Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Společnost Lee Row, s.r.o. se zaměřuje na stavební a výkopové práce, rozvody elektra a vody, vzduchotechniku, osvětlení, zabezpečovací systémy a kolaudaci.

Pavel Struminský se zaměřuje na zámečnictví, nouzové otevírání dveří, montáž a servis zámků, kování a mříží.

Profilock s.r.o. se zaměřuje na zakázkovou výrobu schodišť, mříží, zábradlí a plotů, dále na zabezpečení objektů, údržbu bytových fondů, otevírání dveří a mnoho dalšího.

Provádíme strojně hlazené betonové podlahy, lité anhydritové i cementové podlahy.

Stavební společnost zajišťuje výstavbu a rekonstrukce střech, izolace staveb. Provádíme klempířské, tesařské a pokrývačské práce. Půjčovna manipulační techniky Böcker.

Stavební činnost, rekonstrukce inženýrských sítí, výkopové, demoliční a zemní práce, úpravy terénu, realizace zámkových dlažeb. Stavby pro energetiku, liniové stavby (vodovody, kanalizace, komunikace a další). Certifikace podle normy ISO9001.

Výroba: - kuchyňské linky na míru - nábytek i z masivu - vestavěné skříně.

Alternativní zdroje, montáž, servis, Fotovoltaické systémy, úspory, dotace Elektronické zabezpečovací a kamerové systémy Elektromontážní práce, opravy, revize, hromosvody Internet provider, hosting service. Služby: - bezdrátové připojení - webhosting. Poskytovatel intnernetového připojení.

Stanislav Žydel se zaměřuje na rekonstrukce domů, bytů a chatek, realizuje bezbariérové i klasické koupelny a provádí elektroinstalační, vodoinstalační a zednické práce.

Milan Bláha se zaměřuje na zámečnické práce, svařování a výrobu ocelových konstrukcí a montáž a servis průmyslových technologií.

Společnost Josef Franek nabízí celou škálu služeb od zemních, výkopových, bouracích prací až po úklid domu. Dále nabízí svářečské a paličské práce. Jsme ryze českou firmou. Jejím kapitálem vždy byla a je kvalita a profesionalita odvedených služeb. Na trhu figurujeme již bezmála 10 let. Kvalitu námi odvedené práce podtrhujeme záruční dobou 24 ...

Stavba: - domy na klíč - základové desky. Práce: - zámkové dlažby - výkopové práce. Služby: - autodoprava.

Stavby, stavební činnost: - veškeré zednické a stavební práce - rekonstrukce - novostavby - zateplování budov a objektů - montáž sádrokartonu - venkovní úpravy - dlažby - fasádnické a štukatérské práce - obklady, dlažby - montáž - krby.

Společnost ELCOMRAP s.r.o. se zabývá elektroinstalacemi, rozvaděči, řídícími systémy, frekvenčními měřiči a poskytuje i poradenskou činnost.

Společnost PAC Technology s.r.o. se zaměřuje na elektromontážní práce, montáže a opravy elektra a poskytuje služby týkající se softwaru a bezpečnostních systémů.

BUENO design s.r.o. se zaměřuje na výrobu a montáž nábytku do domácností, kuchyní, pro firmy, restaurace a školy.

Společnost Projekt platinum bau s.r.o. se sídlem v Ostravě v se specializuje především na montáž a dodávku plochých a šikmých střech především na budovách občanské vybavenosti. Svěřit nám také můžete rekonstrukci a údržbu plochých střech. Realizujeme hydroizolace spodní stavby.

Firma Kominictví Milan Lukáš se sídlem v Ostravě nabízí svým zákazníkům veškeré kominické práce. V rámci naší činnosti realizujeme například stavbu nových komínů, vložkování a frézování komínů, stavebnicové systémy i vícevrstvé komíny včetně rekonstrukcí. Působíme především v okrese Ostrava.  Naše služby: - stavba komínů - stavba ...

Jsme společnost zajišťující kompletní balíčky a služby pro naše občany formou bližší domluvy a vzájemného porozumění ve věcech potřebných. Zajistíme a rádi poskytneme bližší informace týkající se ať rekonstrukcí rodinných domů nebo informací týkajících se dotačního programu zelená úsporám. Naší předností je obnovit vzhled dnešních obcí ...

MTM Building Home s.r.o.je stavebně obchodní a poradenská společnost zaměřující se na realizaci staveb zděných rodinných domů na klíč: - stavby pozemního stavitelství - rodinných a bytových domů a jejich rekonstrukce - výstavba nových domů na klíč - provádíme demolice i výstavbu hrubých staveb u velkých objektů Součástí služeb jsou ...

Firma zajišťuje dodávku průmyslových podlah. Realizujeme epoxidové, samonivelizační, lité betonové podlahy. Výkopové práce minibagrem. Řezání diletačních spár. Aplikace strojních omítek.

Společnost Q - ELEKTRIK a.s. se sídlem v Ostravě se již od roku 1990 zabývá velkoobchodním prodejem elektroinstalačního materiálu, klimatizací, neželezných kovů apod. Dále také zajišťujeme elektromontáže v průmyslovém odvětví a doprovodné služby. Součástí naší činnosti je velkoobchodní prodej široké škály elektroinstalačního materiálu od ...

Radovan Lovas je firma, která zajišťuje opravy, servis a roční prohlídky plynových spotřebičů.

Tienda Group s.r.o. je společností zabývajícími se bouracími pracemi, likvidacemi, vyklízením, dovozem nábytku a materiálu. Také provozuje eshop, kde prodávají příslušenstvím ke kočárku, od koleček, přes náhradní duše, nánožníky apod.

Práce elektro: -montáž, opravy elektroinstalací -rekonstrukce elektroinstalací -montáže topných kabelů. Výtahy: -provádění podstatných změn výtahů -odborné zkoušky výtahů. Stavební práce: -bourací práce -zednické a omítací práce -provádění obkladů a dlažeb -sádrokartonové konstrukce -práce vodoinstalatérské -kladení ...