové práce. Střechy - montáž krytin, krytí šindelem DDS II. Prořez stromů. Technické služby, údržba domů, hal a jiných objektů. Výškové práce s plošinou. Klempířské práce. Pokrývačské práce. Malířské, natěračské práce.

Stavba, výstavba, dodávka, montáž: - střechy. Práce: - tesařské - pokrývačské - klempířské (oplechování).

Práce: - klempířské - pokrývačské - realizace a rekonstrukce střech.

Dodávka, montáž - sádrokartonové konstrukce - laminátové a masivní podlahy - střešní okna Velux. Stavební činnost - sádrokartonářské práce - podlahářské práce - pokrývačské práce - tesařské práce.

Pokrývačské, klempířské a tesařské práce - kompletní realizace střech, zahradních altánu a pergol.

Česká společnost DVS line, a.s. se již od roku 1990 zabývá realizacemi střech. Klade důraz na teoretické znalosti o problematice střešních konstrukcí, střešních materiálů a krytin i tepelně-technických požadavků na střešní pláště. Bezplatné poradenství, nejideálnější řešení oprav s individuální kalkulací Vám poskytne tým vyškolených pracovníků z ...

Tesařské práce, stavební práce, rekonstrukce Rekonstrukce a oprava -střechy - všechny druhy. Zajištění: -klempířské a pokrývačské práce s dodávkou řeziva a krytiny.

Tesařství, pokrývačství, klempířství. Kompletní dodávka, opravy, oprava, stavby, stavba, rekonstrukce, přestavba: - střecha, střechy na klíč.

Pokrývačství, tesařství Vodoinstalatérství, topenářství Klempířství a oprava karoserií Zednictví Provádění staveb, jejich změn a odstraňování Silniční motorová doprava - osobní provozovaná vozidly určenými pro přepravu nejvýše 9 osob včetně řidiče

Střešní okna Velux Tesařství. Pokrývačství. Sádrokartony. Práce, montáž: - tesařské - pokývačské - střechy na klíč včetně dodání materiálu - sádrokartony - plovoucí podlahy

Realizace, návrhy, opravy, rekonstrukce: -střechy.

Provádění klempířských, pokrývačských a drobných zednických prací. Nabídka realizací šikmých a plochých střech.

Práce: -zednických, klempířských, pokrývačských, malířských a natěračských prací včetně výškových. Půjčujeme fasádní rámové lešení.

Klempířství a pokrývačství. Dodávka, montáže, výstavba: - nové střešní pláště - tesařské konstrukce. Oprava, opravy, rekonstrukce: - stávající střechy Práce: - klempířské a pokrývačské - tesařské. Dodávka a montáž bezenergetických turbín LOMANCO pro odvětrávání střešních plášťů a průmyslových budov. Izolace, izolování: - plochých ...

Klempířské, pokrývačské a tesařské práce. Provádíme realizace nových střech, ale i kompletní rekonstrukce střechy, garáže, přístřešků či pergoly. Práce včetně dodávky materiálu.

Tesařství, pokrývačství - střechy na klíč - dřevostavby, zahradní domky, altány - tesařské práce - pokrývačské práce. Prodej - střešní krytina - okapové systémy - střešní folie - izolace.

Stavební firma. Práce: -zateplování fasád -montáže sádrokartonů -malířské a natěračské práce -instalatérské práce -klempířské práce -další drobné stavební práce. Pronájem rámového lešení, včetně montáže a demontáže.

Provádíme stavební a obkladačské práce od A až po Z: - zateplování, zateplení fasád - obkladačské práce - rekonstrukce koupelen, bytů, domů - výstavba bytových jader - sádrokartony, sádrokartonářské práce - omítky - podlahy - zámkové dlažby - pokládka plovoucí podlahy, linolea, vynil, PVC - půdní vestavby - interiérové ...

Výroba, montáž: - ocelové kontrukce -dřevostavby. Rekonstrukce, opravy: - stávající halové objekty - střechy a obvodové pláště hal - podhledové prvky z hliníku a lakovaných plechů - lexanové světlíky a prosklené stěny. Zámečnictví a klempířství. Práce: - zámečnické, zámečník - klempířské.

Kompletní stavební činnost: -izolační práce: -tepelné -proti vodě - hydroizolační -tlakové -pokrývačské práce -klempířské práce -tesařské práce, tesařství -práce ve výškách, výškové práce -kompletní rekonstrukce střech a střešní systémy -opravy a nátěry fasád horolezeckou technikou. Sídlo: - Smetanova 1490, 763 61, ...