Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost PERGECOPE s.r.o. provádí zemní a výkopové práce pro inženýrské sítě. Zaměřujeme se na zemní protlaky pod komunikací, které lze využít pro budování nových domovních přípojek. Dále nabízíme terénní úpravy, bourací a pomocné stavební práce. Činnost: - zemní a výkopové práce - zemní protlaky pod komunikacemi - terénní úpravy - ...

Stavební práce: - průmyslové tepelné izolace - zateplování - opláštění budov - izolace střech - klempířské práce. Prodej: - izolační a hutní materiál.

Truhlářství, výroba: - kuchyňské linky - vestavěné skříně - vybavení kanceláří, ordinací - ložnice

Elektroinstalace - systémové elektroinstalace - domovní inteligentní elektroinstalace

Zakázkové stolařství a truhlářství, nábytek na míru. Výroba z lamina: - kuchyně - kanceláře - počítačové stoly - vybavení prodejen - dětské pokoje - vestavěné skříně - ložnice - obývací pokoje - atypické výrobky. Výroba z masivu: - nábytek - dveře a dělící stěny - schodiště - atypické prvky.

Firma AM-střechy s.r.o. zajišťuje realizace a rekonstrukce střech, hydroizolace plochých střech, střechy na klíč, tesařské práce, altány, terasy, balkony.

Služby: - elektroinstalace - domovní automatizace - revize elektro

Stavební firma - rekonstrukce bytových jader - obkladačské práce - pokládka podlahového topení.

KLÍMEK ELEKTRO zajišťuje elektroinstalace, rekonstrukce osvětlení, satelitní techniku, kamerové, zabezpečovací systémy.

Společnost BUGÁŇ MONTÁŽE A STAVBY s.r.o. poskytuje: - montáž a demontáž lešení - natěračské a malířské práce - zámečnické a zednické práce - demoliční práce - tryskání ocelových konstrukcí a betonu - autodopravu o největší povolené hmotnosti nepřesahující 3, 5 tuny

Elektromontážní a elektrikářské práce. Montáž, revize, oprava, servis, prodej, maloobchod: - zabezpečovací signalizace - technika - anténní a satelitní - průmyslová televize - telefonní ústředny. Revize, projektová činnost, měření a regulace.

Stavební společnost PTD stavby se sídlem v Ostavě a bohatými zkušenostmi se specializuje na výstavbu rodinných nízkoenergetických a pasivních domů na klíč, včetně rekonstrukce a revitalizace zděných i panelových domů. Rodinné domy na klíč včetně stavební projekce a vytýčení stavby: - energeticky úsporné nízkoenergetické stavby - pasivní ...

Montáž, opravy, revize, kontroly a zkoušky plynových zařízení.Opravy plynových sporáků a pl. průtokových ohřívačů - pouze zn.MORA.

Montáž, opravy, revize a zkoušky vyhrazených plynových zařízení

Podlahářské práce. Prodej, pokládka: - podlahové krytiny - PVC - koberce - vinylové podlahy - plovoucí podlahy.

Elektroinstalace bytových i nebytových prostor. Stavební práce.

Práce, služby: - elektroinstalace - elektromontáže Prodej: - elektromateriál

Práce, služby, řemesla: - vodoinstalace - topenářské - plynařské - Vodo, Topo, Plyn

Činnost: - stavební dokončovací práce - zemní a výkopové práce - opravy chodníků a komunikací - tryskání ocelových konstrukcí - malířské a natěračské práce

Společnost MadaB s.r.o. nabízí kvalitní služby v oblasti foukané izolace. Naše rychlá a efektivní instalace poskytuje energeticky úsporná řešení pro rodinné domy i komerční budovy. Zateplujeme střechy, stropy i podlahy. Foukaná izolace spolehlivě snižuje náklady na vytápění a zvyšuje komfort bydlení. Izolace THERMOFLOC má skvělé tepelné i ...

Rekonstrukce koupelen, bytů, domů. Malířské práce. Renovace stěn celoplošným stěrkováním. Nátěračské práce. Sádrokartonové stropy, příčky, půdní vestavby. Obklady a dlažby. Nátěry a opravy fasád. Mytí fasád

Montáž a rekonstrukce: - rozvody plynu - potrubí - kotle - plynové, na tuhá paliva - radiátory - bojlery - kanalizace - elektrorozvody. Práce: - instalatérské - topenářské - plynařské - elektroinstalační.

Kompletní servis: - výtahy. Eletroinstalatérské práce. Vedení účetnictví. Vodoinstalatérské práce. Zámečnické práce.

Zakázková výroba: - kuchyně - dřevěné schody, schodiště - dřevěné dveře - vnitřní, venkovní - nábytek - vestavné skříně - ložnice - obývací a dětské pokoje. Nábytek na míru: - vybavení interiérů, kanceláří, pracoven, ordinací, obchodů, kadeřnictví. Práce: - stolařské, truhlářské.