Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Výroba -sklápěcí korby na nákladní automobily LIAZ, TATRA, MATES, AVIA, VOLVO, MAN, SCANIA aj. -kontejnery. Zámečnické práce: -stříhání a ohýbaní plechů do síly 10 mm a délky 3000 mm. Provozovna: -zemědělská farma Žeranovice 76901 (U Kapličky).

Služby: -instalatér (vodo, topo, plyn) pro Zlín a okolí. Rekonstrukce, výměna, montáž: -topení, trubky, radiátory, podlahové topení, vytápení, odpady, kanalizace, koupelny, potrubí, rozvody, vodoměry, elektrokotle, plynové kotle, kotle na tuhá paliva, baterie. Prodej: -kotlů všech značek.

Práce v oboru vodo-topo-plyn: - vodoinstalatérské práce - vodovodní a kanalizační rozvody - topenářské práce - kompletní servis v oblasti vytápění, montáže rozvodů ústředního vytápění, montáže a opravy kotlů, podlahového vytápění, otopných těles - montáže solárních systému - montáže tepelných čerpadel - instalace řízeného větrání a ...

Izolace, izolování: -rozvody: -vodo, topo, plyn, páry -solárních rozvodů. -chladicích rozvodů: -chladících a klimatizačních zařízení, klimatizace -podlahového vytápění a topení. Provádění, realizace, stavba: -vnitřních izolací: -příčky, podkroví, stropy, podhledy. Práce: -instalační: -vodo-topo, vodoinstalační, ...

Projekce, projekční práce v oboru TZB, montáže: -TOPO, topenářské, topenářství: -instalace topení -kotelny -solární kolektory -VODOinstalatérské, vodoinstalační: -vodovodní a kanalizační přípojky -domácí vodárny, čerpadla, ČOV, TUV -PLYNařské, plynoinstalační: -zdravotní technika.

Služby: - klempířské práce - realizace a rekonstrukce plechových střech

Prodej, dodávka, montáže: -VODOinstalace, instalace vody, vodovodního potrubí -TOPO, instalace ústředního a podlahového vytápění -PLYNařské práce, plynoinstalace. Realizace koupelen.

Služby: - podlahářské práce

Domovní instalatérské práce: -VODOinstalace, instalace vody -TOPO, topenářství, instalace topení, vytápění -PLYNařské, plynařství, intstalace plynu. Servis, montáž: - plynových kotlů - kondenzačních kotlů.

Truhlářství, podlahářství -Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků -Pronájem a půjčování věcí movitých -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb -Nakládání s reprodukčním materiálem lesních dřevin

Společnost Active Elements s.r.o. z regionu Zlín zajišťuje jednoduché, komfortní a současně úsporné řešení vytápění a chlazení vašeho bydlení. Jde o jedinečnou technologii - podlahové vytápění či stropní chlazení s redistribucí tepla. Ve spojení se systémem dodává tichá, designová tepelná čerpadla - klasická i hybridní. Systém Active ...

Práce: - malířské - natěračské

Kovoobrábění, strojírenské práce. Práce: - kovoobráběcí - soustružnické - frézařské, frézování - broušení, brusičství - svařování - zámečnické

Pronájem montážních plošin. Kácení a prořezy stromů. Poskytujeme technické služby. Přípravné práce pro stavby. Výškové práce.

Elektroinstalace, revize elektro. Zabezpečovací systémy. Informační technologie. Centrální vysavače.

Výroba: - izolačních skel pro dodavatele skleněných fasád, výrobce dřevěných oken a ostatní výrobce izolačních skel - izolační dvojskla, trojskla - speciálního a velkoformátového zasklení - velkoformátová skla - bezrámové zasklení - systém skleněných stěn NOframe4.

Revize, servis: - plynových kotlů - ohřívačů vody. Montáže: - plynových zařízení, kotlů. Práce: -elektromontážní, elektromontáže. Revize, oprava: -elektrická zařízení včetně hromosvodů -elektrospotřebiče (spotřebiče) -elektrické ruční nářadí -elektrická zařízení pracovních strojů.

Podlahářské práce. Pokládka podlahovin: - dřevěné podlahy - vinylové podlahy - laminátové podlahy - PVC podlahy - linoleum - sportovní podlahy. Příprava podkladu.

Stavební práce: -fasády -zateplení -pokrývačské, tesařské, klempířské práce.

Služby: - geometrické plány: - pro rozdělení pozemku - pro vyznačení budovy do katastru nemovitostí - pro zřízení věcného břemene k části pozemku - zaměření polohopisu a výškopisu pozemku - vytyčení stavebního objektu - vytyčení hranice pozemku v terénu - zaměření skutečného provedení stavby .

Instalatérské práce vodo-topo-plyn. Práce, rekonstrukce: -kompletní výměny rozvodů vody a odpadů v panelové výstavbě -výměny otopných těles v panelové výstavbě Vypracování projektové dokumentace autorizovaným projektantem.

Firma Pavel Mrázek - MP stav se zabývá stavební činností, nákladní autodopravou a zemními pracemi. Provádíme výstavbu rodinných domů, zednické a obkladačské práce, terénní úpravy i bourání. Sídlíme v obci Rudimov, okres Zlín. Naše činnost, stavební práce: - výstavba rodinných domů - fasády - obkladačské práce, obklady - zednické práce, ...

Hlavní obory činnosti: -sádrokartony - montáž -realizace interiérů -provádění staveb, jejich změn a odstraňování -inženýrská činnost ve výstavbě -projekční činnost.