Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Geodetická kancelář. Geodetické služby: - polohopisné, výškopisné plány - vytyčování staveb - geometrické plány.

Truhlářství na míru. Výroba kuchyňského a kancelářského nábytku.

Opravy a servis elektrických zařízení. Malování pokojů.

Geodetické práce - kompletní servis v oblasti geodezie, kartografie a katastru nemovitostí - geometrické plány - vytyčení hranic - polohopisné a výškopisné plány.

Výroba ocelových konstrukcí a zámečnické práce. Oplocení objektů.

Služby: - komplexní péče o stromy a zeleň - provádění zdravotních, bezpečnostních a redukčních řezů - statické zajištění, vázání korun stromů - rizikové kácení lanovou technikou v těžko přístupných či obtížných terénech - úpravy podjezdové a podchodové výšky - výškové práce s lanovou technikou.

Prodej přechodových profilů a lišt, jednokotoučových strojů stripů a pomůcek pro kladení podlahovin. Pokládka koberců, lina, dlažby a PVC.

Instalatérské a topenářské práce, opravy odpadů.

Výroba pergol, dveří, schodů a saun.

Stavební práce se zaměřením na půdní vestavby.

Truhlářství, podlahářství.

Pokládka dlažby zámkové a zatravňovací. Úprava podloží.

Prodej a montáž zabezpečovacích zařízení Elektroinstalační práce. Revize, měření a regulace hromosvodů.

Malířství, lakýrnictví, natěračství.

Rekonstrukce bytů, malování a štukování.

Malířství, lakýrnictví, natěračství.

Instalace topení, montáž plynových a tepelných rozvodů.

Topení-voda-plyn. Instalatérské, topenářské a plynařské práce.

Údržba, návrhy a realizace zahrad. Zahradnické práce. Návrhy zahrad, úpravy zahrad. Práce kolem domu. Drobné zednické práce. Odklízení sněhu. Zahradní nábytek.

Technické služby: - nákladní doprava tuzemská - prodej písků, drtí - údržba zeleně, opravy místních komunikací - pokládání zámkové dlažby, živice - sběrný dvůr, nebezpečné odpady.

Průmyslová elektronika a elektrotechnika. Automatizace výrobních a manipulačních technologií. Komplexní dodávky elektroinstalací.