Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Rekonstrukce, opravy, novostavby: - střechy - ploché, šikmé - krovy - parapety - oplechování, renovace komínů vč. kouřovodů a stříšek - zateplení střechy - arkýře. Opravy: - žlaby Dodávka, montáž: - střešní krytiny - střešní okna. Práce: - pokrývačské - klempířské.

Revitalizace. Střechy, střešní pláště - kompletní realizace, rekonstrukce, opravy. Okna, dveře. Zateplení, fasády. Práce: - zednické - sádrokartonářské - klempířské, tesařské, pokrývačské - instalatérské - voda, plyn, topení - elektroinstalační - nové, výměna elektroinstalace, montáže hromosvodů, revize elektro.

Prodej, servis: - plynové kotle - topné systémy. Revize elektroinstalací, hromosvodů. Elektroinstalace, elektroinstalační práce. Měření regulací.

Truhlářské, stolařské práce.

Malířství, lakýrnictví, natěračství -Sklenářské práce, rámování a paspartování -Dokončovací stavební práce

Provádíme veškeré druhy zednický prací za velice příznivé ceny! Nebojte se nás kontaktovat a požádat o vyhotovení cenové nabídky zcela ZDARMA. Naše firma se opírá o dlouhodobou zkušenost v naší profesi!

Výroba nábytku na zakázku: - specializace na dýhované kuchyně. Vysokotlaké tvarové dýhování polotovarů, dýhované výplně. Výroba: - foliovaná kuchyňská dvířka. - obložky a ostění - výplně a lišty na kuchyňská dvířka - výplně interiérových dveří - lišty k výplním. Tvarované dýhování polotovarů. Vysokotlaké tvarové dýhování.

Podlahářství, pokládka: - plovoucí podlahy (dřevo, lamino) - koberce, parkety, PVC - renovace starých parket - broušení, lakování.

Instalatérské práce: - rozvody vody - koupelny - montáž odpadů. Topenářské práce.

Práce: - zednické - přípravné a dokončovací stavební práce - sádrokartonářské, sádrokartony, podhledy - malířské a lakýrnické práce - obkladačské práce, obklady, dlažba - instalatérské práce - elektroinstalační práce - hodinový manžel - drobné řemeslnické práce všeho druhu.

Tesařské práce. Tesařství. Výroba, stavba, rekonstrukce: - krovy a dřevěné střešní konstrukce - rekonstrukce krovů a střešních systémů - šikmé střechy a ploché střechy - zahradní domky - pergoly - zahradní altány - přístřešky - schodiště - dřevěné podlahy - půdní vestavby - dřevěné podlahy - dřevěné přístavby, ...

Montáž, instalace: - voda - topení - plyn Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské.

Stavba - rodinné domy na klíč ednické práce

Práce s autojeřábem do 20 tun. Jeřábnické práce. Práce: - montážní - stavební. Pronájem, půjčování: - plošiny dosah 16 m.

Malířskéa natěračské práce. Tapetování a speciální dekorace interiérů.

Klempířské práce Pokrývačské práce

Rekonstrukce bytů. Půdní vestavby. Výroba: - schodiště - kuchyňské linky. Podlahářské práce.

Obklady, dlažba. Sádrokartony. Rekonstrukce koupelen, bytových jader. Půjčovna: - lešení. Kontejnerová doprava.

Tesařské práce. Pokrývačské práce. Klempířské práce.

Zednické, elektrikářské, obkládačské, sádrokartonářské, kominické, výkopové práce.

Zateplování: - objekty. Výstavba: - novostavby. Zednické práce. Stavební práce.

Montáže nové elektroinstalace v bytech, rodinných domech a průmyslových halách - Úpravy a výměny elektroinstalace - Opravy elektroinstalace Vyhledání a odstranění závad, výměna vadných součástí, výměna vadného vypínače, vypálené zásuvky atd. - Elektrospotřebiče Montáž a výměna svítidel.Odborné zapojení bojlerů, varných desek, akumulačních ...

Pokrývačství, klempířství. Realizace střech. Prodej: - střešní krytiny.