TEON STAV s.r.o.

Výkopy kanalizací, demolice, hloubení základů rodinných domů, výkopy pro inženýrské sítě, úpravy terénů nebo třeba hloubení pro bazény? Tyto všechny činnosti spadají do zemních a výkopových prací, které jsou prováděny pomocí bagrů, minibagrů či rypadel.

Open RE-ECO., s.r.o. - stavební a zemní práce
Společnost Open RE-ECO., s.r.o. je firma ze Vsetína, která se zabývá stavebními a zemními pracemi. Do našeho portfolia služeb patří výstavba inženýrských sítí, zakládání staveb, výstavba komunikací, chodníků a parkovišť i regulace vodních toků. Zabýváme se také recyklací betonů, asfaltů, stavebních sutí a výkopové zeminy.
Open RE-ECO., s.r.o. - stavební a zemní práce
ROBICONT: zemní práce, demolice i odvoz stavebního odpadu
Hledáte firmu, která provádí zemní a výkopové práce ve Zlínském a Olomouckém kraji? Obraťte se na společnost ROBICONT. Provádíme terénní úpravy pozemků, kopání základů, přípojek a všech inženýrských sítí. Dále také demolice a odstraňování drobných staveb. Práce provádíme strojně i ve vnitřních prostorách a za ztížených podmínek. Mimo to pronajmeme ...
ROBICONT: zemní práce, demolice i odvoz stavebního odpadu
Truhlářství, podlahářství -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti

Kompletní stavební práce. Dodávka a prodej: - stavební materiálu - štěrk - písek a kamenivo. Odvoz sutí a odpadů. Kontejnerová přeprava. Přepravy materiálů: - hydraulická ruka - sklápěcí korby. Zemní práce. Ubytování.

Práce: -strojní zemní: -specializace golfová hřiště: -hrubé zemní výkopové práce, navážky, tvarování terénu -tvorba odpališť, greenů, přes bankry až po přípravu terénu k osetí travinami -zakládání staveb -speciální vrtání - Omega piloty.

Práce: -strojní zemní: -specializace golfová hřiště: -hrubé zemní výkopové práce, navážky, tvarování terénu -tvorba odpališť, greenů, přes bankry až po přípravu terénu k osetí travinami -zakládání staveb -speciální vrtání - Omega piloty.

Stavební firma Stavby na klíč Zemní a výkopové práce Fasády Omítky

Komplexní řešení staveb: - realizace staveb - projekty staveb - developerská činnost - zděné pasivní domy. Služby: - technický dozor investora - autorský dozor - stavební dozor - developerská výstavba - projekty staveb - realizace staveb - vodo topo - zemní práce - zateplování budov - vyřízení dotace pečovatelské byty - vyřízení ...

Kontejnerová doprava odvoz a dovoz - písek - kamenivo - beton - trámy Zemní práce pomocí stroje UNC 060

Kontejnerová doprava Demolice Zemní práce Recyklační dvůr

Provádíme strojové kopání a čištění studní: - zapojení domácích čerpadel a ponorných čerpadel -zemní a výkopvé práce -zapojení vodovodních rozvodů.

Provádíme: - zemní a výkopové práce (bagr) - terénní úpravy (čelní nakladač) - nakládku materiálů a jiné - rozvoz, dovoz a odvoz písku, hlíny, suti, betonu atd. (nákladní vozidlo) Prodej: -dřevěné brikety z čistého dřeva s vysokou výhřevností -ekopaliva, ekologické palivo.

Strojně stavební servis. Stavební práce: -inženýrská činnost -projekce -plastové podlahy. Výroba, prodej: -řezivo. Hydrogeologie (ochrana spodních vod): -geologie -odstraňování ekologických škod: -likvidace ropných havárií -sanace půdy.

Silniční motorová doprava - vnitrostátní kontejnerová doprava -odvoz suti, zeminy, stavebního materiálu. Práce s hydraulickou rukou - rozvoz paletového zboží. Zemní práce - výkopové a terénní úpravy.

Člen skupiny REC Group s.r.o.. Komplexní služby v oblasti demolic, zemních prací, recyklací stavebních odpadů, zpracování bioodpadu, odpadového dřeva a velkoobjemového odpadu. Služby: - demolice stavebních objektů včetně vyklízení a odstraňování odpadů - recyklace - výroba a prodej stavebních recyklátů - vyklízení domů, bytů, ...

Stavební práce: - zemní práce - opravy komunikací - opravy vodních toků.

Stavebně truhlářská výroba Výroba - nábytek Specializované stavební činnosti (výkopové a zemní práce) Přípravné práce pro stavbu Úprava kovů

Stavební firma. Stavební práce, rekonstrukce Výstavba občanských a průmyslových staveb Zemní a výkopové práce Zajišťujeme vystavbu a rekonstrukce průmyslových a občanských staveb, výstavbu rodinných domů - NA KLÍČ, demoliční práce, zemní a výkopové práce. Více zde: http://www.stavby-vops.cz/

Stavební firma. Stavba: - komunikace - komunika pro pěší - sadové úpravy - silnice - dětská hřiště - zemní práce - výstavba inženýrských sítí.

-Vydavatelské činnosti, polygrafická výroba, knihařské a kopírovací práce -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Provozování kulturních, ...

Truhlářství, podlahářství Zednictví -Zprostředkování obchodu a služeb. -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Velkoobchod a maloobchod -Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v dopravě -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Realitní činnost, ...

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování -Velkoobchod a maloobchod -Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, výstav, veletrhů, přehlídek, prodejních a obdobných akcí -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a ...

Činnost: - zemní práce - nákladní autodoprava

Nákladní doprava. Technické služby obce. Zemní a výkopové práce. Zednické práce.

Stavební, výkopové a zemní práce. Naši stavební činnost realizujeme v okresech Zlín, Kroměříž, Vsetín, Uherské Hradiště.

Stavební práce. Zemní protlaky. Sanační práce - sanace zdiva. Rekonstrukce průmyslových, vodních a inženýrských staveb. Nákladní doprava do 8 tun. Prodej stavebního materiálu. Stolařská a truhlářská výroba.