UNION TRADE SERVICE, s.r.o.
RYHOTERM s. r. o.
Jiří Štodt, instalatérské práce

Mezi nejčastěji využívané topenářské činnosti patří montáže a opravy topných systémů a topných těles, instalace tepelných rozvodů po domu nebo po firmě, montáže podlahového vytápění a instalace kotlů, jak plynových, tak i těch fungujících na tuhá paliva.

REMS Česká republika s.r.o. - Praktický pomocník pro revize a čištění potrubí, to je REMS Multi-Push
Čištění a proplachování trubek nebylo nikdy jednodušší! Je tu totiž přístroj REMS Multi-Push. Obsahuje více než 10 programů k čištění, proplachování a provádění tlakových zkoušek. Efektivně ničí i nečistoty ve vodě. Přístroj zaznamenává průběh celého procesu, který na konci okamžitě vyhodnotí. REMS Multi-Push vám ušetří čas i náklady.
REMS Česká republika s.r.o. - Praktický pomocník pro revize a čištění potrubí, to je REMS Multi-Push
RYHOTERM s. r. o. - instalatérské práce
Komplexní instalatérské práce. Zaměřujeme se na práce v topenářském, vodoinstalačním a plynařském oboru. Zajistíme jak drobné topenářské opravy starého topného systému, tak i nové instalace topného systému vč. instalace zdroje tepla a usazení radiátorů. Provádíme servis a montáže plynových kotlů. Nápomocni jsme také v oblasti vodoinstalací.
RYHOTERM s. r. o. - instalatérské práce
Topenářství Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny

Topenářské práce Vodoinstalační práce

Řemeslnické práce: - plynářské, plynař - topenářské, topenář - zámečnické, zámečník - vodoinstalatérské, vodoinstalatér. Rekonstrukce koupelen. Drobné stavební práce.

Společnost Moravská fekální a kanální s.r.o. je firma, která se stará o vaše kanalizace, septiky a jímky. Poskytujeme komplexní služby v oblasti kanalizací, septiků a žump od vyčištění kanalizace, přes zkoušky těsnosti kanalizace, prohlídky kanalizace digitální kamerou a následné opravy zjištěných závad kanalizačním robotem. Naše služby nabízíme ...

Provádíme montáže a demontáže potrubních rozvodů kotelen, výměníkových stanic, úpraven a čističek vod. Nabízíme potrubářské, zámečnické a instalatérské práce.

Vodo topo plyn: - vodoinstalatérské práce - topenářské práce - plynařské práce - montáže solárních systémů, tepelných čerpadel a chlazení - montáž plynových a splynovacích kotlů. Prodej a montáž instalačních materiálů.

Kompletní služby v oblasti: - vodoinstalace - solárních panelů - ústředního vytápění - kotlů pro topení.

Práce: - instalatérské - topenářské.

Voda, topení, plyn. Voda: -montáž, rekonstrukce a oprava vodovodního a kanalizačního rozvodu -dodávka materiálu výměny boilerů, průtokových a zásobníkových ohřívačů vody. Topení: -montáže, rekonstrukce a opravy ústředního topení v kovu, mědi a plastu -rozvody podlahového topení -výměna tepelných zdrojů Plyn: -projektovou ...

Práce: - instalatérské - topenářské.

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské.

Práce: - elektromontážní - montáž hromosvodů - vodoinstalatérské - topenářské - jádrové vrtání - montáž klimatizací, tepelných čerpadel - zemní práce (CAT 428B).

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynoinstalační

-Činnost podnikatelských, finančních, organizačních a ekonomických poradců -Výroba porcelánových a keramických výrobků (kromě pro stavebnictví) -Obchodní činnost - koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej Vodoinstalatérství, topenářství

Práce: - topenářské - instalatérské.

Práce: - vodoinstalace - topenářské - plynařské - vodo, topo, plyn

Vodoinstalatérské a topenářské práce - vodo topo plyn - rekonstrukce koupelen a bytových jader. Provozovna Vrbenského 7, 624 00 Brno

Instalatérské práce - vodoinstalatérské práce - topenářské práce - instalace rozvodů.

Hodinový manžel - přípravné práce - montáž nábytku - stolařské práce - instalatérské práce - malířské práce - drobné sádrokartonářské práce.

Vodo, topo, plyn - plynařské, topenářské a vodoinstalatérské práce - servis, opravy a revize plynových spotřebičů.

Práce v oblasti vodo, topo, plyn.

Instalace: - sluneční kolektory. Topenářské práce. Instalace: - centrální vysavače. Čištění: - kanalizace mechanické, tlakové. Úpravny vody ECOWATER(zbavení vody vodního kamene). Vodoinstalační práce. Výměna kotlů, radiátorů, ohřívačů.

Instalatérské, topenářské, zámečnické práce.