Stavba studny není jenom o prostém vyhloubení otvoru do země. Je nutné provést další činnosti, mezi které patří práce hydrogeologa a realizace projektové dokumentace, po kterých již následuje vrtání anebo kopání studny v určitých rozměrech.

Práce: -studnař, instalatér.

Vrtané studny pro rodinné domy, firmy, chaty. Vrty pro tepelná čerpadla Bezprašná technologie vrtání, malá vrtná souprava s dosahem až 150m. Tlakové injektáže vrtů. Individuální přístup k zákazníkovi.

Služby: -zemní práce -vrtání studní -autodoprava nákladní vnitrostátní včetně vleků.

Studny vrtané. Vyhledávání vodních zdrojů. Vrtání studní se zárukou vydatnosti, odvodňovací vrty. Studnařské práce.

Studnařské práce: - vrtání průměr 120-150 mm. Studnařství.

Služby: -dekontaminační stanice a zařízení -odhady rizik -sanace starých zátěží -informační a inženýrská činnost-odpady -legislativa odpady -měření-odpady -monitoring skládek -poradenská a projektová činnost -realizace staveb -environmentální geologie -geologický průzkum -geologické práce v oblasti hydrogeologie ...

Autodoprava: -nákladní kontejnery. Odvoz: -suť, písek, odpady. Práce: -zemní studny, piloty.

Studnařství. Práce: - vrtání, hloubení studny (vrtané studny) - odvodňovací vrty - vrtané průtlaky, protlaky mobilní vrtací soupravou - protlaky v horninách - hledání studen - zemní práce.

Stavební firma, projekty a realizace : - dřevostaveb, dřevostavby: - rodinné domy na bázi dřeva - nízkoenergetické - pasivní. Působnost celá ČR.

Studny - čištění - prohlubování - výroba kopané - rekonstrukce kopané čištění vrtů

Vrtání studní: -montáže čerpadel do studní vrtaných i kopaných -montáže domácích vodáren -montáže zavlažování zahrad.

Strojní zemní práce,výkopové práce, výkopy,úprava terénu,práce mechanizací, stroj,výkopy základy rodinný dům,domy hloubení studní,studna,položení skruží,skruže.

Maloobchod, prodej, poradenství, montáž: -čerpací technika -čerpadel do studní kopaných, vrtaných -čerpadla (kalová, zahradní, ponorné, oběhové, odstředivé, vřetenové) -příslušenství, náhradní díly -zavlahové systémy -zahradní závlahy, hadice -ruční pumpy. Práce: -studnařské (studnářství) -čištění, údržba studní.

Práce: -hloubení studní, studnařství -zemní práce. Výroba, prodej: -betonové skruže, prstence. Autodoprava, doprava: -nákladní přeprava vozem TATRA 815 s přívěsem -zimní údržba komunikací vozem TATRA 815 se špičkou nebo traktorem -odstraňování sněhu a ledu (nakládka a doprava) strojem UNC 750 a Locust 752. Provedení ...

Jsme firma s dlouholetou praxí a s mnoha spokojenými zákazníky Naší hlavní činností je čistá voda, funkčnost a vzhled vašich studní a bazénů. V oboru čištění a oprav se pohybujeme již více než 15 let a můžeme s jistotou tvrdit, že víme co děláme a děláme to dobře! Poradíme si s vaší vodou, doporučíme vám nejlepší řešení, zajistíme ...

Společnost Vodní zdroje Holešov řeší problémy při odstraňování ekologických zátěží, v oblasti geologie, hydrogeologie, vodního a odpadového hospodářství. Služby: - řešení, odstraňování ekologických zátěží: - sanace podzemní vody, půdního vzduchu, horninového prostředí, stavebních konstrukcí a skládek odpadů - zajištění, ochrana vodních ...

Služby: -stěhování -autoservis -montáž střešních oken -vrtané studny aj.

Práce: -vrtání studní (vrty, studně) -v ceně je zahrnuto: -vypracování projektové dokumentace -hydrogeologický průzkum -osazení povrchu skruží -vypažení PVC -čerpací zkouška -doprava. Prodej: -čerpadla -vodárny -minivodárny.

Stavebnictví: - zakládaní staveb, zámkové dlažby, zemní práce, instalace rozvodu vody a odpadu v plastu a mědi. Hydroizolace staveb. STUDNY: Výkopy, vrtání, čištění: - studní, montáže čerpadel a rozvody Výroba: - plastové nádrže - žumpa.

Činnost: - vrtání - hloubení - vrtné práce - studnařství: - studny do hloubky až 150m, průměr 165 - 254mm a průměry výstroje PVC 140 - 160mm (200mm) - provádění vrtů pro hydrogeologický průzkum a tepelná čerpadla. od 01.05.2011 do 01.05.2021

přerušení: od: 1.4.2013. Regenerace, čistění: -vodárenské vrtané studně -do hloubky 300m -mechanicky i chemicky -vodovodní potrubí, potrubní řády -venkovní o průměru 50-1200mm -mechanicky, hydraulickou i rotační technologií.

Vrtání studní: -veškerá potřebná dokumentace pro vrtanou studnu -práce s odlehčenou vrtací technikou -celeroční vrtání -předběžná kalkulace.

Firma Jaroslav Samek provádí veškeré studnařské práce od nalezení zdroje vody, vhloubení studny, až po následné čištění a opravy. Mezi naše další aktivity patří detekce geopatogenních zón i měření radonu. Sídlíme na Praze 10. Naše činnost: - studnařské práce - výkopy, hloubení, vrtání studní - opravy studní - čištění studní - ...