Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Jozef Dužda nabízí realizace zámkové dlažby, obrub, palisád, kamenných zdí, teras a plotů. Provádí také bourací i výkopové práce či terénní úpravy.

Stavební firma, výstavba: - vodohospodářské stavby - čistírny odpadních vod - ČOV - vodovody, kanalizace, plynovody vč. přípojek - zemní práce.

Práce: - elektromontáže - elektroinstalace.

Stavební práce: - zednické práce - rekonstrukce bytových jader - půdní vestavby - zateplování fasád - montáž sádrokartonů - výstavba domů.

Zednické a obkladačské práce - rekonstrukce koupelen a bytových jader - pokládka dlažby.

Rekonstrukce koupelen, bytů a interiérů - obkladačské práce - zednické práce - sádrokartonářské práce - elektrikářské a elektroinstalační práce - malířské a natěračské práce - bourací práce.

Stolařství. Výroba nábytku - kuchyně - vestavné skříně - schodiště - dveře - pergoly.

Střechy PD Vám zařídí dodávku a montáž střešních a klempířských prvků, montáž střešních oken.

Truhlářství: - zakázková výroba nábytku.

Rostislav Lichý provádí zemní, výkopové práce traktorbagrem.

Nabízím zámečnické práce, kovovýrobu, výrobu mříží, bran, branek, dveří, zastřešení, zádveří, plotů, zábradlí. Provádíme také rekonstrukce a opravy.

Stolařství. Výroba: - kuchyňské linky - vestavěné skříně - kancelářský nábytek - dětské a obývací stěny - interiérové vybavení - bytové doplňky.

Prodej, pokládka: - podlahové krytiny - plovoucí podlahy - PVC podlahy - koberce. Práce: - podlahářské.

- Izolatérství - Klempířství a oprava karosérií - Malířství, lakýrnictví a natěračství - Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení - Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny - Podnikání v oblasti nakládání s nebezpečnými odpady - Pokrývačství, tesařství - Poskytování technických služeb k ...

Truhlářství, stolařství. Výroba, dodávka, montáž: - kuchyně na míru - dveře, schody, zárubně - nábytek na míru - stoly, židle - ložnice - obývací pokoje - vestavěné (vestavné) skříně -plovouci podlahy pokládka -montaz oblozek + dveri -odvoz dovoz.

Výroba: - nůžkové a pístové zvedací plošiny - výtahové kabiny a rámy - rošty pro trakční pohony lanových výtahů - vyrovnávací sklopné můstky montáž - výtahy. Zámečnické výrobky na zakázku.

Rekonstrukce koupelen a interiérů - projekce, realizace. Bytové interiéry na klíč. Služby bytového architekta. Práce: - elektroinstalace - vodoinstalace - zednické, omítkářské - obklady, dlažby - sádrokartonářské. Servis, instalace: - kávovary (domácí, profesionální, pákové). Sídlo firmy: - U Parku 2868/3, Ostrava - Moravská ...

Společnost ILW STAVBY s.r.o. zajišťuje stavební práce, zámkovou dlažbu, stavbu plotů, údržbu komunikací, nákladní kontejnerovou dopravu a další činnosti. Disponujeme vlastním vozovým parkem, dílenským zázemím i dostatečnými skladovými prostorami. Tyto práce poskytujeme běžným občanům, ale i firmám či bytovým družstvům.

Maloobchod, velkoobchod, prodej, montáž: -parketové vlysy -laminátové podlahy -dřevěné třívrstvé podlahy -podlahové palubky, vlysy -venkovní terasy z exotických dřevin -korek, marmoleum -laky, lepidla, údržba -renovace, broušení parket -kladení, pokládka PVC a koberců -srovnání, nivelace a stěrky podlah -rekonstrukce bytových ...

Stavební firma, výstavba: - komerční, obytné, průmyslové budovy - rodinné domy - rekonstrukce, revitalizace. Pronájem, půjčovna: - stavební stroje - montážní plošiny - jeřáby. Práce: - výškové - zámečnické.

Výstavba, montáž, rekonstrukce, opravy, odstraňování poruch a havárií: - vodovody a kanalizace, vodovodní a kanalizační řady, přípojky. Vodařské a instalatérské práce. Zemní práce. Řezání vozovek a betonových ploch Jádrové vrtání železobetonových konstrukcí do DN350, provádění navrtávek pod tlakem na vodovodní řady do DN100.

Stavebniny. Prodej, maloobchod, velkoobchod: - zdící materiály - cihly, tvárnice - šikmé a ploché střechy - fasádní systémy - sádrokartony - omítky, malty - okapové systémy, okapy - podhledové systémy - obklady, dlažba - dřevo - latě, OSB, řezivo - tepelné izolace. Zakázková klempířská výroba.

Jsme stavební firma, která zahájila svou činnost v roce 1999 se specializací na úsporu energií budov, obnovitelné zdroje, systémy větrání budov, vzduchotechniku a rekuperaci.

Autodoprava: - silniční - kontejnerová doprava. Stavební činnost: - výkopové práce. Svoz a likvidace odpadů. Celoroční údržba komunikací. Terénní úpravy: - parkové a sadové údržby zeleně. Restaurace U Kočky: - stravování. Kulturní a společenské zařízení: - sál, kapacita 300 míst.

Montáž, oprava, servis, revize, údržba: -zabezpečovací systémy EZS -solární systémy -tepelná čerpadla -osvětlení interiérů a exteriérů -systémy centrálního vysávání.