Možnost koupě a montáže klimatizační techniky, kdy služby zahrnují taktéž opravy, pravidelné servisy a případné výměny. K dispozici jsou klimatizace kazetové, nástěnné, podstropní nebo parapetní, podle toho, zdali je klimatizace určená do firmy nebo domu.

Oprava, servis, montáž: -vzduchotechnika KOVONA Karviná -klimatizace TOSHIBA. Revize: -tlakové nádoby FLAMCO.

Vzduchotechnika, klinatizace, vytápění. Návrhy: - koncepty a energeticko-ekonomiské studie - dokumentace TZB profesí všech stupňů - autorské dozory - posudky projektových dokumentací. Výstavba: - řízení projektů - dodávky a montáže zařízení TZB - uvádění do provozu Provozování TZB zařízení. Periodické kontroly a ...

Klempířské a pokrývačské práce, ( vyučen v oboru stavební klempíř) - pronájem, montáž a demontáž lešení - půdní vestavby - suché stavby ( SDK) registrace zelená úsporám Veškeré pokrývačské a klempířské práce (certifikace materiálů i odbornost pokládky krytin). Rekonstrukce střech včetně popř. tesařských prací. Praxe v oboru vzduchotechniky ...

Pokrývačské, klempířské práce: -drobné zámečnické práce -zednické a tesařské práce. Montáž vzduchotechniky.

Výroba a montáž -ocelové konstrukce na potrubí Generální opravy velkostrojů a montáž vzduchotechnického zařízení.

Vzduchotechnika - dodávka klimatizačních a větracích systémů - tepelných čerpadel - odvlhčovačů - vzduchových clon a vysoušečů rukou

Kompletní služby v oboru vzduchotechnika, prodej, oprava, servis: - odlučování popílku - odprašování - pneudoprava - klimatizace - filtrování nečistot z ovzduší. Pracoviště Milevsko: - Masarykova 258, tel.: 382 522 545.

Rozvody klimatizace. Vodoinstalatérské a topenářské práce.

Technické instalace ve stavebnictví. Projekce, montáž: - zdravotní technika - rozvody plynu, vody, topení - vzduchotechnika - plynovody, vodovody, kanalizace - malé čističky odpadních vod. Sklad: - Trutnov, K Úpě.

Zabýváme se tvorbou vnitřního prostředí budov z hlediska projektování, realizace, výuky, výzkumu a vývoje a legislativy.

EN ISO 9001:1994, 9001:2000. Návrh, kompletní dodávka a servis vzduchotechnických zařízení, včetně provádění souvisejících technických měření. Kompletní dodávky vzduchotechniky v oblasti klimatizace, větrání, odsávání a filtrace, kompletace se systémy chlazení, měření a regulace. Projekce, dodávky, montáž, servis, měření ...

Projektování a realizace Technického zařízení budov. Provozování, údržba a servis Technického zařízení budov. Projektování a realizace Sprinklerových hasících zařízení. Integrované služby Facility Managementu.

Regulace topení - regulace vytápění - klimatizace - automatizace - vzduchotechnika - monitorování a řízení procesů

Výroba a opravy: - hydraulika. Montáž a servis: - klimatizace. Dřevovýroba - euro hranoly.

Tepelná čerpadla: -kompletní dodávky tepelných čerpadel vzduch - voda. Chladničky: -prodej a opravy chladniček Whirpool, Electrolux, AEG. Celý sortiment klimatizací je možné dodat i v provedení s tepelným čerpadlem typu vzduch - vzduch.

Montáž, údržba: -měřící a regulační technika -vytápění, klimatizace. Drobné opravy: -tepelné zařízení, výměníkové stanice.

Prodej a montáž zařízení pro větrání.

Služby. Topení: -kotelny -vyměníkové stanice -montáže ústředního vytápění aj. Plyn: -plynovody: průmyslové, venkovní, domovní, distribuční -plynové přípojky -revize plynových zařízení. Voda: -rozvody vody: průmyslové, venkovní, domovní -požární vodovody. Kanalizace. Chlazení: -montáž klimatizační jednotky.

Dodávka a montáž: - klimatizace bytů, rodinných domů, komerčních prostor - klimatizace do automobilů, karavanů, stavebních strojů. Autoklimatizace: - opravy klimatizací osobních automobilů, tahačů a autobusů - náplně a výměny chladiva - antibakteriální čištění systémů autoklimatizací.

Realizace systémů : - vytápění - chlazení - zdravotechniky - plynu

Prodej, servis, instalace: -chlazení a vzduchotechnika -elektro, měření a regulace. Elektropráce v nevýbušném prostředí. Revize úniku chladiv.

Montáže, instalace, rozvod, oprava, dodávky: -vodoinstalace, topení, plyn -teplá, studená voda -zařizovací předměty zdravotechniky -vodoměry teplé, studené vody -ústřední vytápění v klasickém provedení -ústřední topení -potrubí z umělé hmoty, měděné potrubí -ústřední podlahové vytápění -potrubí z umělé hmoty -podlahového ...

Výroba, montáž: - vzduchotechnika - klimatizace - klimatizační stropy GIF - tepelné a požární izolace vzduchotechniky - revize požárních klapek.

Dodávka, montáž, servis, projekce: - systémová technika budov EIB - vzduchotechnika a klimatizace - záruční a pozáruční servis.

Servis, oprava, prodej: -ledničky, mrazničky. Oprava, servis: -klimatizace.