Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Stolařství, výroba: - nábytek na míru - kuchyně

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské

Činnost: - elektroinstalační práce - elektromontáže - revize elektro

Truhlářství, výroba: - kuchyně - dětské pokoje - dveře - vestavěné skříně

Prodej: - produkty z přírodního i umělého kamene, dřeva - obklady, dlažby - okrasné štěrky - lícové cihly Služby: - výstavba rodinných domů - obkladačské práce

Montáž: - vyhrazená elektrická zařízení. Projekční činnost. Revize a údržba: - vyhrazená elektrická zařízení.

Instalatér, topenář, plynař a technik pro instalace typu voda, topení a plyn. Řemeslné práce v oboru instalatérství a topenářství. Rozvody sítí do novostaveb, rekonstrukce vody či odpadu, koupelny, obklady a dokončovací práce včetně montáže vybavení.

Rekonstrukce (bytového jádra, koupelny, bytu či domu). Kompletní služby. Vodoinstalatérské a topenářské práce: - kov, plast, měď - komplexní dodávky včetně materiálu. Půdní vestavby: - sádrokarton. Koupelny a bytová jádra na klíč. Provádění: - obklady, dlažby - plovoucí podlahy. Rekonstrukce budov. Výměny oken a dveří: - EURO, ...

Truhlářství. Výroba: pergoly, schoditě, kuch.linky, dýhovaný nábytek, dětské pokoje, dveře, zárubně, půdní vestavby, přístřešky, školní a kancelářský nábytek, dřevěné podlahy, vše na míru

Naše firma působí na Opavsku od roku 2002. Provádíme: - vodoinstalatérské práce: - údržba, demontáž stávajích rozvodů - opravy rozvodů - rekonstrukce rozvodů vody - výměna vodovodních rozvodů - instalatér - rekonstrukce, výměna stoupaček v panelových domech. - plynoinstalatérské práce: - rozvody, realizace, opravy, ...

Výroba: - ploty - okrasné ploty, lávky - mříže - vrata - poklopy - ocelové konstrukce. Práce: - zámečnické - svářečské.

Práce: - truhlářské, stolařské. Výroba: - nábytek.

Truhlářství. Prodej: - palubky - střešní latě - OSB desky - lišty.

Truhlářské, podlahářské práce.

Tel. nelze ověřit! Zednické práce.

Oprava, montáž: - elektrické zařízení - rozvody.

Elektroinstalační práce: - rozvody - elektrorevize - montáž veřejného osvětlení - výměna rozvaděčů. Zámečnictví. Svářečské práce.

Rekonstrukce: - staré střechy. Montáže: - nové střechy - okapy - hromosvody. Zajištění střešní krytiny, střešních oken. Opravy: - komíny. Pokrývačství. Pokrývačské práce.

Sanace a izolace staveb. Izolační práce.

Tesařské práce. Pokrývačské práce. Klempířské práce.

Tesařství. Klempířství. Pokrývačství.

Truhlářské práce. Výroba: - bytový nábytek - školní nábytek - dřeněmé dveře.

Práce: - vodoinstalatérské - plynařské - topenářské. Prodej, montáž, servis, opravy: - plynospotřebiče - sporáky (plynové, kombinované). - ohřívače vody (plynové, elektrické) - kotle (plynové, na tuhá pliva) - čerpadla.