Rozhodli jste se pro sádrokarton? Využijte sádrokartonářské práce zahrnující podhledy jednoduše opláštěné, příčky oboustranně opláštěné, podkroví a předsazené stěny. Součástí služeb je i malování a nátěry sádrokartonů, vložení izolace a vložení fólie.

Práce, stavitelství: -zednická -bourací -obkladačské -rekonstrukce rodinných domů a bytů -rekonstrukce bytových jader, koupelny -stavby komínů -stavby krbů jak vnitřních, tak i venkovních např. v rámci venkovních sezení či pergol -pokládání zámkové dlažby -stavby zděných kuchyní -fasády a zateplování fasád -zemní práce menšího ...

Prodej, montáž, rekonstrukce, stavební činnost.

Práce, rekonstrukce: -novostavby -rekonstrukce z celého spektra pozemních staveb -výstavby a rekonstrukce rodinných domů¨ -montáž sádrokartonové konstrukce -obkladačské práce -zdění terasy, ploty -zámková dlažba. Zelená úsporám.

Výroba: -tesařské a sádrokartonářské práce.

Stavební firma. Stavební práce. Výstavba: - dřevostavby, dřevostaveb - montovaných staveb z prefarikovaných dílců, montované stavby. Práce: - hydroizolační - provádění hydroizolací pro spodní stavby i střechy včetně balkonů a lodžií - sádrokartonářské, sádrokartonové konstrukce včetně akustických stěn, stropů a předstěny.