Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Práce: - zednické - malířské - obkladačské.

Práce: -pokrývačské -klempířské -tesařské -montáž střešních oken.

Stavební firma Kompozit spol. s r.o. - specializace na průmyslové podlahy ze syntetických pryskyřic lité a stěrkové, podlahové systémy. Epoxidové a polyuretanové stěrkové i lité podlahy. Podlahy do garáží, servisů, obytných a exkluzivních prostor shouroomů atd.

Tesařství, výroba: - pergoly - dřevostavby

Služby: - zemní a výkopové práce - odvoz hlíny, suti a odpadu - dovoz písku, betonu

Činnost: - pokládka zámkové dlažby - stavební činnost

Stavební činnost: - rodinné domy - rekonstrukce - zemní práce

Služby: - výškové práce - opravy fasád na historicky cenných objektech - štukatérské práce

Práce, řemeslo: - tesař - tesařství

Práce: - malířské - natěračské - lakýrnické

Činnost: - kovoobrábění - kovovýroba - strojní zámečnictví

Geodetická kancelář Jaroslav Lízner poskytuje komplexní služby v oblasti geodézie a kartografie. Provádíme veškeré vytyčování z oblasti inženýrské geodézie, geometrické plány, geodetické zaměření skutečného provedení staveb a také polohopisné a výškopisné plány. Pomůžeme Vám i při dalším jednání s katastrálním úřadem. Naše kancelář sídlí na adrese ...

Jsme geodetická firma zabývající se službami v oblasti katastru nemovitostí a výstavby. Specializujeme se na vytyčování vlastnických hranic lesních pozemků.

Sanace a reprofilace železobetonových konstrukcí.

Nabízíme dřevěné hračky podporující psychomotorický vývoj dítěte a dětská hřiště na zahradu, houpačky i skluzavky pro soukromý i veřejný sektor. Vše splňuje normy pro výrobu hraček EN 71 a má potřebné certifikace.

Práce: - pokrývačské - klempířské - tesařské - izolace izolační PUR pěnou - montáž střešních oken. Služby: - autodoprava.

Stavební firma: - výstavba rodinných domů - rekonstrukce, revitalizace objektů - zateplování budov - inženýrská činnost - návrhy interiérů.

Stavební práce: - fasády, omítky - pokládka zámkové dlažby - obkladačské práce - rekonstrukce objektů - demoliční práce - zakládání staveb.

Stavební práce: - výstavba rodinných domů - hrubé stavby - rekonstrukce budov - fasády - ploty - zámková dlažba - montáž obkladů, dlažeb.

Návrh, dodávka, montáž, orpavy: - TV antény - satelitní antény - antén pro příjem pozemního vysílání DVB-T - společné TV antény - elektronické zabezpečovací systémy - domovní telefony, zvonky - datové rozvody. - elektroinstalace.

Práce: - pokrývačské - klempířské - tesařské - montáž střešních oken - sádrokartonářské práce.

Fládrování - lakýrnická technika napodobující imitaci přírodního dřeva.

Hydroizolace a zateplení střech, staveb, teras a balkonů - kotvení a klempířské prvky - rekonstrukce střešních plášťů - hydroizolace proti zemní vlhkosti, proti tlakové vodě a radonu - izolace balkónů a teras - hydroizolace bazénů a jezírek.