Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Stavební práce: - provádění staveb, jejich změn a odstraňování - hydroizolace střech a spodních staveb - provádění rozpočtů staveních činností a posuzování staveb.

Výškové práce za pomocí horolezecké techniky na těžko přístupných a rizikových místech. Služby: - nátěry střech a veškeré opravy před nátěry - opravy, čištění a nátěry okapů a žlabů - čištění oken na výškových budovách - nátěry silážních věží a veškeré související práce - čištění hal - nátěry sloupů elektrického vedení VN, NN, VVN - ...

Sádrokartony pro rodinné bytové i průmyslové stavby. Nabízené služby: - příčky - podhledy - izolace - protipožární stěny - atypická řešení - zateplování budov - malířství - instalatérství - plastová okna.

Prodej střešních krytin, okapových systémů, plechů, střešních oken, střešních doplňků pro šikmé a ploché střechy, spojovacího materiálu.

Stolařství. Truhlářská výroba. Výroba: - dřevěná okna, eurookna - dřevěné dveře - balkónová okna, balkónové dveře - vchodové dveře.

Výroba, prodej: - nábytek ze smrkového dřeva - jednopostele, dvoupostele - rošty do postelí - psací stoly - vybavení hotelů, penzionů. Práce: - stolařské, truhlářské.

Stavební a geologická činnost: - vodohospodářské stavby - geologický průzkum - speciální zakládání - inženýrské stavby - energetické stavby

Vodoinstalatérství -zprostředkování obchodu a služeb

Specializovaná firma na dodávku a montáž sádrokartonu, tepelné a zvukové izolace a minerálních podhledů.

Geometrické plány. Vytyčování hranic pozemků. Realizace: - pozemkové úpravy. Pracoviště Krnov: - Svatý Duch 5, tel. 554620791.

Elektrikář. Práce: - komplexní elektromontážní práce Opravy a údržba: - elektroinstalace a zařízení. Dodávka a montáž: - garážová vrata, závory, brány včetně dálkového ovládání a plné automatizace. Venkovní a interiérové osvětlení. Montáže a opravy: - hromosvody včetně revizí. Revize elektro. Montáž: - komunikační systémy pro ...

Zateplení fasád a foukané tepelné izolace: - rodinné a bytové domy. Zateplovací systémy. Izolace plochých střech. Foukaná minerální vata. Foukaná izolace. Práce: - zednické - izolatérské - sádrokartonářské. Revitalizace: - bytové a panelové domy. Nátěry fasád. Strojní omítky. Půjčovna, stavba: - lešení.

Zateplování, renovace a nátěry fasád. Rekonstrukce bytů. Stavební práce. Vyřízení dotace Nová Zelená úspora.

Služby: - obrábění na karuselech SK 12 a SKJ 12 CNC - obrábění na horizontální vyvrtávačce W100 s digitálním odměřováním - frézování a soustružnické práce - výroba ocelových konstrukcí - stříhání a ohýbání plechů na tabulových nůžkách na ohraňovacím lise. -zámečnická výroba

Vyrábíme a provádíme lité, anhydritové a betonové podlahy, potěry. Poskytujeme poradenství. Naše potěry jsou samonivelační. Ceník zašleme na požádání.

Montáže a údržba veřejného osvětlení. Nasvětlování přechodů. Diagnostika zkorozivění stožárů. Velkoobchod: - materiál pro veřejné osvětlení.

Stavební činnost, práce: - bytová výstavba - stavby na klíče - rekonstrukce - rekonstrukce koupelen a bytových jader - zateplování - sádrokartony - zemní práce - demoliční práce

Geometrické plány - katastr nemovitostí. Geodetická činnost ve výstavbě. Podklady pro projektování. Geodetická dokumentace skutečného provedení stavby. Činnost úředně oprávněného zeměměřičského inženýra. Geodetické podklady pro vedení soudního sporu.

Realizace vytápění průmyslových objektů. Stavba: - kotelny - výměníkové stanice - potrubní trasy.

Služby - nákladní autodoprava - přeprava sypkých materiálů - zemní a výkopové práce.

Stolárna: - dřevěné obaly (přepravní) - zámořské balení - atypické palety - stolařské a truhlářské práce. Stará jizba: - prodej: - zahradní nábytek, domky - masivní nábytek - dekorace - záclony, ubrusy, keramika. Prodej řeziva - Štítina.

Zasklívání balkonů a lodžií rámovým i bezrámovým systémem, rekonstrukce vstupů panelových domů, zasklívání restaurací a teras, výrobu a montáž zábradlí a další práce.

Prodej, e-shop: - dlažba, obklady, mozaika - imitace kamene. Služby: - 3D vizualizace - grafické návrhy. Vzorková prodejna: Ostravská 1929/16a 748 01 Hlučín