Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Zabýváme se výrobou konstrukcí, svařováním, broušením a leštěním tvarových ploch z nerezi, oceli, barevných kovů nebo hliníku. Provádíme veškerou kovovýrobu a zámečnické práce: - schodiště s bočnicemi, točité, deskové nebo vřetenové - zábradlí - nadstřešky - zábrany - ploty a plotové konstrukce - vstupní systémy - turnikety - ...

Kamenictví: - pomníky včetně pomníků pro zvířata - jednohroby a dvojhroby - urnové pomníky - krycí desky - pomníkové doplňky.

Truhlářství, truhlář. Práce: -truhlářské. Výroba: -stavebně truhlářská: -dřevěná okna -dveře venkovní (vchodové) a vnitřní (interiérové) -vrata -schody, schodiště Stolařství, stolař. Práce: -stolařské. Výroba: -nábytek na zakázku -kuchyně -kuchyňské linky -obývací stěny -předsíně -kancelářský nábytek ...

Strojírenská výroba: - příslušenství k obráběcím strojům - dopravníky třísek - teleskopické kryty - filtrační stanice - svařované měchy Práce. - opracování plechu - pálení laserem - kovoobrábění

Stavební činnost - dřevostavby na klíč - architektonická studie, projekty - tesařské a pokrývačské práce.

Stavební a zemní práce - rekonstrukce bytových jader - zateplení - fasády - bourací práce - betonářské práce. Autodoprava - dodávková doprava, tuzemská i zahraniční - stěhování.

Činnost - restaurování a výroba nábytku.

Stavby všeho druhu. Tesařské, klempířské a pokrývačské práce. Specializace na realizaci šikmé a ploché střechy, terasy a stříkané izolace.

Dlažby a obklady - rekonstrukce koupelen a bytových jader - betonování, pokládka zámkové dlažby - montáže sádrokartonů.

Prodej, servis: - kancelářské, lékařské židle a křesla - dětské rostoucí židle a stolky - pracovní a dílenské židle - vícemístné lavice. Montáže sádrokartonů SDK. Montáže, opravy, revize a zkoušky vyhrazených elektrických zařízení. Výroba, instalace a opravy elektrických strojů a zařízení.

Tesařství, pokrývačství. Klempířské, pokrývačské práce: - střechy - ploché, šikmé Zednické práce Tesařské práce: - střechy, pergoly, altánky - izolace střech.

Pronájem: - montážní plošiny - vysokozdvižná plošina. Autodoprava: -13 aut AVIA, multicara, TATRA 815. Práce: -s motorovou pilou: -kácení, prořez, likvidace - stromy, keře -přípravné práce pro stavby -výškové práce -práce s vysokozdvižnou plošinou.

Zateplení budov. Tepelné izolace. Nátěry fasád. Sádrokartonářské práce. Minerální podhledy. Akustické podhledy a obklady Plastová okna.

Práce: -sklenářské, sklenářství -rámování: -obrazy, puzzle, atd. Montáž: -izolační dvojskla. Služby: -řezání skel, drátoskel, zrcadel -zasklívání oken, okna, dveří, dveře, výlohy i u zákazníka -prodej a montáž bezpečnostních skel.

Čištění, opravy, vložkování - komínyzprávy dle vyhlášky 91/2010 - revizní zprávy - odborná způsobilost

Práce: -instalatérské: -topenářské -plynařské -výměna: -stupačky -rozvody - vody, odpady, plynu Dodávka, montáže: -kotle -ohřívače -podlahové vytápění -sanitární technika -čerpadla Montáže: -potrubí - vodovodní, odpadní, plynové.

Obkladačské práce - působnost ve Zlínském kraji. Pokládka obkladů a dlažeb v interiéru i exteriéru. Koupelny na klíč.

Společnost ELPO systém s.r.o. Zlín - Klečůvka působí v oboru elektroinstalace - silnoproud i slaboproud a provádí elektrikářské práce. Zajistíme montáže i rekonstrukce elektroinstalace - silnoproudé instalace pro průmyslové budovy i občanské stavby a montujeme slaboproudé systémy v budovách. Zajistíme montáže, servis, elektro revize, ...

Řemesla a práce: -kovovýroba -soustružnické -frézařské -vrtařské -dělení materiálu -zámečnické. Výroba: -výkladce, přepážky -zabezpečovací mříže -regály -dveře do obytných kontejnerů -ochranné rámy terénních vozidel.

Společnost Richard Chrastina provádí veškeré instalace vodo topo plyn - vodoinstalační, topenářské a plynařské práce v regionu Zlín, Vsetín-Zlínský kraj. V oboru vodoinstalační práce realizujeme nové rozvody vody a odpady pro rodinné domy, bytové, panelové domy i průmyslové objekty a provádíme jejich rekonstrukce. Rozvody vody ze všech ...

Stavební firma. Stavby na klíč. Rekonstrukce budov. Zednické, sádrokartonářské práce. Zateplovací práce: - zateplení střechy - zateplení fasády - zateplování stropu, podlahy. Pokládka: - keramické dlažby, zámecké dlažby - plovoucích podlah. Působnost nejen ve Zlínském kraji, ale po celé České republice.

Práce: -zednické -obkladačské -zateplování -zámková dlažba. Montáž, pokládka, pokládání: -obklady -dlažba.

Práce: -tesařské -pokrývačské -veškeré klempířské práce -zhotovení sedlových i plochých střech. Stavební práce: -novostavby rodinných domů -rekonstrukce rodinných i činžovních domů -rekonstrukce bytových jader -zateplování střechy a fasády -montáže sádrokartonů -pokládka dlažby.

Výroba -sklápěcí korby na nákladní automobily LIAZ, TATRA, MATES, AVIA, VOLVO, MAN, SCANIA aj. -kontejnery. Zámečnické práce: -stříhání a ohýbaní plechů do síly 10 mm a délky 3000 mm. Provozovna: -zemědělská farma Žeranovice 76901 (U Kapličky).

Služby: -instalatér (vodo, topo, plyn) pro Zlín a okolí. Rekonstrukce, výměna, montáž: -topení, trubky, radiátory, podlahové topení, vytápení, odpady, kanalizace, koupelny, potrubí, rozvody, vodoměry, elektrokotle, plynové kotle, kotle na tuhá paliva, baterie. Prodej: -kotlů všech značek.